33

Дякона

преди 3 месеца

Незнам от къде ги вадят тия цифри. Аз на статистики не вярвам. И има защо! Статистики имаше и при байтошоео време. И до къде я докараха *** ??? А това че банките пращят от пари означава, че черното трябва да стане бяло. Последни напъни на населението да легализира каквото може от откраднато, сива икономика, посредничество с влияние, прости.туция, дрога и т н.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 32, ако беше от ранга на Пенчо щеше да се интересуваш от себе си. Явно си. от ранга на Мара и за това се интересуваш от другите. Въпрос на класа е.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Е и?Трън е очите на глобалистите е,че българите имаме собствени жилища и вили.Какво ми изчисляват доходи,какво ги грее,че Мара взима 900,а Пенчо 5 бона ?

30

България е в колапс

преди 3 месеца

МВР ги влече исляма много ама много - следят личният живот на всички за нравствени отклонения, Прокуратурата е на ниво Инквизиция от 17-ти век!България е за старци!

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 11, не сме равни. Разните там измислени "закони" за равенство са точно това... измишльотини и за това не съществуват! Редно е хората да получават според знанията, уменията и опита си! Никой не е длъжен да те износва на гръб, а ти да си мързел и некадърник! За това сега е честно! Никога до сега в историята ни не сме били толкова имащи! И да, хората се замогнаха. Огледайте се и махнете капаците. Ако вие не сте се замогнали => сте нищоставащи и нищоправещи! Сега е по-хубаво!

28

Ал Пачино

преди 3 месеца

Не ме карайте да се смея, моля ви!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко зависи от хората, които живеят в дадено населено място. Затова заплатите във Видин са едни, а в София са други. Затова в провинцията реват срещу еврото, изпитвайки някакъв безпросветен страх, а в София вече мерят доходите си със Западна Европа. Какъвто си - така живееш и никой друг не ти е виновен.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжа!!!

25

Спират ми интернет

преди 3 месеца

В България град Бобов дол се изтезават хора като животни и никой не реагира, попитайте поне какво ми правят, как ме изтезат!

24

Анонимен

преди 3 месеца

3000 брутна заплата са 2300 чисти. Здравей Европа, а? Дай сега фа теглим кредити, че да поизравним стандарта с европейците. Оооо това помпало и инфлация... Ами честито! Я и спекула? Честито пак!

23

старши икономист

преди 3 месеца

Старши икономист или младши! Какви са тези квалификации? Няма такива дипломи! Това е реторика от комунизма за уреждане на нашите хора! Къде са институциите? 3000 ле. за какво? Явно всички се натискат за еврото, но със сигурност няма да бъде 1:1,96, а нещо между 1:3 или 1:4! Защо си мислите, че ако направите МРЗ от напр. 10 000 лв., което ще е около 5000 евро ще се съгласят западните ментори? На бас, че курса ще е друг и по висок, но е трудно да се познае! Едно е сигурно, че няма да е 1:2!

22

Те ни убиват

преди 3 месеца

МВР ги влече исляма много ама много - следят личният живот на всички за нравствени отклонения, Прокуратурата е на ниво Инквизиция от 17-ти век!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Браво. Минахме Португалия, Гърция и други страни по заплати.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. 1500 евро при европейски цени и средна 4000 евро в ЕС. А у нас в провинцията няма и 1000 чистата. Геноцид на лакомите управници.

19

Про па ган да

преди 3 месеца

Поредната пропагандна статия, която има за цел да ни каже колко по-добре ще сме с еврото. Да, ама не. Искам една анкета сред 1000 души сега колко искат евро и една анкета 3 месеца след като го приемем да ги питате живеят ли по-добре или са още по-бедни.

18

И ся

преди 3 месеца

Кво се оказа можело да има и банани в магазините и да получаваш добри пари. Ех ако в главата ти още ечи залпът на Аврора няма как да ти се помогне. Ако си стар и младостта ти е минала в онова време също за съжаление

17

България

преди 3 месеца

Ганко който го мързи да се развива и само се оплаква и 2000 не може да добута

16

Анонимен

преди 3 месеца

Габровски шеги - Иванчо гонил автобуса да спести 6 ст., а баща му казал другия път да гони такси да спести 2 лева...

15

Анонимен

преди 3 месеца

Сега , ако беше комунизъм , щях да получавам същата заплата и в Каспичан За това съм за комунизма.Да получавам колкото Пеевски .Равенство и братство.

14

Анонимен

преди 3 месеца

А на снимките от спалнята на Борисоф се вижда ,,средната му заплата " на шкафчето до леглото му.И премията , която е в злато.Това вместо да популяризира , го прати в жълтите вестници.За това нивото ни е ниско Не поощряваме когото трябва.Вместо да го похвалим Борисоф , ние го. оплюхме.И кой го съди къде си дава парите....хорска завист.Давал ги по леки жени ...Частна собственост, неприкосновена...