63

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Като я видя тая арабка и ми иде се нагълтам с некакви халюциногени,че да запровиждам барем нещо по-лайт. Толкова ли не може да си сложи некаква маска ? То бива безсрамие..

62

Анонимен

преди 2 месеца

А ппдб и тая гущерка кои бяха че имат претенции, нито са избрани нито народа ги подкрепя, тая *** къде за що говори и тя не знае

61

Анонимен

преди 2 месеца

И изборете са провокация към народа. Не може да гласуваш на референдум против ЕС и НАТО, а трябва да избираш ГЕРП или ПП че ЕС и НАТО няма да дадат пари на бг.Така че нямаш избор.

60

IQ 3.14

преди 2 месеца

До недоразумение що твойто тюленче е тейлър момсен, за тва. ти си от естетете

59

наглостта

преди 2 месеца

на това посредствено създание няма граници

58

Анонимен

преди 2 месеца

След нас и потоп.Денков разбра, че това беше и реши да унищожи и последния ни шанс за еврозона и Шенген.Щом няма да са те, никой няма да бъде.Тези хора са олицетворението на злото и простотията в България, а ти им обесняваш за кармата.Нима престъпниците не знаят, че ги чака възмездие, и въпреки всичко го правят, такива са си.Както на честните и нормални хора им пречат лошите, така на тези далавераджии и бандити им пречат честните и нормалните.

57

Лена

преди 2 месеца

Ходи в детската градина! Да си играеш с малкия Кирчо в някой пясъчник! На 2 годинки ли сте?

56

Ванката

преди 2 месеца

Тея нямат угодия - хем по техните правила, с техни хора и министри, и пак не им харесва!А тва космато моме в качеството си на каква се произнася!?

55

Анонимен

преди 2 месеца

43 Истината боли, тук IQ няма значение.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ленче, кой окепази конституцията -Вие. Волът като рие, на гърба си хвърля кал.

53

Малиии, мале...

преди 2 месеца

Знаете ли какво е "гьонsурат" и има ли нещо общо с "тепегьоз?

52

Еми Лена

преди 2 месеца

Като променяхте Конституцията трябваше да запишете в списъка от кандидати за служебен премиер министър само едно име- Асен Василев!За по-сигурно!

51

Анонимен

преди 2 месеца

С безумните си промени в конституцията едва не предизвикаха конституционална криза. Сега претенции за правителството. Много сте жалки, нахални и нагли. Много яко се издънихте, и още Мнооого трябва да се учите, за да управлявате.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Не, Ленче, не е провокация, а карма. Понятието "карма" обозначава преките последствия от дадено действие. Вие написахте така конституцията, че този кабинет да може да се случи и ето, случва се. Няма кво да ривеш, всичките ви решения са грешни, вие така си правите нещата защото толкова си можете.

49

Провокация е

преди 2 месеца

Да промениш канституцията, служебния премиер да се избира от един доста ограничен списък хора!А когато той после бъде избран от тоя списък , да ревеш че Конституцията не ти изнася!

48

хаха

преди 2 месеца

ППДБ-Политическо представителство на далавераджи и бандити!!!

47

Анонимен

преди 2 месеца

ППБД е политическото представителство на далавераджиите и бандитите в България.Какво да се прави, има и такива хора и тя търсят всоето място в политиката, искат да гласуват и тн.Но самото ви участие е предизвикателство към демокрацията в България.Петков е записан как ще мачка народа с МВР и им пречи Стоянов.Атанасов беше арестуван заради подслушване на гл. прокурор.Иванов пък е чест гост из колите на ъндърграунда и е сниман с тях.Денков стопира завинаги Шенген и еврозоната.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Лена носи фалшиви очила, вижда се от снимката че не деформират образа зад стъклата. Прави се на интелигентна, което издава комплексарщина.

45

1111

преди 2 месеца

.....символът на моралното падение , изневярата ( което е компилация от подлост , коварство и предателство ) , некомпетентността , лъжата , не на последно място алчността и очевидно на безочие и брутална наглост , та това нещо отново ни наставлява и ни разяснява кое е правилно и кое не е.......Що за същества гласуват за този архитип ?!

44

недоразумение

преди 2 месеца

нагло, жената мъж, но само, като визия, вярвай ми , че трите скандала, които разтърсиха обществото, не са изброените от теб, *** мисли предлагай на вашите останали неколцина такива ! Ще придложа нова версия на 3 те скандала-просташкото държание на недодялан Киро, натиска за избор на определени лица от недодялан Киро, което си е опит за натиск и влияние и последния арестувани лица на върхове държавата, които са назначени от ПП! Хайде стига глупотевини!