92

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Не сте наясно със значението на Авдеевка.Този град беше укрепван още от 2014 година и оттам до скоро се обстрелваше Донецк.Падането е голям удар за укроотбраната защото цялата Донецка област вече не може да се защитава.На който не му е ясно там е безкрайна равнина без планини и други препятствия.Като не е важен защо укрите жертваха най елитните си войски Азов там.Е те вече дадоха фира но факта си остава.

91

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 89 И в резултат на всичко това което си изредил натовските тенекии на скрап а наркосите бягат и изоставят град след град,кой от кой по маловажен. Накрая ще кажат че и Киев не е толкова важен. И това без руснаците да са се докоснали до качествено оръжие,нали пу т ко?

90

П. Георгиев

преди 4 месеца

И сега накъде ще заминават руснаците? Към Лисабон ? Олеле как се изплашихме.

89

ПорЦелан

преди 4 месеца

"А груз 200, колко ?" - Канадците и поляците не ги вземат в плен.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Последния дето пробва НАТО беше руския слуга Милошевич. Войната свърши за 14 дни. Води се най бързо свършила та война. Срама е голям. Е от тогава технологията на НАТО доста е напреднала, а на русия не.

87

гостанти путинист

преди 4 месеца

А груз 200, колко ?

86

Продължавам да

преди 4 месеца

унижавам натовци. Това не било отстъпление,маневри били. Така се изцепи един от избягалите наркоси пред Ройтерс. Нищо че руснаците взеха доста пленници от бягащите наркоси. Тия които са се скрили в мазетата на коксовия комбинат и те маневри правят. Маневрират си хората. Муахахахахаааааа

85

Анонимен

преди 4 месеца

До 76 Че ти къде видя руска оръжие? Я ни покажи. Танковеете от съветското време. Самолетите щайгии не са причарвали до Киев , защото ги хвалят . Артилерията стара . Флота половината го потопиха - неможе да припари до брега. Дронове няма. Стрелят с някакви ирански смешни ракети тип Фау 2 на Хитлер... без управление... се едно са 1942г.Къде е това руско оръжие пинчер :))))

84

Анонимен

преди 4 месеца

"Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация" - Това заяви на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков в разговор с кореспондента на руския вестник "Известия" Семен Бойков.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 83. Нищо няма Русия затова върви на запад.

82

ze nigmar

преди 4 месеца

Направо се трогнах от мнението на москва:))) поздрави от детройт...:)))

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 79. Никога не е имало такава операция. 2 години вече бълнувате тая глупост. За освидетелствуване ст май а ?

80

Анонимен

преди 4 месеца

Нямате нито стелт самолети, нито добро ПВО, нито добър флот, нито добро оръжие , нито дронове , нито генерали . Тактически русия е най слабата държавата от големите. Изобщо няма база за сравнение с НАТО. НАТО Е свръх сила и ще ви разпердошини за нула време. Разликата е че НАТО е отбранителна система , а комунистите са нападателна и окупираща. Но ако минете червената линия ще ядете бой тоне ясно.

79

Еврогей

преди 4 месеца

Хайде на гей парад.

78

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 75. А пък "Бъл" идва от "бълхи" нали така ?

77

АХМАТ СИЛА

преди 4 месеца

Браво момчета, и без пленници

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кво стана с тридневната специялна воена операция? Киев падна ли вече? Зеленски в Сибирската трудова колония ли е?

75

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 76. Тия тролингенчета стават само за бъзикни. Един кадърен нямат.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече наближава Русия толкоз повече врякат назначените демократ-пенционери.

73

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 59 Ама нали руското оръжие било само за паради и нищо не стръвало бе пингвин? Нали великите американци и цялото НАТО пращаха на Украйна супер-дупер модерни оръжия. Сега изведнъж,ако имали хохлите руското оръжие. Така става като не помните опорките по които сте писали преди време. Ама т р олей умен няма,така че не е голяма изненада.