18

Заеко

преди 4 месеца

Много се закачиха на проруския клон, ама клона е тънък....

17

Анонимен

преди 4 месеца

Думите на Радев никога не са ми звучали сериозно .Мисълта му тече като на зубър.

16

Мафията

преди 4 месеца

Прокуратурата е Частна Собственост на лицето Бойко Методиев Борисов - недосегаем мафиот!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Така така. Нещата идват на мястото си. Възраждане, БСП, ИТН, сега и тоя и всичките се надпреварват кой ще целуне на кремълското джужде Г. Русофилите, голям избор от партии имате ве. И всичките под 4 процента ще са. Муахаххахаааа

14

Анонимен

преди 4 месеца

Дори и да направи партия няма да се случи нищо повече от това да открадне 4-5 процента от другите руски партии, които са един и същи нисък процент от години.

13

пияница мистик

преди 4 месеца

Ехееееееее, Фигуранта какви неща иска само :))) Че те тези сигнали и да ги извадят не могат да ги разследват и 20 години. И да ги разследват ще ги потулят и замажат някак си или няма да открият никакви доказателства. А този мушмypок и да направи партия, пак няма да може да вземе 51% и да управлява сам, а ще трябва да е в коалиция с някой от тези, дето сега ги плюe :)))

12

Анонимен

преди 4 месеца

Рундьо и точно ти ли си тази алтернатива - хахаха

11

Анонимен

преди 4 месеца

ТРЕСЕ НИ СТРАХ ОТ НОВА ПРЕЗИДЕТСКА ПАРТИЯ КОЯТО ДА НАПРАВИ 27% инфлация като служебните на ете тоа- помните ли Нинова разправяше че ГЕРБ младежи направили инфлацията защото се редили на опашки за бензин- малко спомени от неговите прясно мляко 1л- 6.45 лв, сирене- 24/30лв, кашкавал- 30/40лв, хляб- 6.80/7.50кг - та да страхувам се от те тоя.

10

Анонимен

преди 4 месеца

В България от години гледаме едно и също крадеца вика дръжте крадеца.

9

ХАХАХ

преди 4 месеца

Точно твоята партия ли ще уплаши някой? Много насериозно си се взел....

8

карачанаков

преди 4 месеца

Недоразумението ,наречено Фигурант от един добре облечен бизнесмен отново в акция.Абе не се занимавай с неща които не разбираш ве, върви врътни там едно коремно пред мисирките ,ухили им се там ти е силата или вече и това не можеш затова го удари на приказки.

7

Зозо

преди 4 месеца

Хахааааа, айде Рундьооооооооооо.... Прави партия и ще събереш точно 3,8% на изборите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Че станахте много руските партии, вождове, шамани :)))))))))))))))))))) Все избрани 4000-ци, ДС топячи и ЗКПЧ-та. Ай сиктир!!!!

6

Всички виждат

преди 4 месеца

Мафията удря Президента Радев, а мафията е Борисов и неговото частно МВР/Прокуратура!Честито!

5

Аман от този военен

преди 4 месеца

Този години наред говори с недомлъвки. Единствено злобата и омразата са неподправени и ясни. Добре, че го погнаха за да изплюе камъчето за алтернативата. Хайде, изкарвай си поредната алтернатива, че много ни е страх и ни е интересно. Като гледам с какви ретрогради си образен, мога да ти гарантирам, че ще е провал. Но като знам каква е шушумига, сега може още две години само да загатва, че имало алтернатива и той знаел как. Изгуби години от развитието на България със служебните си назначения.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Авен,Милер,Чорни,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Усманов, Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Деси Радевица няма ли да се врътне с някое шик костюмче за 10-15 бона да я видим,че отдавна не сме я виждали.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Така и ще го запомнят поколенията...че нищо не направи както трябва освен да противопоставя българите едни срещу други...Заслужаваме го...щом два пъти го избрахме...

1

Възраждане 2

преди 4 месеца

Името на президентската партия е готово-Възраждане 2 !