75

Габриелиус Ландсберг

преди 1 месец

Габриел Ландсберг немско име! До 1917 под немските юнкери след това над 80 г. под комунистическия режим. Мерси, такива да ми обясняват традициите на държавност! А Орбан може да е всякакъв, но не предава националните си интереси. А това, че бил руско настроен, може да вземете от историята! Кой от комунистическите министри 1989 се изправи пред руските танкове и каза вашето място е в Русия?

74

Анонимен

преди 1 месец

до 84: Тихо бе семкаджия

73

Анонимен

преди 1 месец

61- вземи МАПС и разгледай Карелия която СССР откъсват през първата зимна война от Финландия 1940г в какво са я превърнали- в Руский мир, а сега разгледай Карелия във Финландия- няма база за сравнение нали- а защо над 20 000 000 руснаци са напуснали трайно Руский мир и живеят в Европа защо олигарсите им живеят в дворци и имения за милиони в тая лоша Европа...

72

Анонимен

преди 1 месец

Много глупавввв сайт сте.

71

Случаен минувач

преди 1 месец

Харесвам Турчина и Унгареца. Те са приятели, скоро преди месец Турчина гостува на Унгареца в Будапеща и си подписаха договори за бизнес, търговия и т.н. И двамата не се съобразяват с никакви Велики сили. Гледат си единствено националните интереси. Турчинът - във вътрешнополитически план прави грешки, допусна хиперинфлация, но Турция си остава силна икономически, независимо от инфлацията.

70

Българка

преди 1 месец

Изнервящо? Да искаш да спреш да режеш клона, на който стоиш?

69

Анонимен

преди 1 месец

До Питанка Демокрация е зачитане мнението на мнозинството. Унгария не е "мнозинството" в ЕС. Всъщност Унгария преднамерено възпрепиятства мнението на мнозинството, което е ОБРАТНОТО на демокрация. Унгария е тази, която не се съобразява с демократичния начин за вземане на решения.

68

Реалист

преди 1 месец

Западът краде руски пари, после ще писка защо Русия краде руски патенти и продава евтино на тези 85% от световното население, които са извън него

67

Питанка

преди 1 месец

"В Брюксел се водят активни дискусии как да бъде заобиколено унгарското вето" -- това ли е демокрация по евроrейски?

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 72 "Евала Орбан" Орбан е унгарския Тиквоний. Истински празник за сетивата е да чета как руските наколенки празнуват величието на Тиквоний с такъв ентусиазъм.

65

Браво на Унгария!

преди 1 месец

Единственото нормално, човешко управление в ЕС. Жалко, че не сме на същата позиция и ние. Десетилетия наред унгарците ще берат плодовете от далновидната си политика, а ние ще хленчим защо ни искат повече пари за суровините (разбира се, ако западните сатанисти проявят разум и не се самоубият заедно с останалия свят)

64

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте измислената държава! Народът й е съставен главно от нагли и мързеливи използвачи

63

Стоко

преди 1 месец

Попитайте един унгарец за Орбан и ще ви настръхнат косите. На централният им площад в Будапеща още стоят дупките от куршуми по колоните. Руснаците ги отстрелваха с картечници, като най-ефективен метод за потушаване на мирен протест.

62

Анонимен

преди 1 месец

Бау, бау! Тупин, дай кокалче!

61

Анонимен

преди 1 месец

Евала Орбан доказа се ,че не лягаш на тия гейове от ЕС,а тия от Украйна вече прекалиха,да си сърбат попарата,п.... им майна

60

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще докара Европа до просешка тояга! Голяма част от европейците страдат заради една измислена държава!

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 68 Орбан е малцнството, тъй че мнозинството в ЕС е решило, че са в полза на ЕС. Пробвай пак.

58

Анонимен

преди 1 месец

Защо да е изнервящо? Това е повече от прекрасно!!! След като решенията не са в полза на ЕС, или най-малкото на някоя от страните в ЕС, повече от нормално е да се блокират!!! Затова фюрер Урсула иска да премахне правото на вето и да си правят каквото си поискат...

57

Рапирам Бодро

преди 1 месец

Нула, Единичка, Дигиталната Сричка, а у Брюксел, за ЮдеюСемитска Паричка, НеБинарна с Брадичка!

56

Дарк

преди 1 месец

Просто е решението - като дадат на Унгария двойно повече от това,което блокира и тя ще спре да го блокира.Бизнес бе бате,бизнес.