13

Зако

преди 3 месеца

*** бабушкери и дядковци. Дано пукнат всички скоро та да усвободят пари за нас младите да имаме и ние да живееме ние.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки е длъжен сам да подсигури старините си. Пенсията в България е социална помощ, тоест трябва да покрива социален минимум, който иска повече, да беше си напънал мозъчето навреме или да работи. Пенсионерите да не забравят, че техните пенсии идват от нашите данъци, следователно те са длъжници на обществото, а не обратното, така че нямат никакво право да се оплакват.

11

Радефф

преди 3 месеца

Важното е, че Радеф, съединителя, докара промяната

10

ИТ специалист

преди 3 месеца

Паляци. А тези баби и дядовци защо не са работили като програмисти на времето, а все леки професии са си избирали? Ами сега на себе си за се сърдят.

9

Иван

преди 3 месеца

А тези хора защо не са инвестирали докато са били млади и са работили? По 2000 лева всеки месец да са инвестирали в рамките на 40 години, сега щяха да имат над 2 милиона лева.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Баба ми навремето вместо "песента" казваше "песнята". Ама това "песнията" какво е?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Нелооо, песния няма да видиш ти...

6

Анонимен

преди 3 месеца

В България пенсиите са само за хрантутниците на доживотна държавна ясла . Хората от частния сектор въобще не могат да се пенсионират и затова тука няма кадри а в Сърбия която не е в ЕС за усвояване без конкурси хората от частния сектор получават много по големи пенсии от тука и затова има толкова много инвестиции в Сърбия . Заради членството в ЕС е такава голяма разликата . Няма кадти тука а там има инвестиции .

5

Иван

преди 3 месеца

Щом един пенсионер взима пенсия от 1000 лева и работи за още 1000 лева чисто и казва, че с общо 2000 не може да оцелее след като няма разходи по ипотека/наем, дрехи, обучение/образование, екскурзии, значи на едно семейство с две деца му трябва чист доход от 12 хиляди лева за да оцелява. Т.е. само програмисти в България могат да оцеляват.

4

Анонимен

преди 3 месеца

пенсия 1000 лв както цитират тук някой си мисля че е рядкост ,повечето вероятно са по малко

3

Анонимен

преди 3 месеца

А откъде имат по 10 бона да фърлят от балкона дъртите алцхаймери :)))

2

Тагарев и Бойко

преди 3 месеца

Кво ни пука за лошия мат'риял , важно е Украйна да е добре .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата им дава дърва и *** на аванта що лъжат :)))