127

Анонимен

преди 3 месеца

Сачева си повтаряше едни и същи опорки до втръсване и България не слизаше от устата и.Добре,че всички живеем тук и сега,та видяхме до къде докараха България точно тия.

126

СРС

преди 3 месеца

Пояснявам, това е ОНЯ ЗАПИС на ПП който Руди Гела пусна в обществено пространство.

125

Мда

преди 3 месеца

С вторият мандат пп да правят кабинет с дпс и бсп

124

Донос бонус пп

преди 3 месеца

Кръвта вода не става на ли е щерка на дс кадьр

123

До 117

преди 3 месеца

Голям пророк е твоят гуру,няма що!ПП направиха голям компромис като му се хванаха на въдицата и макар и късно,вече го разбраха.Но ако тогава нямаха избор,защото чалгарите провалиха всичко,сега нищо не ги задължава да се съобразяват с щенията на Борисов и Пеевски.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Записвала и донасяла. Истинска демократка!

121

:)

преди 3 месеца

Пак ли тази Баба Яга

120

Анонимен

преди 3 месеца

Писах ви аз оня ден, че участието на Сачева в някаква група нема да доведе до нищо добро

119

Анонимен

преди 3 месеца

Типичен образ на щерка на преподавател в Милиционерската школа под Симеоново! Ей с такива навремето подлите десари напълниха ДСБ! Сега тази женица си е точно на мястото като слугиня на сикаджийската мутра от Банкя, каквито са и всички от ГЕРБ.

118

ДА ЖИВЕЙ!

преди 3 месеца

Да живее ГЕРБ-най-демократичната партия,в която лидерът решава всичко.Сачева беше част от ДСБ,има записи как критикува герберите в предизборна кампания.Мутрата обича ренегатите.Защо той не отиде на преговоря като лидер, с др.лидери да обсъждат нещата?ББ никога,ама никога не е искал да сме нормална демократична евр.д-ва.За 12 г.ние изостанахме по всички показатели,само една четка на КПП-то трябваше да се мацне.12 г.ББ маже с четката така,че да забравим какво ни е сторил.Две мутри начело на д-вата

117

До предн коментар

преди 3 месеца

Признавам прав си путин с прокситата си герб пп дб дпсНаправи -80% бьлгари негови почитатели и избиратели на вьзраждане

116

Анонимен

преди 3 месеца

Той просто каза иатината че царя е гол но то е факт.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Сачева с този запис удари дъното.Целият народ вижда,че Габриел не става за премиер,но госпожата се е фиксирала върху мнението на Асен Василев,което само потвърждава истината,която гербавите не искат да видят.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Сега си спомням пророческите думи на Борисов отпреди една година: "Вие мислите ли, че като дойде време за ротацията, ПП-ДБ ще се съгласят да отстъпят властта?"

113

Анонимен

преди 3 месеца

Сачева, то целият народ знаеште отдавна какъв мнистър и премието би била Габриел, нали знаем шумно рекламираните и акции като беше еврокомисар. Нищо ново, нито по-хубаво не ни очаква. Ясно е, че всички партии имат едни задкулисни разгодови, които пред медиите никога не излизат. Ако чуем в пълнота на Бойко, както и сме чували някои, излагации, той ще е подсъдим от доста отдавна, то не беше Мишо Бирата, ***, колко е имен и т.н., а пък прокуроските и съдийски записи да не говорим

112

гражданин

преди 3 месеца

До 108. И кое доказаха бе, променлив шушляк? А ти май забрави 5 часовия запис на променливите и огромните гадории, които наговориха. Ала-бала а?

111

Анонимен

преди 3 месеца

До Мда руснаците вече 34 години ви разиграват един и същи сюжет, правят си нова партия, която представят за "алтернатива" на статуквото, естествено "проевропейска" но са си със същите хора от Кремъл за господари. След това, като стане нужда от нова - правят нова - дали ще я пласират като центристка, деясна, лява или националистическа - няма никакво значение за крайния резултат - винаги Кремъл ги контролира. ПП, ДПС и ГЕРБ са ПОРЕДНИТЕ (но не и последните) такива руски проекти.

110

тоти

преди 3 месеца

ТИЯ ГЕРБерчета цяла сутрин СЕ ОПРАВДАВАТ КАТО УЧЕНИЧКИ ПО БНТ и навсякаде НИЕ НЕ СМЕ НИЩО НАПРАВИЛИ ,спрете да ни съдите,бели сме и чисти сълзици...ЗАЩОТО- ВЧЕРА ТОВА КОЕТО КАЗАХМЕ,НЕ СМЕ ГО КАЗЛИ И НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ КАКВО СМЕ ,,ИСКАЛИ ДА КАЖЕМ;;-днес се обясняват подробностите ХА ХА !!!Научили са всичко от ВОЖДА !!

109

Чудя се

преди 3 месеца

Важно е сега ако се раздьрпат -в сглобката и киретата си бият шута с парата която направиха заедно с герб - лодкаря кьм кой ще се присьедини пак , кьм баце или кьм шиши

108

Амиии

преди 3 месеца

И кое е скандалното тук? И кое е саботаж? "журналистчета" нещастни....