218

Анонимен

преди 3 месеца

МРЗ България 450 долара , долния лъжец е от ППДБ, платен ***!

217

Долу ППДБ

преди 3 месеца

Браво! Слава България! Слава Русия!

216

Въпросът е приключен

преди 3 месеца

До Анонимен 214 МРЗ в Русия 170 долара. МРЗ в България - 900 долара. Литър гориво (А 95) в Русия (страна богата на петролни ресурси): 0.52 долара, Литър гориво в България (страна която няма никакъв петрол и в която цената се надува от руския монополист) - 1.5 долара. Литри гориво които можете да си купите в Русия - 326, литри гориво които можете да си купите в България - 600

215

А?

преди 3 месеца

Ама вярно ли, как бе? Каква война? Нали тръгнахте на учение, то премина в специална военна операция, а който споменеше думата "война" беше арестуван. Сега трябва да освобождавате арестуваните!

214

Стеф

преди 3 месеца

Хайде пък сега война.Не беше ли специална военна операция. Объркахте опорките на БСП-то и ***.

213

Анонимен

преди 3 месеца

След като бяха избивани от собственото си правителство в Куиф в продължение на осем години, хората в тези региони се самоопределиха като руски граждани. Правото на самоопределение на народите е абсолютно и се ползва с предимство пред принципа за териториалния суверенитет, доколкото територията, която обитават тези хора е тяхна. Какво тук не е ясно и какъв агресор е Руската федерация, първи условие, че републиките в Донбас поискаха защита от нея, напълно в рамките на Устава на ООН.

212

Анонимен

преди 3 месеца

До евроатлантик Ако им покажеш червената петолъчка ще са 100%.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Боби, 1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. ------------------------------------------------- 1 долар = 1.80 лв. За $1 колко литра дизел можеш да си купиш? 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

210

Анонимен

преди 3 месеца

205 в Дубай са твоите спонсори. Путин и редица други ходят в новите територии и киевската хунта толкова я е яд по фашистки че ги слага в черни списъци всеки който е отишъл там. Спирай с опорките, не ставаш за нищо.

209

натОвци

преди 3 месеца

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА?

208

ЕЛЕКТОРАТ

преди 3 месеца

Нали беше специална операция? сега трябва да влезе в занвора!

207

евроатлантик

преди 3 месеца

Днес ще напусна форума малко по-рано. Ще ходя на ТЕЛК, да ми установят 90% инвалидност, за всеки случай. Продължавайте борбата, колеги!

206

Анонимен

преди 3 месеца

Много разбирачи сме много знаем но не си личи по нищо

205

Анонимен

преди 3 месеца

201 стстояние на война и война не е еднозначно.

204

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби "на тези дето са им разрушени домовете ги компенсират" Да, ще ги пратят на фронта за "компенсация", все пак щом на тях дръжавата ще им "помага" и те трябва да "помогнат" нали така?

203

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото и да знаеш или не знаеш все сме били сами кафе е русия след освобождението лага е застанала зад нас или зад сърбите или дори румънците с какви пушки си защитавал България немски или руски защо 500 години сме чакали и сме се молили за подкрепа

202

T

преди 3 месеца

Бас ловя,че ни Пасков ,ни никой в Кремъл или техни близки биха отишли да живеят в новите територи или някъде извън Москва! Всички са на Запад или в Дубай или кротко си живуркат в московието! Иначе ако усетят и капка от руския рай създаден от Путин,за една вечер са го учистили! Но на топло и сухо място,храна и лукс е трудно да усетиш руския рай и мир.

201

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 190 на тези дето са им разрушени домовете ги компенсират - можеш да потърсиш нещо като това: новодомци в Мариопол(В Ъкрайна такова нещо няма)

200

Анонимен

преди 3 месеца

196 ти май изобщо не си на тоя свят. Бягай да спасяваш котки и вегани някъде другаде. На територията се почистват азовци айдари кракени и десни сектори.

199

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 200 Чекаме ФАБ 50 000 за да има тройно повече постове от екзалтирани копейки.