282

Истината е

преди 2 месеца

Има САЩ има войни, смърт,терористи и беди, няма САЩ мир и спокойствие по света.

281

Анонимен

преди 2 месеца

"Нормален, Българин никога няма да вдигне оръжие срещу Русия...." - Добре че 1913 година, когато руската армия навлиза в Добруджа с цел да я окупира, е имало ненорамални българи, че да изгонят натрапниците от българска земя.

280

Хи хи

преди 2 месеца

Нали урките щяха да ни пазят от лошата Русия ? Кво стана, урките свършиха ли вече ?

279

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Така си е. Каквото и да ви пеят руските пропагандисти, НАТО не е във война с Росия. Конфликта в Украйна си е регионален конфликт между диктатор с имперски комплекс и свободни хора.

278

ще се намерят

преди 2 месеца

ще се намери един батальон наемници да пратим ако ни натиснат. То никой друг няма да отиде да воюва срещу Русия.

277

Тенгри яко в дупайко

преди 2 месеца

До българинаАми, запиши се, доброволец;))) Не, казвай, какви големи егоисти сме ние;))) Ти, женен ли си? Питай жена си, дали иска та прати на фронта;))) да се биеш за Украйна;))) Аз съм присъствал на сцена, в която една мадама, не даде и дума да са издума, мъжа й, който е военен, дори на мисия да отиде;))) Сички, дето са айляци и им се воюва, т.е. мре;))) сформирайте доброволчески батальон и напред! В Украйна и в момента се бият много българи на украинска страна,а ние ги зареждаме с оръжие!

276

краварника

преди 2 месеца

се стархува от "анимираните " Посейдони ли? Или всичко си е напълно реално?

275

Ясно

преди 2 месеца

Нормален, Българин никога няма да вдигне оръжие срещу Русия....

274

Анонимен

преди 2 месеца

Да се подиграваш на жервите на войната, особено на цивилни жертви, това само болния русофилски мозък може да го сътвори.

273

61 милярда на хартия

преди 2 месеца

и си мислят че всичка са купени! Ба и краварите!

272

Анонимен

преди 2 месеца

Да живеят мексиканските картели! Да пращат повече фентанил та да предозират американчетата и афро-американчетата. Слава Фентанил!

271

за пореден път

преди 2 месеца

пак ли тикате към голяма война на Стария континент, а ? Само, че този път оръжията не са като онези пред 40те години на миналия век. Могат да достигнат Източното и Западното крайбрежие, г-да кравари, така че във Ваш интерес е да няма световна война и да сте противници с Русия.

270

чао чао чао

преди 2 месеца

До Споко - доброволец ли си?

269

Анонимен

преди 2 месеца

До българинаУкрайна има най-голяма нужда да се отърве от помагащите и, защото я тикат към национална катастрофа.

268

1 май в Москва

преди 2 месеца

Предстои откриването на изложба с пленена и ликвидирана НАТО-вска техника: американски танкове Абрамс и БМП Страйкър и немски танкове Леопард и БМП Мародер и още много интересни експонати от цяла Европа, чак нямам търпение да я видя. Сега западните държави ако решат да изпратят и пушечно месо, няма проблем, но не си представям епилираните европейци на война.

267

Анонимен

преди 2 месеца

Ако искате нещо да се реформира във войната ,непременно вземете Хр.Иванов и го пуснете с гумена лодка през Черно море , 100% ще обърка Руснаците .

266

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо много бодро гледат на снимката! Браво! Украински юнаци! Натовци!

265

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Аз съм съгласен да участвам в един протестен ЛГБТ митинг-парад в центъра на София на жълтите павета срещу Русия. Начело на парада голи ще бъдат Борисов, Киро, Кокорчо, Гнома и Мравояда. Ще гледам сеира отблизко и дотолкова.

264

Анонимен

преди 2 месеца

Европейските страни ако са независими следва да направят дипломатически протести за да си озаптят тези ястреби. Та значи няма да се пращат българи на франта, а?!?! А тази новина от метрополията нещо противоречи на опорките на тукашните марионетки...

263

Споко

преди 2 месеца

61 милиарда ще стигнат да се изчистят 200-300 хиляди руснаци, и после Джо ще отпусне още 60 милиарда докато не се изчистят всички руснаци които гласуват за Путин.