89

Анонимен

преди 1 месец

До До 88 Ами, не. Изобщо не е така. Разпознавателните способности на хората са сбъркани. Няма как всичките да са мошеници, защото ако беше така, нямаше да имаме отправна точка. Винаги има добри и лоши, или по-добри и по-лоши. Явно проблемът е у нас. Лоши "диоптри".

88

тренер

преди 1 месец

За всичко друго мога да повярвам,обаче за чалгарите от ИТН и престъпниците от БСП не мога.Има ли още абдаали дето гласуват за тия шуушлеци?

87

До 88

преди 1 месец

Е то няма други освен мошеници. Всички са мошеници защото системата само това произвежда. Дори и честен човек да влезе там и то става мошеник. Системата е сбъркана. Народа калпав и политиците крадат. Не е ли ясно. за 34 години едно и също. Съсипаха я тая държава.

86

до 84

преди 1 месец

Мошениците все мошеници виждат около себе си. Те други не познават и не могат да си представят, че има други хора, с различни ценности и възприятия. Насила хубост не става.

85

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРП изкупиха страната

84

анонимен

преди 1 месец

Само ГЕРБ! И никакви ППейци! Долу Възражадане!

83

Анонимен

преди 1 месец

ИТН вече няма да влиза в НС.НС отново ще е сериозна институция за работа, а не за шоуто на Слави.Простотиите свършват на 9 юни.Черепа в затвора,а костовистите дълбока опозиция.И това им е много.

82

Анонимен

преди 1 месец

Киро е никой мошеник отвсякъде е с Лена са тандем и Миро е там

81

Ха-ха

преди 1 месец

Тия обаче вкарват Славиту вътре! Щото Маркет линкса го изкара. Другото е ясно-прогнозите трябва да оправдаят ала-балата с машините и хартията,а се знае у кого са парите.

80

Къде е държавата????

преди 1 месец

При соца нямаше разкъсани от кучета хора по улиците. Живота ни се обезцени много.

79

Анонимен

преди 1 месец

А шарлатаните откъде толкова проценти като разрушиха държавата с ала бала е

78

до 75

преди 1 месец

Точно така е цялата рода барабар със кучетата и котките иначе ще се смени властта и килипира свършва ! Това се променя само при масово гласуване или при външна намеса като война и тогава пластовете се разместват във тази ситуация герб и 30 г могат да управляват защото колкото по-дълго са на власт влизат все по навътре във всички струтури и ги превземат не че сега не са навсякъде но още може ! Затова и направиха Киро сам да си говори от всякъде брадви и обструкции и накрая го свалиха па го и

77

До 56

преди 1 месец

Сменяй спешно доставчика!

76

ВМРО и ПП+ ДП

преди 1 месец

Искам Пак ГЕРБ отдавна не съм виждал Сачева по ТВ-то ! Дано я пратят във Евр-Парламента ,каква сила и енергия излъчва .

75

Анонимен

преди 1 месец

До 75 Стига пишете лъжи наети шарлатански драскачи а вие какви сте ЕДНИ и същи едно и също лъжат до досада лъжци

74

Анонимен

преди 1 месец

Всичко що е на държавна работа барабар с роднините,гласува за герб/дпс."Отглеждат" ги много години,бонуси,монуси..а тези хора не са малко,и си "пазят" службичката,още Алеко го е описал.Плюс приближените "бизнесмени" ,техните работници,общинските администрации,техните роднини..Еми айде кажете как се побеждават на избори ,тази маса роби?!

73

Уотсън

преди 1 месец

Елементарно! Който е против ЕС и НАТО, а е за Путин, няма да гласува за ПП, или си остава вкъщи!

72

Анонимен

преди 1 месец

Много *** народ щом продължава да гласува за едни и същи.

71

морски

преди 1 месец

ДС си изгради бетонен рай по брега. Вижте какъв е туризма ни и си правете изводи за останали отрасли.

70

ВМРО и ПП+ ДП

преди 1 месец

Ако играят само твърдите ядра при ниска избирателна активност при това безхаберие във България и кражбата като национален спорт и високото и одобрение ГЕРБ като водачи ( показваха даже кюлчета ) във това отношение чух по тв-то че цяла магистрала били свили може би не е вярно ,ама се говори за чували със пари ,та те със сигурност ще спечелят и хората много ще се радват защото това е идеално за БГ ! Предполагам има и още какво да се гепи защото новините са само със скандали и даване на съд !