127

Емигрант в Русия

преди 8 месеца

Ей такъв е тоя...

126

Емигрант

преди 8 месеца

Защо ревете тук бе, защото тази медия на цензурата ви разрешава мишкуването, щом сте доволни от цензурата тук и нямате нищо против нея, значи страхът ви е толкова голям, че сте обърнали на състезание мрънкането и църкането ! Да ви предупредя в капанът за мишки няма вече истинско сирене, а ИМИТАЦИЯ ха ха ха, мирише на "самоизбрана съдба" !

125

Зозо

преди 8 месеца

Другари, а Рундев като назначи неговата квота някой разбра ли изобщо? Ай сиктир!!!

124

Ицко

преди 8 месеца

Политическата мафия , която управлява държавата, вече дори не се крие, а показно дефилира като гази Конституция, граждански права, чест и достойнство ! Никой ли не вижда , че идва севернокорейски модел в България ???

123

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

Спрях некакъв случаен минувач на Авеню Леклер в Каркасон ,показах му снимката на тая еврейка Атанасова и го попитах на какво му прилича . Каза ми ""на косатка". А а си мислех,че на коза. Нищо де,днес ще позяпам филми за косатки,че да дообработя визията си за сефардските евреи.На този етап знам със сигурност,че приличат на кози, бухали и кукумявки. На КОЗАТки също ,може би.

122

АЗ

преди 8 месеца

Днешните назначения могат да се квалифицират единствено като противоконституционни и незаконни. Днес в територията се извърши мълчалив преврат в КС!

121

Анонимен

преди 8 месеца

122- Ти твърдиш че Украйна има сценарий за България... по скоро Рашистите имат план за БГ и техните слуги целят да ни разделят, настроят и насъскат един срещу друг- е няма да успеят...

120

Зозо

преди 8 месеца

Наздраве другари!!! Кво става? Днес пак ли плачиме по форумите, а? :))))))))))))))))))) Всеки ден ще плачете това крепостните :)))))))))))))))))))))))))))))

119

Анонимен

преди 8 месеца

Давайте да се организираме и да излизаме на площадите?Докога ще ги търпим?

118

Анонимен

преди 8 месеца

До НИЕ ГИ ИЗБРАХМЕ....прав си, обаче ако ги нямаше, ако не бяха се сглобили, ако не бяха загърбили всичките истории- нямаше да има: Бюджет 2023г, Бюджет 2024г, увеличение на пенсиите от 1 юли 2023г, увеличение на пенсиите от 1 юли 2024г с 11%, учеличение на минимална заплата и още социални закони- затова сглобката е нужна.

117

Анонимен

преди 8 месеца

Украинския сценарии за България върви по план.Киро е българския зеленски

116

Бела Зелко В

преди 8 месеца

е много секси в тая р0б-а!

115

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

Много обичам когато някои се надкликват при появата на един или друг коментар. Явно не са разбрали,че състезателният принцип е полезен само в спорта,но не и в обшествено-социалният живот . Ака да кажа, психическата смертъ настъпва в момента,в който вместо някой да охранва личността си, подкопава тази на другите. Общо взето това исках да кажа. Наздраве! П.П.Изследвайте мимикрийното поведение у някои видове,за да разберете симптомите на тюркофилисът. Особена болест е.

114

АЗ

преди 8 месеца

Конституционният съд вече не е независим орган, той е овладян от сглобките и днешните назначения са незаконни! Но явно във времена на сглобки всичко се узаконява според прищевките им и указанията от посолството.

113

Разбирайте го

преди 8 месеца

Както си Искате, но Истината е, че България няма по-добро от Деситу - тя поне не е Лъгала за Гражданството си, не е Раждала Дете от Любовник, не е Измамила Инвестиционният Ангел на Европа - Мортен Лунд, до ниво че да стане бездомник като се наложи да продаде дори дома си и т.н.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Само въоръжена борба ще ни оправи оттук нататък. Няма демокрация, няма правна система. Правото е на по-силния - животинско, но факт. Като не щетете мира, ще има секира, драги фашисти и американски поклоници

111

Анонимен

преди 8 месеца

Пародия

110

Анонимен

преди 8 месеца

Трудно ми е да повярвам колко е заспал Българския 'народ' ......

109

Анонимен

преди 8 месеца

Десито има докторска степен по право от ЮЗУ, втората по важност ковачница на прависти в БГ след Симеоновската правна академия. СУ е треторязрядна правна обучителница!

108

Анонимен

преди 8 месеца

тая наглост надмина всичко.докога ще ги търпим бе?заспал народ-заслужава си съдбата.