57

Анонимен

преди 2 седмици

Няма страшно, ще се помолят на Тангра, Антарес или на Ружа Игнатова и парите веднага ще им бъдат дадени. С молитва и вяра всичко става, става и с точене на лековерници и сдухани сектанти през пирамида ако е спешна работата. България, не Америка, е страната на неограничените възможности.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Тази практика на наказателните данъчните акции(заедно с всички останали контролни органи - НОИ, екология, здраве и безопастност, и т.н.) е разработена лично от Цв.Цв. за да пълни партийната каса на Герб, но както се вижда след отстраняването му още се прилага, защото се доказала като ефективна.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 42, по съъщество наличието на неплатени данъци в България не е престъпление, укриването е престъпление, мисълта ми е, че наличието на 300 хиляди неплатени данъци, не е нещо необичайно, текущо всяка средно голяма фирма има подобни та и по-голями задължения, да се запорират сметки и имущества при текущи данъчни задължения е доста странно, да не кажа съмнително

54

Мда

преди 2 седмици

А спецов , кирчо няма ли да бьдат разследвани , пачките барселона

53

Анонимен

преди 2 седмици

Запорираха ли му складовете с оръжие?

52

Полк на Светлината

преди 2 седмици

от Пепелта към Слънцето! с Политически Бухаалки - няма да може да ни Спрете - 300 000 дължал, а някой - Ограбиха Милиарди и никой ги не пипа!

51

до 51

преди 2 седмици

Не са от сега проверките. Отдавна го проверяват и следят.

50

Партийка

преди 2 седмици

Този е голям ***.Измислена партийка

49

Питащ

преди 2 седмици

Ех НАП, къде бяхте досега? Защо когато Михайлов стана някакъв фактор се задействахте? Така става когато някой ви нареди. Кой.....???

48

Мда

преди 2 седмици

Не сме забравили репресиите на герб срещу неудобниБитите по протестите срещу - герб /дпс Кадрите са оше в нета

47

Анонимен

преди 2 седмици

Какви типове бяха и са начело на държавата. Майко мила

46

Хейт

преди 2 седмици

Аааайде почна се с голямата политическа бухалка! Леееле, колко лош човек е Ивелин? За разлика от добрия Шиши и добрия хидроинженер? Как пък веднъж не откриха незаконните им далавери? Та хем да отстранят всички политически противници, хем да е по демократичен начин.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Спецов и Михайлов са от един дол дренки. И двамата завлекли държавата.

44

ХиХи

преди 2 седмици

А на спецчо милионите към нап кога?

43

до 29

преди 2 седмици

До Анонимен Съвсем не са малко! Знаеш ли колко безплатни лекарства например, могат да се изплатят, или да се внесат за построяването на Националната детска болница! Всеки, независимо кой е, трябва да си плаща задълженията към държавата, а тя да ги използва целесъобразно!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Много важно ! Повечето запорирани са някакви селски имоти за по 2-3 хил лева купувани .Този има Исторически парк и партия , Слави има телевизи и партия , разлики нещо ? Спецов има продадена фирма със задължения .Домусчиеви са чисти като сълза , Прокопиев хич не присвоява от пенсионните фондове

41

Анонимен

преди 2 седмици

Ама внимавайте, защото Дейвид Кореш от Ветрино може да се ядоса и да се затвори с последователите си в Пирамидата. Там има запаси за отбрана и мутри-наемници на оная Мутра от ЧВК "Панчо Владигеров"

40

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 33, zero sum thinking. И да, подобно мислене е проблем. Няма значение какво и кой е замесен. Този е престъпник и върти престъпни схеми. Не можем да го сравняваме с който и да е друг. Точка. Този си носи последствията. Както и онзи, който цитира. Схвана ли сега? Това че един е престъпник не го оневинява, защото някой друг е по-голям престъпник. Ползвайте ги тези кратуни вече!

39

анонимен

преди 2 седмици

Типичния нагъл богаташ,който вместо да си плати данъците,заплашва с уволнение на хора!

38

Вьзмутен

преди 2 седмици

Помня как разкатаха - собственика на хиполенд , че е участвал в протестите срещу герб/дпсПратиха му нап , стопанска полиция в един ден