24

Анонимен

преди 2 месеца

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат.

23

Фед Красивия

преди 2 месеца

Вие ,до каквото сте се докопали,само можете да го развалите!!!По-скоро да последвате съдбата на НДСВ.Изпокарахте ни с всички,инфлация до небето,всичко разруха!!ГЕРБ х 2 сте по разсипията и кражбите!!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Неможачи!

21

Големи

преди 2 месеца

С тоя лав борба с корупцията - станаха милярдериАсенко ще връща ли милярда в енергетиката или вече е капариралОстров

20

до Според мен

преди 2 месеца

Не знам за руските кавали,но през последните години американските кавали направо разказаха играта на народа и НЕ СЛУЧАЙНО сме на този политически хаос.Най-удобното за вас е да вините руските,но здравословно е да си видите и собствената паничка,защото кавалите са кавали,НЯМА никакво значение дали са руски или американски.

19

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 2 месеца

борбата с корупцията май ще почне точно от шарлатанията.....

18

най-добре

преди 2 месеца

Най-добре напуснете България. На никого няма да липсвате. Жалка шайка престъпници. Лодкаря поне се накраде, стана мултимилионер и спря. А Вие кога, а??! Отворили сте паст за крадене и не я затваряте. Толкова сте крадливи, че ако идете в АДА при Дявола ще му окрадете и казаните...Мамааа Ви....

17

О, божке

преди 2 месеца

Секнаха му маркетинговият трик с декларацията и кампания 3 месеца на гърба на президента как ше променят България с 30-тина депутата. Нищо, вече Кирцата може да заминава спокойно за Корали на кристали с депутатските заплати и автомобили, които си оставиха и за лятото. Неможачи.

16

Анонимен

преди 2 месеца

То не се искаше много акъл за да няма цирк , но откъде , пък и той нашмъркан . Кире , ако залагате на това " положихме всички усилия , но не бяхме разбрани " , не си разбрал самия себе си , не си с всичкия както му се казва .

15

Анонимен

преди 2 месеца

Значи гербавата им пише половината "декларация" бухахаххаха. Те дори не противоречат. После виката не става, не НЕ МОЖЕМ. Кажете поне че винету и фандъкова са виновни. Наистина национално отговорно поведение. Винаги сте били така ш..и измамници

14

Христо Христов

преди 2 месеца

До 11 "Ние, разните избиратели, не можехме да си представим такова нещо, но това е може би защото сме по-елементарни, като обикновени граждани!" - ц. Щот не сте надрусани

13

Според мен

преди 2 месеца

Преди и каквото и да се прави първо трябва да се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

12

Анонимен

преди 2 месеца

Като се абстлахираме от платения за жълти стотинки троляк това беше правилен подход, но защо чак сега се сетиха. Късно е либе за китка, защото вече никой не вярва на тези майкопродавци. Още повече след вчерашното гласуване на Торбалан за председател на външната комисия. Значи като се разберят Прокопи и Прасето и тези шарлатани гласуват под строй. Лъсна им лицемерието и популизма.

11

Христо Христов

преди 2 месеца

Мухаха... ПП са като плевнелиев - никой не иска да се докосва до тях.

10

аа

преди 2 месеца

отроних тежка сълза от радост че тези тупаци няма да правят правителсво

9

Анонимен

преди 2 месеца

Как пък са си представяли, че ще реализират мандат за правителство! Ние, разните избиратели, не можехме да си представим такова нещо, но това е може би защото сме по-елементарни, като обикновени граждани!

8

Емилч O' Лаков

преди 2 месеца

Е, как да не може, Лена е непресъхващ извор на причудливи идеи

7

Ван дер Любе

преди 2 месеца

Запалете парламента и Сараите им, какво ги търпите тези *** политиците да ви изгарят живи и да ви газят по пътищата?

6

Митев

преди 2 месеца

"Тръгнаха като аслани , върнаха се ***"!

5

Анонимен

преди 2 месеца

С 39 депутата Кирчовци могат само и единствено да се качат на една талига и директно в централния софийски затвор!