141

Анонимен

преди 7 месеца

От какъв зор руснаците да нападат балтийските държави?Обаче преди години Килъри Клинтън каза,че трябва да св разчисти територията на Украйна,Полша,Румъния и прибалтийските държави от местното население,за да има къде да се заселят ако Йелоустоун избухне.Речта й още стои в интернет.Освен сащисаните някак да предизвикат руснаците чрез балтийските държави...примерно от там укрите да изтрелват ракети към РФ или да ползват летищата за новите самолети.

140

Купете си памперси

преди 7 месеца

Сега поне има да се купят! . . . . . .Ужасно се страхуваме. . . . . . . Амо що се дървите на руската мечка и дразните? После се *** като се събуди мечока! Аз не съм виждал гну да се опълчва срещу лъв или лъвица! Опичайте си акъла - за тези, които все още имат нещо в главата!

139

Анонимен

преди 7 месеца

Само Германия може да поведе това хоро. Да ходят и да си довършат работата.

138

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Христо, болен мозък такъв.Няма човешки ум на земята, който да оправдае убийствата на над половин милион души и от двете страни, та ти ли ще съдиш борсоук нещастен!!!!!Ходи да воюваш там русофил пиндиранский!!!!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Така е като давате помощи да би мирно седяло не би чудо видяло! Вова не напада ,Вова е добър ,но не трябва да го дразнене.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Сорросоидите яко зара бот ват. Но никой нищо не им казва.

135

28

преди 7 месеца

Защо ви трябваше да закачате Мечката, тя добре си спеше.

134

ze nigmar

преди 7 месеца

Алкашия си отива и пак наш'то настава:)))

133

Оня

преди 7 месеца

Аууу ужас, лошия Торбалан, опс Путин идва, ще ни изпапка за закуска. Врели некипели, на двадратчета.

132

Анонимен

преди 7 месеца

Ко няма да се страхувате, те са главорези рашките :)))

131

Анонимен

преди 7 месеца

Да изпращат Вермахта обратно по бойните полета на Русия. Този път ще стане работата.

130

Аня

преди 7 месеца

Дано така да е, все в страх да живеете. Какво си мислехте, че завърналите се от фронта ще ви разправят героични приказки за храбрият и доблестен украински войник ли? И затова са виновни една шепа продажни властимащи. Сега ще живеете в страх до края си.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Това е всеобща психоза довела до тоя трагичен край.Да нападнат Украйна , твърдейки , че там се укриват фашисти.Това е завършек на руската пропаганда.Омразатя е завладяла това общество.Новата вълна от ,,религиозни" руснаци подето от Патриарх Кирил , бивш офицер , както и Путин от КГБ , демонстрираха страхотното съчетанияе между комунист и християнин..Не събориха мавзолея на Ленин .Не премахнаха символите на дявола.,,Червения площад и Петолъчката.Путин издигна паметник на Сталин.Този убиец на нар

128

Анонимен

преди 7 месеца

НАТО се излага. Сега ако пропусне да завладее руската земя, напразно е помпал мускулите в последните 20 години.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Тия яко се само страхуват. Филмари.

126

Кая

преди 7 месеца

Който събаря паметници да се страхува.

125

Анонимен

преди 7 месеца

.В Русия имаш усещането , че Втората Световна война не е спирала никога.Че новите ,,хитлеристи " чакат на границата за да нахлуят.Това е всеобща психоза довела до тоя трагичен край.Да нападнат Украйна , твърдейки , че там се укриват фашисти.Това е завършек на руската пропаганда.Омразатя е завладяла това общество.Новата вълна от ,,религиозни" руснаци подето от Патриарх Кирил , бивш офицер , както и Путин от КГБ , демонстрираха страхотното съчетанияе между комунист и християнин..Не събориха мавзо

124

82-ОМБР

преди 7 месеца

Ква мечка бе исулен!?

123

Анонимен

преди 7 месеца

Естонските войници са като нашите меки китки на прайдовете. За другите две държавици не знам. Но и те не са отишли по далеко.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Смърт за окупатора!