82

Красьо

преди 2 месеца

Иначе какво става из Украйна поне електричество имат ли в Киев и Харков?

81

Отдавна

преди 2 месеца

Трябваше!

80

Българин!

преди 2 месеца

Много ги чакахте бе - тез от дума и добро не разбират! Досега да бяхте ги приклйчили! И за обикновените украинци щеше да е добре!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Шок и ужас за евроатлантиците! Русия собственоръчно, и систематично даже с една ръка смачка целия западен свят. Германия вече и Еврозоната вече на влиза в поредно тримесечие на икономическа рецесия. Икономиките се сриват, оръжейните складове се изпразват, дълговете растат а със тях и недоволството не еврейските граждани. Накрая някой яко ще го отнесе. Да видим кой ще е първи. Остава само да видим къде ще гръмне първата пушка в ЕС и къде ще обесят първия политик?

78

Анонимен

преди 2 месеца

Това ви го казвах още вчера ама вие цъкахте минуси. Как е кръвното тротинетки скача ли? Хахаххааааааа

77

К9

преди 2 месеца

Ако някой все още се чуди защо сме май-слабата и изостанала територия в целия европейски съюз, достатъчно ще му бъде да влезе в и прочете коментарите под някоя статия за "майка" Русия. Дори в руски сайт е невъзможно да се намерят толкова яростни защитници на дивия Путинизъм и онези комунистически идеали, които някои от нас още помнят. И докато тези парапитеци не измрат до последния, държавата ни ще си остане дъното на ЕС и демократичния свят!

76

само тъпоъгълници си

преди 2 месеца

мислят, че все още имат шанс срещу Русия, и продължават със затворени очи и запушени уши да повтарят като мантра кравешката пропаганда за лошата Русия и за добрият запад с изкривени демократични разбирания.

75

82-ОМБР

преди 2 месеца

До последния руски питек!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има точно толкова голям пробив, колкото решат от руското ръководство. И на практика няма начин това да бъде предотвратено. Но по-скоро не очаквам големи пробиви, защото са свързани с немалко жертви, които руското ръководство показа, че като цяло не желае, пък и няма бърза работа. Голям пробив е възможен най-вече при пълен колапс на фронтовата линия, което по принцип е възможно, но западните "благодетели" на Украйна ще направят всичко възможно да не го допуснат.

73

Байдън

преди 2 месеца

До последния украинец!

72

82-ОМБР

преди 2 месеца

До 85 Освен,че *** произвеждат те,също така и разходват много,а Западните войски тепърва ще се намесят!

71

Анонимен

преди 2 месеца

путин ще свърши в бункера като хитлер с капсулата.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Русия няма да спре войната докато армията им не стане най силната в света! В момента инвестициите във военните производства са огромни и няма никаква причина да спират или дори да забавят темповете на производство. Ако украинците се предадат, Русия ще отвори нов фронт на друго място.

69

все едно

преди 2 месеца

Колкото и да напредва русия, тя вече е парий в света--изолирана, низвергната , разчитаща само на китай. Добре,че бе путин: 1. Ускори зелената сделка 2. Намали влиянието на русия в света и в България. 3.Всички бивши соц. републики се осетиха и започнаха да бягат-Армения и Казахстан. 4. Светът отново си припомни ,че русия е империята на злото. Жалко е за хилядите мъртви герои от Украйна. Техният подзвиг трябва да се помни. Израел ни пази от джихадисти. Украйна от рашисти.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Демократ Друзя, мрузя, ама руснаците ва изтрепаха както трябва и още кво ви чака не ми се мисли заради такива като теб продали си г..а на запада и трепейки ги с по2 хиляди на ден!ПРО,СТИ СТЕ, АМА МНОГО!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

66

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантици, айде отивайте да помагате на Зеления наркоман бе. Вземете Тагарев, нека той лично поведе "контранаступа", който чакаме от 1 година... Айде че няма време

65

Хм...

преди 2 месеца

До 42 сергееФф Като явен русофоб е учудващо как толкова се интересуваш какви са им тооалетните в Комсомолск на Амур. Не е ли време а погледнеш на Запад как живеят в страните със свръх развита демокрация като САЩ? Например ето ти една новина от там В НЮ ЙОРК ИМА УЛИЦА С ПАЛАТКИ ПО ТРОТОАРА НА БЕЗДОМНИЦИ КОЯТО Е ДЪЛГА ПОВЕЧЕ ОТ МИЛЯ. Там на самат улица спят, ссерат, дрогиратт се, и трупат оттпадъцци а плъхховете са им като домашни животни. Социалните служби вече обявиха че нямат пари за всички.

64

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС военен съюз ли е та спонсорира киевските укронацяги? Парите са от нашите данъци, а не са паднали от небето.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Местните русофоби да заберат 200-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!