123

анаЛизаторите

преди 1 месец

До ПЕТКО САТЪРА - "Ако НАТО прати войски, няма да стане опасно, а напротив!" Е! Те с тая нагласа още наливат във Уруина!

122

Христо Христов

преди 1 месец

Защо да е опасно? Стават ви приоритетна цел и ако закъсате - пускате без скуполи тактическия атом.

121

алеле!

преди 1 месец

Европейското ПВО на два пъти и не разбра че още съветските ту-143 го прелетяха нашир! Какво остава като руснаците бутнат сателитите и със ЕМР изпържат ума на умните оръжия на блока!

120

и сега кво

преди 1 месец

И сега какво, а? Натовските педерчета ще влязат ли в Украйна, или се уплашиха, хи хи хи?

119

2LOOP

преди 1 месец

До ОТ ГОРЕ от Горе...Апачита, хитачита....А *** като размаха ядрената томахавка? Стиска ли ти от теб да остане само сянка на срутената стена на апартамента, като в Хирошима, само защото чичо Сам трябва да си продава *** на възможно най-голям кръг клиенти и да печели "Сфери на влияние"!?

118

Анонимен

преди 1 месец

Захарова и Песков се гаврят с НАТО, а НАТОвци само подсмърчат и не смеят нищо да кажат. Ще влезе ли НАТО в Украйна бе, ха ха хаааа ....

117

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Ако НАТО прати войски, няма да стане опасно, а напротив! Много бързо ще въдвори ред и мир! Неслучайно преди време путин се молеше на НАТО да го дундуркат!

116

ИДЕ ВРЕМЕ

преди 1 месец

Да видим НАТО как ще ни опази! -- Да пази Господ!

115

Анонимен

преди 1 месец

Ронливите сричащи селяни на Копейкин, пак изказват ценни мнения. Мучащ ***!

114

Анонимен

преди 1 месец

До айде бе - Теб едва ли някой те е спрал. Айде, бе, хващай пътя за Украйна!

113

айде бе

преди 1 месец

Айде бе, айде да ви видим сега бе, натоски гьзове, а? Сега ще влезете ли в Украйна, или ви хвана бъзето, а? Айде бе, айде вкарайте войски в Украйна, и българи, и румънци, и немци... а?

112

ОТ ГОРЕ от Горе...

преди 1 месец

Отгоре ама като не може да видиш стелтовете па ти падат всякакви умни бомби със прецизно насочване точно където трябва е много лошо и онези ф-35 и разни апачита и хитачита па като замятат томаховките тогава и във тайгата немогат се скри ,тръгнали срещу света !!!

111

Дарк

преди 1 месец

Петицията ще я разглеждат достатъчно дълго,но има една силна африканска магия ВУДУ по филмите на Холивуд.Оф,забравих,че дупченето на кукли с образа на Путин не даде резултат,нито вкарването му във фризера Петиция,ха,хаха.Тива е новаторски подход Не,не мога да престана да се смея -Петиция -хс,ха,ха!

110

Анонимен

преди 1 месец

Става опасно за вас, верно е

109

Самуил

преди 1 месец

Аз съм за Русия. За кой да съм? За онези чуждите ли? Който не може да го разбере е предател или не е българин.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ми че то как Русия ще победи НАТО, ми че то НАТО е най-мощният военен съюз на планетата, ми че то НАТО е страшна мощ, влезе ли в Украйна и с Русия е свършено, ми че то НАТО може да направи много в Украйна, само да влезе.

107

Да бе

преди 1 месец

Аз на руснаци не вярвам. Уж украинците им бяха братя ,нямаше да ги нападат , после топлото щяха да ми спират , щях да умирам от студ и мизерия... Според мен опасно ще стане ако се пусне аванта на тоя лудия в Кремъл...

106

Анонимен

преди 1 месец

Е няма как да не стане " опасно"!-:) Няма как НАТО да си "трае", и " виждайки" че Украйна " губи", едва тогава да се "намеси"? Ако Путин искаше да играе на " сигурно" . Щеше да Мобилизира цяла Русия и прегазят Украйна за 24 часа! Но не го прави!-:) Или да пусне в Украйна малки ядрени заряди и да приключи с Украйна! Но НЕ Го прави! Та Намеси ли се НАТО,ще има и " ядро"!!!

105

Анонимен

преди 1 месец

НАТОвските танкове вече са в Москва!

104

morgan

преди 1 месец

тези незнам каква водка са сръбнали но не се чуват какви глупости говорят