105

bau

преди 15 години

Говориш за Левски, макар да знаеш, че той не би избрал летището !? само страхливците го избират

104

DevilishSoul

преди 15 години

Тия които грабят нямат цвят и партийна принадлежност... Има ги във всички партии! Проблемът не е в конкретна партия, проблемът е в конкретни олигархически структури, които имат свои представители във всички политически партии и така са неуязвими от конкретен изборен резултат и конюнктура! Нека не сме наивни... Проблемът в страна ни не е политически:(

103

X

преди 15 години

Бабите на село слагат най-обикновена готварска сол срещу *** и плужекът почва да ври и да се гърчи. Сигурно и за комунисти има *** лек, защо те не се изметат, а ние трябва да се махнем?

102

Бачо

преди 15 години

Евала та бате, ашколсун! Сега вече и *** може да излезе от нелегалност, и испанската чума може да се върне в България. Сигурно си поканил и Путин да отпразнувате успеха, а?И тия *** един ден ще лежат в същата земя, в която са погребани Левски, Ботев, Паисий, Крум, Калоян и т.н. и т.н.Който е европеец- в Европа. Оставете тая земя на чит.аци, ***.нгали и некролози- нека се избият по между си от глад.За 1300 год. ни докараха до най-големия срам- БЪЛГАРИН да е синоним на КРАДЕЦ! Срам, срам, който само комунист моиже да понесе. Има ли въобще държава България, или това е име на географска област, синоним на беззаконие?Аз реших- ще гласувам на летището!

101

Ясен

преди 15 години

Даже може да сме и първата страна-членка отстранена временно, а защо не и постоянно от ЕС....ние винаги сме били и ще си останем ПРЕЦЕДЕНТ ;-)

100

bau

преди 15 години

Убий комунист, спаси дете !!!!

99

DevilishSoul

преди 15 години

97говориш приказки от 1001 нощ.. За съжаление...Сладки приказки, ама нереални за Българските условия...

98

bau

преди 15 години

Убий камунист, спаси дете !!!!

97

преди 15 години

Колко и да не ни се вярва денят за които тайно си мечтаете идва. Не се притеснявайте, няма да има реки от кръв и лумпенизирани тълпи. Няма да има блокади на магистрали и много хилядни митинги. Няма да има вресливи оратори и мръзнещи хора по площадите. Просто ще има една много тежка криза, която ще помете гнусната прослойка от новобогаташи. Нашите политици имат право, че нашата страна ще спечели от кризата. Печалбата ще бъде, че икономиката ни ще се разчисти от неефективните субекти.

96

goliama rabota

преди 15 години

niakoi e ochakval drugo li??? tva nito sa *** nito e kurioz..

95

Konstantin

преди 15 години

ISKAME OSTAVKI 3-nata Koaliciq pone vednyj da proqvi myjestvo i da podade ostavka Myrlqchi !!!

94

DevilishSoul

преди 15 години

88,И *** и баща ти ще са един ден "пенсии", ти също! Не дискриминирай хората по възраст! Просто уреждайте си живота, докато имате време, защотото очевидно нещата не вървят към добро... Свят голям... Език се учи... Патриотизмът е хубаво нещо, но никой не се е родил за да живее цял живот в мизерия...

93

Konstantin

преди 15 години

ISKAME OSTAVKI 3-nata Koaliciq pone vednyj da proqvi myjestvo i da podade ostavka Myrlqchi !!!

92

преди 15 години

мда, а серГЕЙ ще лъже бабите и дядовците че всичк ов България било наред... Докато има хора които ще вярват на тая ПРОТИВНА *** - БСП,БКП и т.н.... Така ще бъде...

91

преди 15 години

"nay-uspeshen mandat na bsp" - eto rezultata! za prav pat takava myarka ot EK. vinagi sme spetsialni, negodnitsi...shtom se vozim v tozi star tramvay i sme sas starite idei i mechti/ tova izmislil kiro?/, zaslujavame si vsichko, koeto ni se sluchva...

90

преди 15 години

Прави са да ни отрежат! И това е само началото !Защо ли ? Защото като нахнат някой корумпиран, на негово място идва някой още по-гладен, (в много случаи е познат или роднина на някой друг) който също се корумпира.И всичко това, виждам да се оправи поне след 2 поколения, защото манталитет не се променя току така.

89

MM

преди 15 години

Ами айде чупка, като толкова знаете. Какъв го дирите още тук, в България? Мен не ме е срам от държавата МИ. Срам ме е от едноклетъчни като вас. Махайте се, като не е хубаво. Нали това приказвате? Всеки поединично. Някъде другаде, някъде там. Чупка. Къш.

88

преди 15 години

А ти как искаш да се спасяваме - да се гушнем по социалистически ли? Абе както казах - най - много от това ще си изпати техния електорат - ами каквото повикало - такова се обадило бе , пенсии смръдливи.

87

преди 15 години

Абе Станишев,ви обеща ,че ще вдигне летвата след конгреса на социалистите,той е знаел ,че ще спрат парите и затова се е и изказал така,тая червена мишка докато управлява под натиска на ДПС и има все още балъци и моми мераклийки за *** със Станишев така ще е и сега и напред бъдете подготвени за по-лошо.

86

ALEX_D_GREAT

преди 15 години

Браво. Хвала. Нищо не заслужаваме заради нашата апатия по време на избори. Сигурно до изборите това ще е забравено, а комунистите ще обработят всеки *** пенсионер в тази държава да иде пак да гласува за тях. Нека нека - аз си живея добре - вие го . защо да ми пука за вас , след като на самите вас ви е през оная работа за вас. не си мръдвате *** когато има избори. честито. но искаме още . 22о милиона са нищо. искаме да спрат всички 11 милиарда.