18

Анонимен

преди 2 месеца

Aко се казваше Червенски (или Красний или нещо от сорта), тогава червена светлина ли щеше да иска?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Междувременно руската армия постоянно унищожава укропски военни самолети, въоръжения, оборудване в укропските ВВС-бази. Вчера Просроченият получи още два въздушни удара по ВВС-базата в Миргород, Полтавска област.

16

До номер 1

преди 2 месеца

Ами не знам какво искат укритие, ама би било логично да поискат да си имат легитимен президент, който не се държи като ненаситен просяк на оръжия и да праща мъжете на Украйна на безсмислена смърт, а любимата му половинка се чуди в същото време как да се издокара като по, по най светска дама, харчейки неясно как придобити парични средства. Само, че кой ги пита в момента какво искат украинците?!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Последно , руснаците са казали, че ракетата, ударила болницата, е била норвежка ПВО ракета на украинската армия.

14

Путин В.В.

преди 2 месеца

Зелята скоро ще види светлина, но в оня тунел......

13

ДЖО БАЙДЪН

преди 2 месеца

ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА НЯМА ДА СТАНЕ! ОТ ГОДИНИ СЕ ВЪЗДЪРЖАМЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! АКО ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ИМА И ОРЪЖИЕ И РАЗРЕШЕНИЯ И КАКВОТО ДРУГО Е НЕОБХОДИМО !

12

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де, нали руснаците не могат да целят комплексите за пво? Нали сваляме всички ракети и поражения няма? Кой лъже сега? Нещо не вдявам!?300-400млрд долара за две години къде отидоха? Напредваме, побеждаваме, бягат... Някой много яко маже и лаже! Танковете им свършиха, снаряди нямат, войската дезертира. Срещу кой воюва украина? Искам Байдън президент!

11

Петко сатъра

преди 2 месеца

Трябва да помагаме на Украйна не само като морален дълг! Ние сме малка страна, и когато бъдем нападнати от вapвapи, които имат мераци към земите на нашите деди, ще разчитаме на решаващата помощ на другите европейски народи и на Украйна!

10

Петко сатъра

преди 2 месеца

От мен едно голямо ДА!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Да не би да не го прави и сега. Даже усари по собствена детска болница в Киев, но нещата се объркаха и се разбра, че разни тийнове заснели ракетката, за да се изфукат в интернет и истината лъсна. Те без да искат объркаха плановете на Зе да набеди отново "жестоките" руснаци, които отвличат и убиват украински деца. Отгоре на всичко киевчани писаха масово, че тази болница не е функционирала от години. И какво е имало там, се не знае. А на 1 км има военен завод Артьом. Многомътна история.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленухич иска и в НАТО, ама НАТО не го ще. Той още не е разбрал, че държавата му е избрана за пушечно месо, което да умира с години, поддържайки конфликта с Русия. Украинците обаче за разлика от него го разбраха.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Когато всички пиндостански ограничения бъдат премахнати, тогава и Президентът Путин ще оттегли всички самоограничения, които той е наложил на руската армия.

6

МРИ

преди 2 месеца

На съвестта на този плъх лежат милион и половина убити и осъкатени украински мъже! В 2022 г.поиска да напердаши Медведя,а сега изтребва народа си! Жена му се къпе в лукс,докато другите украинки носят черни жалейки и ридаят неутешимо за своите мъже!

5

Анонимен

преди 2 месеца

До 4 - Няма да има 3 световна ядрена, ако му се даде. Сега, *** ядрен удър може да има, може, но никой няма да тръгне, да "отговаря", за да си отмъсти за Киев.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да си иска. Укрйана па исла президентски избори.

3

Дам...

преди 2 месеца

Ама разбира се бе наркоман просяшки, ти толкова много можеш да постигнеш, че направо ще гарантираш произвеждане на трета световна ядрена война, която ще бъде последна за човечеството! Но при тази евентуална война ще бъде привилегия да се умре по време на ядрената гъба! Тежко и горко на тези, които евентуално оцелеят след това!

2

Игра на полове

преди 2 месеца

Зеленски не се бори за Украйна. Неговата цел е собственото му физическо оцеляване. Украйна, че е загубена, то е ясно. Въпросът е дали и той ще погине с нея, и ако да, то поне да поживее до края на 2024.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Зелената свветлина за удари по Русия ще го изсели от бункера в Киев в подходящ бункер в Полша.