26

Ванчо Капитанчо

преди 2 месеца

Включете процесора да загреете какво ви казвам БеГе ***

25

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистите не трябва да взимат пенсия. Комунистическа България отдавна умрE другари.

24

Анонимен

преди 2 месеца

По бай тошово време хората имаха имоти и земи и рента получаваха освен това което гледаха в двора, брейка за това не само е прав ами изобщо не можеш да му стъпиш на малкият пръст понеже една кофа не си вдигнал през живота си.

23

Комунист Глобалист

преди 2 месеца

Ежемесечни 29 валентни ваксинации за пенсионно безполезните старци рапространители на Коклюш Ковид и Микози или забрана за получаване на пенсии, помощи и привилегии. НЦЗПБ е готов с к-ва.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Пенсиите за хората работили 40 - 50 г и оситурявали се на реалната заплата се изравниха с тези които са седели на сенка и немат необходимият трудов стаж. Освен това защо се вдигна максималната пенсия изведнъж с цели 1000 лв. и сега е 3600 лв. Освен това в България има вече над 10 000 и повече пенсионери в държавната администрация и МВР които са на пенсия и заплата.

21

Бай Ташово време

преди 2 месеца

При цар Борисово време си беше най-хубаво. Богати софиянци карат мерцедеси, точно както сега по Кокорчево време.

20

Ванчо Капитанчо

преди 2 месеца

От 44та са доволни само червените вам пири пенсионери останалите са ограбени.

19

киро брейка

преди 2 месеца

По бай тошево време какви пенсии имаше, стигаше за ядене, пиене, колумбийско брашно и ***

18

Анонимен

преди 2 месеца

17 а то е голям кеф да търсиш храна. А тези по кофите виждал ли си ги? А германските пенсионери в Слънчев бряг виждал ли си ги? Играят мини голф към хотела.

17

пАртукал Гиби

преди 2 месеца

САМО БОЙКО БОРИСОВ! О'КАДАР! Слава Османска Империя!

16

пенсионер от 2011

преди 2 месеца

До 5 Помисли малко преди да пишеш. Едно е 90та1друго 2010,друго 2020. Най старите пенсионери са били с мижави заплати и съответно малки пенсии

15

Капитанът

преди 2 месеца

Недоволни ама по цял ден висят в хипермаркетите.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Вторият недоволен, а първият не е жив или не може да помръдне за да го забележи някой.

13

О'кадар

преди 2 месеца

Йър тула! Тиква гиби, късам сене, СИК тула! пАртокал гиби шиши Гюла. САМО ГЕРБ-ДПС. О КАДАР

12

Дедо

преди 2 месеца

Оффф пак ли за тия. Аман вече .

11

Анонимен

преди 2 месеца

Да, бе, големи пенсии. Днес ми идва сметката за тв и интернет, гледам, таксата повишена. Питам в офис на А1 и ми отговаря една госпожица, че било индексация заради инфлацията. Ама що разходите ми индексират, а приходите не?

10

KOKOРЧО fanbase

преди 2 месеца

Кокорчо им вдигна пенсиите с 50%, но те явно предпочитат да са с ниски пенсии и Лойко да им хвърля 50-таци от джипката. Щом такава е волята на пенсионерите, няма какво да кажа.

9

пияница мистик

преди 2 месеца

Ами че те още от времето на соца все са недоволни и все мрънкат. Моята баба се събираше долу на пейката пред блока, още като живеех в Пловдив с други бабички и все се оплакваха една друга как пенЦийката не им стигала за нищо :))) С това съм ги запомнил тогава. Сега в София като съм и тук пенсиите все мрънкат как им се подигравала държавата и колко малко им били парите от пенсията :))) Който ми намери доволен пенсионер, да пише. А! Може би само полковник Лили Иванова :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Буки 20 години, оле

7

Ай стига, бе

преди 2 месеца

Според промяната пенсионерите са в екстаз от увеличените пенсии и буквално тънат в разкош. Сега пък недоволни. Може би, защото променкаджиите не отчитат факта, че и двойно да увеличиш пенсиите, ако цените скочат двойно, е все едно ги държиш на същия хал. Ама икономиката на кокрчо явно не е силна.