88

Бум

преди 4 месеца

Докато се занимават с Гешев, в САЩ прокуратурата обяви, че бай Дн не може да изпълнява служебните си задължения.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Абе тоя шмолц, що не хване да тегли една жица на дебелия ким, може да му е останало нЕкое друго излишно милионче снаряди.. лошото е, че дебелият няма да приеме в замяна ценности и жендаааризм, а ще иска я пари, я технологии.. все неща дето са кът у великата европа.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Идеално. Колкото по малко оръжия има, толкова по малко шанс за войни имат. Дано всички в света си свършат оръжията и да спрат. Че излагат вече цялото човечество. Вместо да градат технологии , общ космос, да мислят отбрана срещу евентуална извънземна стака... живеят в 15 век... всички до един са срам за човечеството.

85

Анонимен

преди 4 месеца

До Веднага "Одит на оръжейните запаси веднага!" -------------- мани, не така, че ще почне дно гърмене на складове, не е истина..

84

Мач

преди 4 месеца

Нашите ДС баровци вече ще трябва да помислят, на кои острови ще ходят преди да дойдат руснаците.

83

Е че

преди 4 месеца

Украйна като я защитават, защитиха ли я?

82

Гайда

преди 4 месеца

Германия увеличава производство, а ние ще трябва да купуваме още Ф16.

81

Анонимен

преди 4 месеца

В Европа най-мощното химическо оръжие е Макдоналдс.

80

Нада ли

преди 4 месеца

Единственото спасение за Европа е да се освободи от игото на САЩ и да спре войната в Украйна.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Оставете патроните и снарядите..... Колко дрона има в Европата на склад? Пак ли нула?!

78

Веднага

преди 4 месеца

Одит на оръжейните запаси веднага!

77

Ммда

преди 4 месеца

Не е новина, че старата Европа е със свалено долно бельо, и се е хванала с ръце за палците на краката си! Въпросът е какво може да се направи, да си върне достойнството и себе уважението си? Нищо!!! Европа ритуално се "самоуби" в момента който реши, да участва във гражданската война в Украйна. Приятен ден!

76

Анонимен

преди 4 месеца

Путин преизпълни плана за петилетката.. в началото искаше да обезоръжи само оссссраааината, а то така стана, че отан остана без оръжие.. следва ред на фашшагите!

75

Ужас

преди 4 месеца

Няма вече евтини енерго ресурси от Русия,приказката свърши,сащ взривиха тръбите за газта и докараха бедите.

74

следвамехронологията

преди 4 месеца

Миналогодишната цел на колективния запад "да победи Русия на бойното поле" не може да бъде достигната. През близките месеци ще станем свидетели на трескаво търсене на официално обяснение на провала на вчерашния вариант на източната политика.Сдържането на РФ също се провали. Колективният запад се тресе от кризи и гълтa пепела на откъсналата се напред Русия.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Преди години имаше вицове за втората световна и колко прости са немците. Оказва се че не били вицове...

72

Анонимен

преди 4 месеца

Словакът Мирослав Радаковски от Европейския парламент: Ако вие не прекратите доставките на оръжия за Украйна и убийствата на славяни, то ние, славяните, ще се обединим като братя, а аз вярвам, че ще се обединим и ще сравним Западна Европа със земята. От Татрите и до Ла Манша - Травник и показа една хоризонтална линия с ръка.

71

Дановски

преди 4 месеца

Нацизмът е мъка, страдание и смърт. Нацизмът е абсолютно зло. СВО ликвидира военната техника, военните запаси и на бендеро-нацисткия киевски режим и на неговите съюзници. Еесовските и американските военни складове са празни, производството е слабо и не успява. Задачите на Президента Путин за демилитаризация и денацификация се изпълняват в пълен обем не само по отношение на Украйна, но и на нейните съюзници.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Медведев преди дни каза - война с НАТО няма да бъде в окопи с танкове, а с ракети с бойни глави. Така, че складовете едва ли ще помогнат.

69

Честито

преди 4 месеца

Санкциите срещу Русия работят,Европа обеднява и е в рецесия.