60

Исторически парк

преди 3 месеца

Новата партия се появи.. От исторически парк обикалят по градовете и правят срещи заедно с повечето известени YouTube-ери. Така като гледам на изборите ще имат доста голям успех.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До 50 - Не харесвам Плевнелиев, но когато Борисов го подкрепи, да стане президент, онзи вече беше мулти милионер, защото е бил наврян по огромни проекти още 90-те години в чужбина. Не ми казвай, че ако ти си строителен предпиремач и си имал десетки мииони евра преди 20 години, си щя да ги изхарчиш, ами е нямало да ги инвестираш. И отново - хич не съм фен на Плевньо, но онзи има средствата не за 40, а за 400 апартамента.

58

караконджулу

преди 3 месеца

Къв нов проект след като имахме такива един след друг по тон на година и под пресата на гербавите и дпс нищо не може да се промени.Слепи ли сте че те са слона в стаята заради който нищо не може да тръгне напред

57

Анонимен

преди 3 месеца

O ВРЕМЕНА О НРАВИ. ДАЙТЕ ПОРЕДНИТЕ ШАРЛАТАНИ В ПОЛИТИКАТА ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ. ОБАЧЕ ПОНЕЖЕ В САЩ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА БУКСУВА НЕКА ДА НАПРАВИМ И ФОНДАЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЗА АМЕРИКА И ДА ДАДЕМ ЛИСТЧЕТО НА ТЕХНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, КАТО ИМ ПРАТИМ КИРЧО И КОКОРЧУ ДА ГИ ОПРАВЯТ, КАКТО ОПРАВИХА НАС... ХАХАХАХА НЕКА ВИДЯТ С КАКВИ КАДРИ НИ ОБЗАВЕДОХА НА ТЕХЕН ГРЪБ ДА Е УПРАЖНЕНИЕТО.

56

Анонимен

преди 3 месеца

ПП и ДБ трябва да бъдат забранени със закон!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви преговори с мошениците ПП и ДБ

54

Право на мнение!

преди 3 месеца

ПП/ДБ са единствената свястна партия и надежда на част от българите за реформи и достоен живот. ГЕРБ са жалки интриганти!

53

Мария Габриел

преди 3 месеца

Ники няма да пътува....ха-ха-ха....

52

сайдисана

преди 3 месеца

Какъвто и проект да излезе е напълно безмисленно защото ще бъде поредното смачкано от мафията гроб и дпс

51

Анонимен

преди 3 месеца

След като дадохте всичко от себе си да ни отвратите!

50

Анонимен

преди 3 месеца

НОВИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ - ЧУРЕПЧО ПРАВИ ПАРТИЯ НА ЧУРЕПИТЕ!!!...

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 33 г..а..н..ь .о .,на теб и на мен ли ще кажат,за милионите,а това клише за сараите на Доган,го дъвчат,вече 34 год. Няма никакви сараи,а за сарая на Плевнелиев прочете ли в пресата,по площ се е равнявал на 40 тристайни апартамента,сигурно парите ги е спестил,като е нощувал по германските паркинги.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Денков снощи освен че наруши закона и ликвидира ПП-ДБ.

47

Дора

преди 3 месеца

Избирателите са избрали ,,героите" в политическия цирк така, че няма нужда да се отвращават от избора си. Време е всякакви отъръепки да да бъдат изхвърлени на Бунъиштето ,а не да правят нови политически проекти и да им пълним джобовете.ППДБ и Копейковци вън от политиката

46

ПП-ДБ Слава КОКАИНА!

преди 3 месеца

Отиваме в Украйна да смъркаме бело заедно със Zеления потник....извънредните избори не ни интересуват!!!!

45

годзила

преди 3 месеца

Лъсна че Гроб и Дпс никога не са имали намерение да подкрепят или въвеждат никакви реформи.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Новото време са ГЕРП със ДПС. ПП ще се распадне на ДБ, защото ще се скарат за служби вътрешно.

43

Аналния отвор:

преди 3 месеца

кире изпра баце, вече е свободен. Баце се е намагнитизирал яко, шишо е надебелял - те ще командват от тук насетне! Лош вариант, но по-лошия е и ППиДБ да се сглобяват пак!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Това което Денков снощи направи...... По зле за ПП и ДБ нямаше как да се получи.Тотален провал.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Не просто политически проект, другаре. Тук говорим за тотален разпад на т.н. "парламентарна демокрация". Тя е изчерпана, поругана, изхабена и негодна. Не може да роди нищо друго освен недъгав плод. Тук ние вече сме се докарали дотам, че трябва тепърва да мислим какво да пише в чл.1 от следващата Конституция. Само едно е сигурно - сегашното НЕ може да продължава така! И това е по-сигурно от смъртта и данъците.....!!