100

КГБ инсценировка

преди 3 месеца

До Анонимен 104 "гледай сега джуджачик какво ще прави...." Той не може вече да направи нищо повече от това, което прави. Сега само го "легитимира" пред де факто руските роби. Той няма нужда от тази "легитимация" но дори и диктаторите имат нуждата да "знаят", че някой ги "подкрепя". Едно време Чаушеско "не е вярвал" че хората в Румъния го мразят. На военния трибунал на който го осъждат на смърт до последно е твърдял, че хората го обичали. Гледай филма за него, има го в Тубата.

99

Анонимен

преди 3 месеца

В ЕС щом си от боята си привелегирован

98

Анонимен

преди 3 месеца

Този на снимката рева като мома когато го заловиха бая ритници изяде не искам да съм на негово място и Украйна.

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 106 Каква съдебна система се сети отведнъж? В 15 век знаеш ли кой е бил "съдебната система".

96

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 91 Съдебната система в европейската държава от 21век, която се управлява от Пепи Еврото и Мартин-Нотариуса

95

Анонимен

преди 3 месеца

Ако това се беше случило в ЕС евролиберастите даже нямаше да ги съдят защото са арабелли и ще е дискриминация ако го направят

94

Анонимен

преди 3 месеца

До КГБ инсценировка- Рашистанците са вещи в инцсенировките- трябва с нещо да оправдаят предстоящите жестоки убийства и разруха в Украйна- гледай сега джуджачик какво ще прави....

93

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Русия продава оръжия и на ИДИЛ и на Боко харам и на хизбулллаа и Хамас . Взема парите от ЕС и ООН и продава оръжия това е.

92

КГБ инсценировка

преди 3 месеца

До Така е .. "Има списък на убитите." Публикувай го. Тук е шубилкувана снимката на човек който е измъчван, така че не минава извинението, че щяло да е проблем.

91

Анонимен

преди 3 месеца

То се бърка руския народ с режима на Путин, който си е копие на Хитлер :)))

90

Анонимен

преди 3 месеца

Русия колко детски градини е поразила в Украина? Това тероризъм ли е или не е ? Колко деца са убити в Украина от Русия? Това тероризъм ли е? Това в Русия е тероризъм и ще има наказани! Кой ще накаже Руснаците които унищожиха детски градини и болници и убиха деца ,бременни жени и болни хора? Кой ще накаже Руснаците които изнасилваха бременни жени и деца?

89

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 97 Ислямска държава сами са поели отговрност за това, но отдавна е известно, че ФСБ е свързано с всички ислямски групировки: хамас, аятоласите, хусите и ИДИЛ. Или както се изрази един анализатор: Хамас е ФСБ, а ИДИЛ са в тясно сътрудничество с Хамас.

88

Така е ..

преди 3 месеца

До КГБ инсценировка 89 Има списък на убитите. Вчера показаха снимка на една хубавица , която е на пето място в списъка. У нас не се публикува, а и няма смисъл.

87

Анонимен

преди 3 месеца

Ако украинските служби искат да извършат масово убийство в Москва, със сигурност няма да пратят украинци, немци или поляци. Липсата на логика за ислямска държава като извършител не пречи да бъдат набедени.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Дали Рашките си го направиха - Гладомор- дело на Сталин в Украйна- 3 000 000 души загиват от глад, ГУЛАГ- 1923г/1961г- от там минават 20 000 000 човека за "превъзпитание" с труд- 20% загиват, 1 септ.2004г Беслан- терористи превземат уилището и задържат 1200 заложници деца и възрастни- твърди се че "терористите са от специалните части на Русия- /задържаните са чували как хората с маските общуват на руски и не само това/загинали 390- в Рашистан няма милост към хората.

85

обективно

преди 3 месеца

абсолютен арабел е този

84

Помня

преди 3 месеца

Па време на концертите на Муслим Магумаев нямаше такива работи. Ама човека беше член на ЦК на КПСС.Имаше охрана.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Крепостните на Путин, отново обвиниха некакви други, освен него :)))

82

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 90 Кандидати за надзиратели в Белене в България знаем , че сте много, но само да те информирам, че живееш в европейска държава в 21ви век. С други думи, физически си в европейска държава в 21ви век, а психически си в средата на 15ти век.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя дето го донесли на носилка е видео оператора дето предавал видео на живо. Записа се появи вчера в нета. Иначе е ясно, че като изпеят и майчиното си мляко ще ги хвърлят на прасетата!