58

връл РУСОФИЛ

преди 4 месеца

По предварителен разчет братушките трябва да маршируват в Лондон вече. Нашите медийни *** пак си мълчат. Онзи ден гледах как руски войник влачи като военен трофей тоалетна чиния от Бъкингамския дворец, туй що не го казвате, а?

57

Анонимен

преди 4 месеца

До 72 Естествено запада олекна с над 200 милиарда пък да мисли тия дето трябва да връща

56

Анонимен

преди 4 месеца

Хомосексуалистите и фенките на Украйна като няма какво да пишат започват с простотиите, Киев за три дни и др. Никой не е споменавал колко ще продължи СВО. Това за трите дни са деуми на Блинкен и се отнася зя тотална война. А какво стана с наsраното НАТО ще го видим ли най накрая или страх го тресе ? Какво стана с контранастъплението с перемогата, върнаха ли Крим. Руснаците ще влязат в Киев това няма съмнение обаче въпросите които аз зададох ще останат без отговор.

55

Пояснявам

преди 4 месеца

Авдеевка е в Украйна. Украйна ще влезе в Европейския съюз и Путин иска да стане европеец. Просто като колумбовото яйц

54

Първан Второв

преди 4 месеца

Хе-хе родните ватняци си мислят че само те знаят големите работи на самая магучея, а пък не знаеха за рупиите. С тея рупии руснята има да ручат индийски банани за 10 години напред. Нищо поне веднъж денгите от петрола да идат за нещо полезно за редовия холоп.

53

Анонимен

преди 4 месеца

До 70 На теб ли да се фукат бе компексар ,че ти кой си, че някой да тръгне да се доказва

52

рашън NEWS

преди 4 месеца

Място за притеснение няма! Превземането на Киев за 3 дни върви строго по плана,

51

Анонимен

преди 4 месеца

До 66Е каза ти се кво стана там пратиха украинците да просят пък съюзниците са с над 200 милиарда назад и зелето се чуди от къде да намери още 500000 шарана,че предните дадоха фира

50

Анонимен

преди 4 месеца

Щото трябва нещо да вземат да се изфукат пред матряла преди резидентските избори с Рашата.

49

До 61

преди 4 месеца

До Първан Второв Сега в еквадорските банани открили някакви вредни вещества, уж. Това е най-новата версия защо се отказват от тях. Нищо че години наред са ги яли с "отровата". Руснакът е куча марка - пие одеколон и бояришник, яде отровни банани и нищо му няма.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До 61Добре,че ти изяде оная риба без кости та да ни кажеш,каква била цялата работа

47

Анонимен

преди 4 месеца

Кво стана с РуZката специялна операция "Киев за 3 дни, Берлин за седмица, Лисабон за Месец"?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Накрая ще хвърлят една малка тактическа атомна бомба върху коксовият завод и се местят в другото село.Пак същата история "град от стратегическа важност" "основен за настъплението или спирането на войната пак ще циври зеленски за пари пак ще избият една камара хора и ще стане 2026-та. Тва сме го гледали винаги свършва по един и същи начин.

45

До европеец

преди 4 месеца

Аз съм българче и обичам Родината. Нямаш съм никога и мисъл да живея в Швейцария или Горна Волта. Работил съм в чужбина на добра работа, но за средства за семейството. Никога повече от две години. А за ЕС да не говорим, по-мръсен град от Брюксел може би има.

44

анонимен

преди 4 месеца

Направо Сталинградска битка водят руснаците за този някога 30-хиляден град (по техните мащаби това е едно село). И вече кой ли месец аха да го превземат и нещо все не става. Явно както на калпавия танцьор топките му пречат, така и на могучая и непобедимая й пречи нейната некадърност.

43

Първан Второв

преди 4 месеца

Русия се отказа да купува банани от еквадор под предлог че уж доставяли оръжие за украйна, но както каза някой по долу всъщност играта е много по-голяма. Руснаците се набълбукаха с рупии за 40 млрд долара и сега ще ги инвестират в индийски банани, иначе на еквадор ще трябва да плащат в долари.

42

трол

преди 4 месеца

До 57. А вие колко си? Хи-хи-хи.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До ozzy. Ами да питам и теб, путинския ка пу т. А защо украинците обстрелват Донецк, вие нали отдавна щяхте да сте при Лисабон? Хи-хи-хи.

40

Анонимен

преди 4 месеца

До 50Е сигурно щото там не търсят евтина работна ръка пък ,ако ти кажа,че 1970г идвала Маргарет Тачър да копира българската образователна система и за това при100 Киро като каже ,че Русия била бензиностанция с ракети хората му се смеят сигурно в Харвард го е научил

39

Отговарям

преди 4 месеца

Защото в Авдеевка имало хубави моми за женене!