32

Радослав

преди 4 месеца

Като искат високи заплати да ги направят на заработка: заплатата им през годината да се формира на база на това колко от студентите на които са преподавали и завършили миналата година са започнали работа по специалността си. Ама тогава няма да хващат дори и минималната заплата.

31

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

За това пък сте част от маса проекти и смучите яко! Търсите млади и необиграни докторанти да ви пишат публикациите, а вие яко тъпчите в гушичките. Вече 7 години ви гледам и не мога да повярвам каква наглост демонстрирате без зрънце всян. Като докторант не съм получила и 5 лв. :) За сметка на това написах доста статии... а и не ми позволяваха да си слагам името на първо място сред авторите. Имало йерархия. Е да, публикацията си е мое дело, но...... не съм била пораснала :)

30

Анонимен

преди 4 месеца

Нашите "професори" са просто едни промити кратуни, които не стават за нищо. Преназначете ги за чистачи за да не се оплакват.

29

Анти Тяло

преди 4 месеца

Чета коментарите и се убеждавам, че ако си *** ще бъдеш харесван, като Боко и Шиши!!!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Какво искате заплати, като сте по неграмотни от учениците си :)))

27

Анонимен

преди 4 месеца

Чистачки, таксиджии и тираджии винаги са имали много по-високи доходи от учители и професори. И по време на тоталитаризма беше така и сега нищо не се е променило.

26

Иван

преди 4 месеца

Ми да се хванат да чистят университети в свобдното време и ще взимат две заплати, една на чистачка и една на професор.

25

Анонимен

преди 4 месеца

И може, и трябва! Видяхме ги що струват по време на фалшивата пандемия.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Радослав - Да, защото в цял свят професорите работят втора и трета работа, нали? Пич - стига си приказвал глупости, просто за да очерниш някого и да се почувстваш по-умен.

23

Анонимен

преди 4 месеца

То пък едни професори, да ти падне шапката :))) Покрай тях всички сме неграмотни... :)))

22

Анонимен

преди 4 месеца

Оффф, като знам колко професорски щерки станаха и те професоре, И ЗАПЛАТА НА ЧИСТАЧКА ИМ Е МНОООООГО! ЧИСТАЧКИТЕ ПОНЕ ВЪРШАТ НЯКАКВА СМИСЛЕНА ДЕЙНОСТ!

21

heeh

преди 4 месеца

децата са функционално неграмотни, защото и родителите са им такива

20

Анонимен

преди 4 месеца

Защо тогава децата са функционално неграмотни. И как смеят да искат повече пари след като резултатите са потресаващи.

19

Анонимен

преди 4 месеца

За Гечев не знам , ама друго е сам да се направиш академик и ротационен премиер

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тая прилича повече на пенсионирана порноактриса, отколкото на професор. То в България вече професорите с лопата да ги ринеш. Дори Коцето Ботокса и Балтов Маркировката ги направиха професори.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ще дам пример само с професор Румен Гечев, министър на Виденов , когато заплатите бяха по 20 долара. Сега той учи студентите и депутатства за 10 бона.Горкия заслужава мин 20К, при средни пенсии от 700 лева

16

Анонимен

преди 4 месеца

Чистачката върши някаква работа и то никак не е лека!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Те толкова професори калинки се навъдиха, че бих желал чистачката да ми обучава децата

14

Може, всичко може

преди 4 месеца

Може, може, всичко може в една диктатура. И хората си мислеха, че не може да им вземат всичкото имане и да ги тикнат в Белене да умрат ама стана. И много не вярваха, че няма да има нищо по рафтовете в магазините и режим на тока и водата ама и това стана. За измисления преход от ДС и комунистите пък да не говорим, ама ей на и това стана

13

Анонимен

преди 4 месеца

Пълни глупости. Чистачките получават минимална работна заплата. Професори доценти получават финансиране и от работа по научни проекти. Първо да се повиши качеството на преподаване. Да се спре завършването на студенти без да са присъствали на нито една лекция. Нивото е покъртително, а заплатите въобще не са ниски на фона на заплатите в България.