15

Анонимен

преди 2 месеца

След изборите ще започне войната. Де факто.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Относно атаките срещу Белгородска и Курска област: "Вражеските удари не остават и няма да останат ненаказани" - каза Владимир Путин по време на среща с членове на Съвета за сигурност.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Гранична зона. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да атакуват пограничните села в Курска и Белгородска област, а също така продължават да обстрелват тези територии. Има загинали и ранени сред цивилните. Основното направление на атаките на зомбакнацистишена е Тьоткино (Курска област), Грайворон и Козинки (Белгородска област). Киевският наркокартел не постигна това, което искаше - да предизвика объркване и да повлияе на президентските избори, избирателната активност надхвърли очакванията на ЦИК.

12

Анонимен

преди 2 месеца

"Вървете на Maй...": Медведев отговори на исканията за връщане на златните резерви на Румъния. "Е, дори не знам как да отговоря на такава наглост. ЕС открадна 300 милиарда долара активи от Русия и иска връщане на румънското злато. Няма какво да се каже на руски, може само да им го напиша. Общо взето, Вървете на Maй..." Вчера ЕП приеха резолюция, призоваваща Русия да върне на Румъния нейното злато и предмети на културното наследство, предадени на Руската империя за съхранение през 1916-1917 г.

11

Кори

преди 2 месеца

До Бонго БонгоБез металургични комбинати танкове не се строят и без рафинерии танкова не вървят. Ударите ще прадължават, докато руснаците започнат да правят танкове от мукава и да ги теглят с бурлаки.

10

Анонимен

преди 2 месеца

В момента тече артилерийски обстрел на Козинка. Зомбитата на киевският наркокартел активно провежда разузнаване на руската отбрана, извеждайки техника за собствена поддръжка. Руската пехота е подкрепена в защита от авиация и артилерия и не позволява на зомбакнацистишена да предприеме атака. Освен това в Лазовая Рудка се наблюдава активност на зомбитата. В този район се придвижва техника и се водят боеве.

9

Анонимен

преди 2 месеца

УкроСМИ съобщава, че по време на атаката срещу Одеса са били ликвидирани командири на хунтата. Става дума за командира на батальона "Цунами" Александър Гостишчев, Също така под удара на ОТРК "Искандер-М" попаднаха бившият заместник-началник на Одеса Сергей Тетюхин и друг заместник-началник на Главното управление на Националната полиция в Одеска област Дмитрий Абраменко. Ударът беше нанесен на мястото, където се провеждаше среща на ръководството на зомбитата на киевският наркокартел. Съобщава се за няколко десетки убити и ранени.

8

Анонимен

преди 2 месеца

командирът на батальона "Цунами" Александър Гостищев беше убит на 15.03.24г. при удар по базата на киевската хунта в Одеса. През 2022 г. той лично получи награда от Зеленски за "Окупацията на руският Херсон". Голям приятел на Ярош. Преди това, по време на наказателната операция на Киев в Донбас (т.нар. "АТО"), той участва в сраженията при Иловайск като част от полка Днепър-1. До момента са известни общо 16 трупа. Възмездието е неизбежно.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Утилизиран от руската армия на Херсонско н-ние. Джошуа Марели, известен още като "Фриц", известен още като "Айрън Мар"(железният мар) - неонацист от Саарланд (Германия), пристигнал в Украйна през пролетта на 2022 г. и воювал като част от т.нар. "Норманска бригада". В миналото той имаше проблеми с наркотиците, носи репутацията на u3pog и хитлерист.

6

Някой

преди 2 месеца

До Бонго Бонго. Стой си на палмата и не ръси мозък. Имаш само колкото да пазиш равновесие.

5

Ха-ха

преди 2 месеца

Нормално, след като Путин се *** в Украйна. Ако беше превърнал Киев в Ивицата Газа(както направи дружката му Нетаняху) , дали щеше да е така? Не е като да няма с какво.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да ги занулява путин вече, какво ги гали с перце. Демилитаризирана зона с неутронни бомби. Това са разните британци и др. На тях им е далече от задните части и рушат всичко!

3

Анонимен

преди 2 месеца

късно се усетиха, че санкцииките могат да се избегнат, но като им счупят рафинериите и рязко ще им секнат приходите на 0рките. една по една трябва да ги извадят от строя всичките. главния 0рк трябва да бъде детрониран и унижен максимално бързо, преди да е направил непоправима глобална беля...

2

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Тепърва предстои в Русия това

1

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро рашите ще пият суров петрол.