84

Рендето до 41 и 43

преди 1 месец

Укропия в случая, въобще не е Субект!!! Запада е този, който се готви да воюва с РФ!!!! Путин, най-сетне започна да се досеща, че "Договорняк" със Запада няма да има. Той на няколко пъти отправи открити послания към Запада, че е готов на преговори без предварителни условия, отговора, който получи от Запада беше - "Върви на май.... си!". Задава се голяма война, ще се радвам ако греша!!!!!

83

Вовката

преди 1 месец

До ???на комшията тревата му е по зелена от мойта. тва че съм пияница и не пипам да косим, е инсинуация на великите сили и цру

82

IQ 3.14

преди 1 месец

ядрената война изобщо не е притеснителна и е напълно възможно да се преживее. но това което следва след нея ще е глобално правителство, чиято първа работа ще бъде поголовно изтребление на тоя народ дето я е предизвикал и чак после рекултивация. като са ербапи да стрелят, японците имат повече стелтове отколкото руснаците работещи самолети

81

???

преди 1 месец

Russia има огромни територии!!Защо ми е на Путин някакъв малък остров в Балтийско море!!

80

Анонимен

преди 1 месец

До Гошу ".Невъзможно е да нападнеш страна от НАТО" -------------- за начало хвани прочети въпросният челн 5, че се изфъргаш като *** на мокър пЕсОк! И не, чл.5 не казва, че идват ефките и танковете. Чл.5 казва, че всяка държава е длъжне да помогне. Доставката на к000ндоми и вааазелин също е помощ.. и сам си прави сметката дали някой от другия край на света ще рискува удобният си живот за някоя бананова реСпублика.

79

Да бе,

преди 1 месец

...не видях да са се уплашили! Само се подготвят превантивно за война! Швеция не е Украйна, да не и стигат снарядите и да нямат изтребители! А и вече са в НАТО! Казано честно ,напъните на Путин предизвикват само любопитство!

78

Фют

преди 1 месец

Четох, че на остров Готланд имало много птици и кокошки, които снасяли всеки ден. Сега вече разбрах, защо е хвърлил око на острова:)))))Само не разбрах, вече в Лисабон ли са чебурашките или още се въртят в кръг на 10 км от границата:))))))))))

77

Анонимен

преди 1 месец

До 56, ами то по тази логика и вашите не са те искали, а прасто са правили секс и ти си се пръкнал по едно нещастно стечение на обстоятелствата. Щом не искаш да си се раждал режи вените бе, каква са ти виновни вашите? Така и за освобождението, щом ти липсва робството или не си съгласен, че са те освободили неправилните хора, поради особеното ти психическо състояне и обсисия, ходи в Турция и чакай американосите.

76

бай Дрън

преди 1 месец

До Ейоще малко да свърши ресурса на мкс и цела русия само ще гледат към космоса, и на безгъзия рогозин към батутите

75

Шефрет

преди 1 месец

Ами той си им го каза човека ,че ще има последствия. Да взема острова и тва е. Каквото повикало,такова се обадило

74

Шипка Варна

преди 1 месец

Тренирахме десант на остров! На Болшевик! Преди да ни подгонят!

73

Анонимен

преди 1 месец

Притеснително е, Путин явно не е наред! Ще нападне, като нищо ще направи ядрена война! Те говорят някакви работи обратно на реалността! И повечето руснаци са с ирационално мислене, като азиатци, някакво чудо щяло да стане,руското православие е напълно мистично, Распутин, Дугин....някакви психиясали откаченяци, трагични герои на Достоевски....много е зле в Русия работа, много зле!

72

Да

преди 1 месец

Фейк

71

Цирк

преди 1 месец

Всички тези страни който сега пищят пращат оръжие и наемници да убиват Руснаци,в Украйна защо тогава не пищяха?!

70

IQ 3.14

преди 1 месец

До Путин тоя сериозно си е повярвал че е наследник на пепи ди ерсте. кампаниите му са 1/1. а накрая ще опита да се пазари, като върне курилите, и северна осетия, (дето не е останала една крушка неоткрадната) като знак на добра воля. такъв лев чепик се ражда един път на 500 години

69

Анонимен

преди 1 месец

Pampersi i mnogo vaselin sa Schweden baltiskite republiki trjbva

68

Гошу

преди 1 месец

Тука има хора излъгани.Невъзможно е да нападнеш страна от НАТО.Направиш ли го си чао, то за това е измислено. Ако ще и извънземните да са.

67

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Трябва накрая да се намерят историци и да въведат в учебниците..." -------------- бе направо да пишат, че лошите рашки са ни развалили турско-българския халифат..

66

Анонимен

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА....Брато , оглеждай се , най-вече през ноща , и гледай в космоса как обикалят руските ядрени ракети , които всеки момент могат да паднат на главЪтЪ ти !

65

Анонимен

преди 1 месец

С яйца заредиха новите Корекоми!