51

Бай Дрън

преди 5 месеца

Баджанак, я пак.

50

Баджанаков

преди 5 месеца

За украйна не знам, но nyткин ще фалира още тази година. Икономиката му е в тотален застой. Разбира се друзята тук верещят че путкинската икономика се възнесе след началото на есвеото, обаче истината е че от nръдня боя не става(само наш Волен го може). Газпром вече работи на загуба, износа на бензин е забранен, заради санкциите всичко се внася на двойни цени и изнася на ниски цени, много кадърни фирми и специалисти напуснаха и няма как това да не даде резултат в скоро време.

49

АнонимеН

преди 5 месеца

НИКОЙ НЕ ОТРИЧА , ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ТРЪМП ТОВА Е КРАЯ ЗА УКРАЙНА И ЩЕ СЕ МОЛИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СПОРАЗУМЕНИЕ! ЕЙ ТОЛКОВА СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ!

48

Как ще фалира

преди 5 месеца

Като има подкрепата на целия нормален и богат развит свят ? То да не е като да си Шри Ланка и да разчиташ на Китай ?

47

Бай Дрън

преди 5 месеца

Аз гледам само Звезда Лайв 14. Гледайте я и вие.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Фалит значи невъзможност длъжника да си обслужва задълженията. От лятото на 2023 Украйна е спряла да си обслужва дълговете. А към съществуващите дългове се добавят нови и нови. Та така за фалита.

45

Бай Дрън

преди 5 месеца

Подсещате ме да гледам Звезда лайв_14.

44

АнонимеН

преди 5 месеца

До БАНко/ В ИМЕТО НА ДЯВОЛА ЗЪЛ ДУХ МАХНИ СЕ :D

43

Ром'с

преди 5 месеца

А Вие как мислите...Ако спечели Тръмп ,то ще спре надуването на балона *Украйна с милиарди долари и ... глупов въпоос!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Когато на коча му паднат мъдддете тогава ще фалира и Украйна.

41

АнонимеН

преди 5 месеца

И УКРАЙНА И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ СА В СЪСТОЯНИЕ НА ФАЛИТ В КРАЯ НА 2024-ТА ГОДИНА! В МОМЕНТА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ РАЗПРОДАВА ЗЛАТНИЯ СИ РЕЗЕРВ ЗА ДА СИ ПОКРИЕ ДЪЛГОВЕТЕ КОИТО ТРУПА ВСЕКИ МЕСЕЦ С ПО 15 МИЛИАРДА ЕВРО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ!

40

БАНко

преди 5 месеца

АнонимеН-чо , ВСЕКИ ДЕН РЪСИШ САМО МАЛКО УМНИЯ !!!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна си е фалирала, още Декември преди да започне войната бяха пред енергетическа криза и нямаха пари дори за въглища... Хубавато е, че заради тази война европейската икономика се гърчи, ЕС не издържа на финансовото бреме да поддържа режима в Киев. Германия, Великобритания, Франция са исправени пред жестока рецесия...

38

Бай Дрън

преди 5 месеца

По-фалирала държава от Украйна след САЩ, няма! Даже и сглобката ни беше на 5% от фалита на Украйна.

37

404

преди 5 месеца

Не може да фалира нещо дето го нема

36

терор навсякъде

преди 5 месеца

Току-що по първи канал на руската телевизия показах подробен репортаж за заповена пратка икони, в рамките на които са скрити взривни вещества и технически устройства за тяхното активизиране дистанционно. Иконите са много. Проследен е пъя на пратката, минала е през 4 държави, тръгвайки от украйна. Напомням: предстои правослявият Великден, иконите са можели да взриявят огромно количество хора, общата им сила е била колкото да се унищожи пететажен блок. сред устройствата се вижда и българско.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Още през 2014 не само фалираха, а и си я разрушиха, позволявайки да ликвидират жени деца и цивилни мъже в Донецк и Луганск, бомбандирайки милионен укриански народ вътре в границите на Украина, и то чрез украионска армия, авияция и артилерия, като в същото време разсели из Европа близо 10 милиона укеристистки бандеровци който да пропагират Украина на Запад и нахалитетно и най лакомо да ограбват НАТОвските бюджети, причинявайки им 3D криза и инфлация заселвайки в ЕУ североафро бежанци

34

АнонимеН

преди 5 месеца

До БАНко/ ПУСКАМ ОФИЦИАЛНО ОПЛАКВАНЕ, ЧЕ ДЯВОЛИТЕ В АДА ТИ ПОЗВОЛЯВАТ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ! БЕЗОБРАЗИЕ!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Отдавна е фалирала. Зелето проси ежедневно. Дай, бате пари, дай бате муниции, дай бате самолети и ракети! Пари за пенсии нямат. Всичко е на просия.

32

Путин В.В.

преди 5 месеца

Дано, дано, данооооо........