28

Смешни

преди 3 месеца

Егати смешните ***. САЩ е мега държава, световен хегемон. 25 пъти по-богати от Русия. Със всичките технологии на света! Дали не могат да се разправят с Блатная, а? Джуджето плаши с ядрено оръжие, защото няма с друго какво. Мега слаб е! Радвайте се, че сме със САЩ, а не с бедната Русия. САЩ е бъдещето! САЩ е нашият пазител! Само САЩ!

27

Анонимен

преди 3 месеца

4000 руски танка загубени, срещу 2 Абрамс.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До ВодкаСельодка^3. Имаш ли връзка с кораба-майка ?

25

БАНко

преди 3 месеца

Леле , РУСКАТА ЦЪРКВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ... БЪЛГАРСКА ЛИ Е ???

24

Пазач в зоопарка

преди 3 месеца

Алоо Евроатлантика, Евроатлантичето не тъпчи животното със сладолед и без това,това не му е устата

23

ВодкаСельодка^3

преди 3 месеца

ЗАГЛАВИЕТО: Как руските ПТУР станаха главния убиец на непробиваемите танкове Abrams в Украйна. ОТГОВОРЪТ: Е как? Мчи мноо лесно! в заводите производители всека сряда по една туба убаа водка за мяйсторите и айдее до петък танкчетата под алкохолен фактор. На втората седмица - сельодка, и на третата и Водка и Сельодка. После кой , да не са луди да спрат грешното акохолическо рибарско танково производство.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Е как бе нали с Леопардите щяха да стигат чак до Москва

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Леле 22. Тцъ тцъ тцъ...и ти сега на кого говориш ?

20

Леле

преди 3 месеца

Тука копейниците налазиха статията, ама ги нямаше да бранят недоразумението-паметник в центъра. Мишки, а Русия е допотопна и бедна държава. САЩ ще се разправят много скоро с нея, както го направиха пред 1989.

19

Абрамса и Патриот

преди 3 месеца

Американския прехвален танк Абрамса е същото,, го в но " ,като системата Патриот! Завчера балистичната ракета Искандер унищожи прехвалената американска зенитна система Патриот и нейния екипаж,състоящ се от поне 30 американски военни и 4 украински водачи на машините! А предния ден мечката изненада по бели *** украинците обслужващи С300! Големи гафове,а като споменем и унищоженото украински ДРГ от около 200 човека в Белгород,статистиката за Зеле става страшна!

18

Тео

преди 3 месеца

Извод - няма ейбръмс, няма леопарди, нама Т-90, няма Армата - всичко става на салата! А знаете ли защо оставят танковете с отворени люкове? Много просто! Защото момчетата, влезли в танка знаят, че са в консервна кутия! Удари ли ПТУР, когато експлоадира, ако са заключени отвътре налягането ще ги направи на пихтия. Така поне имат шанс.

17

Абе

преди 3 месеца

Абе каквото и да си говорим, военно-технически Запада е изостанал с едни 30 години от Русия. Идинствено могат да ги приключат икономически, но като гледам САЩ, Германия, Британия в какви рецесии са, това става непосилна задача. Абе ще има нов световен ред и за съжаление БеГето е отново на страната на губещите. Поредната национална катастрофа е факт. Жалко, а бяхме с руснаците! Можеще да сме победители и богати!

16

БАНко

преди 3 месеца

О

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14. То само Щатите "са насочили", а останалите седят отстрани и кършат пръсти от ужаст. А ти иначе откъде така подробно си усвидумень ?

14

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са насочили ядрените бомби много отдавна и чакат много бомби са има и самолетоносачи,подводници ще има всякакви изненади дано не се стига до там, та за тия два танка няма смисъл да правим сапунен сериал

13

Анонимен

преди 3 месеца

Такава статия няма да видите в руските медии

12

Сарказъм Радомирски

преди 3 месеца

Трабва да признаем, че Challenger-2 се представя доста по-добре поради технологията си да се прикрива, потъвайки изцяло в калта. На практика, става почти незабележим...

11

Анонимен

преди 3 месеца

Колко внимателно сте написали"украинските танкове,западно производство". :)

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Случаен минувач . Най вероятно. То адреналина не можеш да го спреш. При нормалните хора е така. Освен това танковете отгоре са най-слабо защитени. Затова ако си виждал си правят саморъчо някакви опити за защита.

9

Голата истина

преди 3 месеца

Истина, че Запада спа 30 години и преустанови всякакви обновявания на ВПК. Оспани от надмощието си над Русия сега се оказаха нас..рани. Докато американците им е все тая, те проблеми с Русия нямат, то ние да му мислим тук на кьошето. а ЕС е военно импотентен и се управлява от ***. Ще се бием с руснаците с мъже, оборудвани с прашки! Ама не от тия дето играехме като деца, а другите...