76

Дедо

преди 4 месеца

Че кой иска да преговаря с военнопрестъпници, носещи вина ,за насилствена смърт на повече от половин милион момчета, изнасилвания,депортация на деца, осакатени хиляди хора, бежанска вълна , разрушени до основи градове , садизъм ,мъчения и всичко това случващо се в Европа . Лавров и компания са за съд и екзекуция.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Ми говори си сам бе Лавров! Не е за сефте

74

ПЕТКО САТЪРА

преди 4 месеца

Впрегнали са кapyцата пред кoнa! Първо изтеглянето, чак тогава ще договаряме репарациите!

73

Анонимен

преди 4 месеца

На Запад вече само със съдиите в Хага можеш да си говориш.

72

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

До Анонимен70 на "западния свят е в пълна изолация" вече отивам да търся реланиум некъде. вземете думата на дежурния хюмнозавър, че некой ше изплеска и ше ви нареди дисциплинарните на целата пишман ред акция

71

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН ЗА 2-РИ МАНДАТ! СВАЛЯНЕТО НА РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е ГАРАНТИРАНО! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОСЛЕДВА И НЕЙНИЯ РАЗПАД И ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЛИКВИДИРАНА ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН!

70

Анонимен

преди 4 месеца

За какво и с кого да преговаря Русия? С нацистка cвoлoч не се преговаря, тя се ликвидира. Тази сутрин в Белгородска област укронацистите са атакували с няколко FPV дрона автобуси с работници, които са отивали на работа в свинеферма. 7 убити, 35 ранени. И това не с ракета, прелетяла 500 километра, не с РСЗО, а с FPV дрон, с който много добре се вижда какво атакуваш. След първото нападение xoxлоcвинете са атакували спасителните екипи на мястото на нападението. А утре да няма "А нас за какво?"

69

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски ги направи тези сами да си говорят, а това е едва началото.

68

Анонимен

преди 4 месеца

До 66 В момента руснаците превъзхождст света по производство на оръжия . Имат си и всички необходими ресурси. А запада не иска да си настрои заводите за производство на голямо количество оръжие,понеже ги е страх,че войната ще свърши и няма на кой да продават оръжието. Та определено не са подготвени.Още повече с изказванията на Тръмп,че няма да защитава повече Европа ако спечели изборите. Макрон и той е много отворен,но не си представям как някакъв французин ще си зареже хубавия живот,за да воюва

67

Фют

преди 4 месеца

До 70. И от кой е в изолация запада, от блатото ли?

66

до 58

преди 4 месеца

Я кажи за коя "общност" да гласуваме и защо? Ама сериозно.

65

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Фют там е малко радиоактивно, нема как да иде.

64

читалище заря

преди 4 месеца

политическата класа, развиващите се страни, глобалният юг, колективния запад..само евфемизми и осемдесетарски клишета. статията цитира пет различни източника, и накрая не е много ясно оригиналния материал дали е интервю на коня пред тасс, изказване на швейцарския премиер или предаване от никому незнайна босненска телевизия, преразказано от бгнес и обобщено от някой, който днес се подписва като кемъла флауърофф. боза с косми, закривай.

63

Фют

преди 4 месеца

Да ходи да си говори с хората от наводените райони, които няма къде да живеят и като гледам клипчета, са готови на бунт. Не да ги ръсят със светена вода и икони от вЕртолети. И тези тръгнали да правят нов световен ред...хахахаха

62

АнонимеН

преди 4 месеца

А КАКВО СТАВА С РАЗПАДАНЕТО НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО! ПРЕИЗБРАХА ЛИ ВЕЧЕ ДЖО БАЙДЪН ЗА 2-РИ МАНДАТ?

61

Анонимен

преди 4 месеца

Западният свят е в пълна изолация заради помощта си на фашистите в Украина. Рано или късно ще се стигне до радикално решение на проблема. Както се вика, нет Зеленски - нет проблем.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Ами говори си сам щом няма с кого!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Беше ви казано отдавна - Който не говори с Лавров ще говори с Шойгу. И в момента Шойгу говори, а френски наемници са изпържени и не могат да говорят. Колкото повече лъжете толкова по голямо ще ви е наказанието накрая

58

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

57

АнонимеН

преди 4 месеца

ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА НЕ Е ОБЯВЕНА ЗА ПЪЛНО ВОЕННО ПОСМЕШИЩЕ Е ФАКТА, ЧЕ ТРЪМП МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2024-ТА!