50

Анонимен

преди 5 месеца

Германия няма Конституция, така че това е някаква фалшива партенка пусната от либералекстремиснките евролицемери, опитващи се напълно да узурпират Европа. Факти.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Ний пък ще приемем Сирийци Афганистанци и ще си внесем Виетнамци....всеки българин ще бъде като махараджа с по 100 роба и слуги...

48

До 40

преди 5 месеца

Да се върнат там, откъдето са дошли. След престоя в Германия би трябвало вече да са се научили как да бъдат градивни граждани, та в резултат на това и родината им да стане богата и просперираща държава.

47

Ха ха

преди 5 месеца

На алтернативна среща в управляващата лява мултикултурна и мултицентристка партия на Германия обсъждали идеята КАК ДА ПОКАНЯТ ПОВЕЧЕ АРАБИ И АФРО В ГЕРМАНИЯ. Със съжаление отбелязали че номера с Енженерите и Доктурите вече не действал. Виновни за това били неонацистите и таен заговор срещу милите и възпитани мигранти , които направили много за растежа на .... разходите за социални помощи в страната .

46

Анонимен

преди 5 месеца

Е Русия няма такъв проблем защото никой не иска да ходи там

45

Анонимен

преди 5 месеца

За съжаление крайно-либералната политика ще върне на власт крайната десница!

44

Така е ..

преди 5 месеца

Меркел е за пребиване. Тя ги покани в Германия.Сега е много трудно да ги изгонят.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Това е Неофашистката дезинформационна пропаганда на Сорос. Самата афд е пълна със цветнокожи, а и в германистан има 350000 Хазарска армия която няма да позволи това афд да дойде на власт камо ли да гонят цветните който са хора на Сорос нас белите да може да ни изхвърлят направо от Европа, защото пречим на Цветнокожите, цветния получава веднага социял държавно жилище, право на работа, а ние спяхме по улиците като горди европейци.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Хубаво де, Израел им е официална политика да прогонват неевреите от държвата и си правят явни срещи по въпроса, но мисирките мълчат. Що за евреите да може, а за германците да не може!?

41

Анонимен

преди 5 месеца

Това е Неофашистката дезинформационна пропаганда на Сорос. Самата афд е пълна със цветнокожи, а и в германистан има 350000 Хазарска армия която няма да позволи това афд да дойде на власт камо ли да гонят цветните който са хора на Сорос нас да цветния получава веднага социял държавно жилище а ние успяхме по улиците ка горди европейци.

40

:

преди 5 месеца

Най-новата членка на Шенген (по космос и въже) ги очаква , само трябва да заобиколят през Австрия.

39

Анонимен 8

преди 5 месеца

И къде ще ги върнат Защо ги приеха канела ги дават и жилища помощи децата и ходят на училище Сега ли се сетиха че има и други начини ЦЯЛА Европа е наситена с тези хора какво и къде ще ги карат да ходят

38

Анонимен

преди 5 месеца

Така се гонят милиони.

37

Бай Иван

преди 5 месеца

Познайте къде ще ги пратят ;) !?!?!

36

SS дивизия

преди 5 месеца

Вън мюслитата от Европа.

35

долу ес

преди 5 месеца

в подобни времена идва Хитлер, ик проблеми с етнически Тогава народа си иска своето, здрав национализъм, за са оцелее и има ред

34

Анонимен

преди 5 месеца

До 30 Айде на бас, че няма да стане.

33

Дидо

преди 5 месеца

Само с десетте милиона руснаци дето се изнесоха към дойчланд през 90-те години, няма да имат никакви проблеми. Те като разбраха ,че руската икономика е напреднала в пъти спрямо европа,сами са си стегнали багажа.

32

българина

преди 5 месеца

министър председателя на Шотландия Хамза Юсаф не хареса това...... на Англия Руши Сунак се изказа критично...... Европа е приключена, нито е бяла нито християнска вече. Арабски халифат 2. Предния 500 г.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Немците не си мърдат пръста да работят. Почти цялата спедиторска дейност ,като започнем от магазини ,поща ,пратки от Амазон се извършва от чужденци. До сега не съм видял чистачка Германка ! Чужденците са им виновни ,а за това какви ги вършат в парламента си затварят очите! В момента точно това правителство иска да срути най важния сектор земеделието и пак ли Ausländer е виновен!? Просто в тях си е заложено да мразят всичко чуждо !