35

Този Който

преди 5 месеца

Да не окаже накрая, че непълнолетния е някое полицейско чедо или на някой големец и началника под натиск да е пратил всичката налична сила след тоя?

34

Анонимен

преди 5 месеца

Така ни пази родната полиция с ритници по цялото тяло Рибата се вмирисва от към Главата Какъвто е министърът на полицаите такив са и те Всички са виновни а те никога

33

Анонимен

преди 5 месеца

Полицията отдавна се е омъжила сама имаше един бивш министър дето искаше да мине границата със съмнителен автомобил и той си тръгнал него не го гониха не го биха и нищо не се случи

32

Потър

преди 5 месеца

До АнонименДали не е провокиран да се държи така дали полицаите не са били агресивни.Защо полицията не си потвърди думите с видео от първоначалния опит за проверка.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Да не беше бягал, нямаше да яде бой. Ай сиктир.

30

До31

преди 5 месеца

Какво е "престъпил"човекът,та беше нужно главорезите наречени полицаи да го пребият?

29

Sme

преди 5 месеца

То верно, че има агресия, светла му памет на починалия, но защо е необходимо да бяга...защо....можел е да се представи още на първия патрул и ....по живо..по здраво.... Да участваш в гонка с 9 патрулки е меко казано безумие....сам причиняваш гнева на гонещите. Разумни действия липсват и от двете страни...резултата е ужасен и непоправим..Защо братя българи винаги сме гневни, арогантни, надменни, и агресивни, ..

28

абе

преди 5 месеца

Биеха си го на видеото и то яко. може да е всякакъв, но след като веднъж са го повалили, защо го удрят няколко души? И друго - какви са тези непълнолетни сигнализатори, през нощта, на бензиностанция? Колко души са били, тези непълнолетните, че бивш борец да се принуди да вади нож? Да не са били бхарати, бате?

27

Анонимен

преди 5 месеца

9 патрулки след сигнал на дете... само това е достатъчно съмнително

26

Анонимен

преди 5 месеца

Колко написани глупости за да се защити един престъпник и да се унижи полицията! Засрамете се!!!!

25

Анонимен

преди 5 месеца

До До кога така_не трябва да бягаш като видиш полицай, защото ще те убият, ако не избягаш, пак може да те убият въпросните "служители на реда"...

24

ти да видиш

преди 5 месеца

Аз месец рева, една патрулка не мога да докарам заради системна врява посред нощ в междублоковата градинка, пък тук едно дете девет ги докарало.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Коментаторите, що пропускате това, че не искат да ползват старозагорския съд? Има нещо мнооого гнило, точно като случая с Дебора. Явно полицията в Стара Загора се ползва с протекции на височайши съдебни органи..

22

До 24

преди 5 месеца

Да, но полицаите са длъжни да проверят дали има бомба. Ами ако наистина има?

21

Нео

преди 5 месеца

Това, че е известен, не го прови безопасен. Полицаите са длъжни да установят дали е опасен или не. И както някои вече казаха, никой с чиста съвест не бяга от полицията. Всеки имащ малко мозък знае, че бягството само влошава нещата.

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен15, ти си убеден че човека е престъпник, ами ако не е, а е убит?... някакво хлапе се обадило, ми те звънят за бомби, без да има бомби...

19

Анонимен

преди 5 месеца

Установен ли е малкият измамник, който е подал сигнала? Има и още един въпрос, нож няма, но дали защото изобщо не е имало или защото е бил изхвърлен?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Полицаите от гонката трябва да бъдат наградени, а най - дейните да бъдат повишени в йерархията! Само с такива полицаи може да се наложи ред и дисциплина сред самозабравилото се, арогантно и нагло население, което си мисли, че има само права, но не и задължения!

17

Анонимен

преди 5 месеца

шефът на полицията каза, че "престъпника" е спирал на светофари... та ми е интересно, ако наистина беше престъпник, щеше ли да го прави или щеше да хвърчи п/з кръстовищата с риск да убие невинни

16

Анонимен

преди 5 месеца

Превишени полицейски правомощия, безнаказаност на убийците. Нищо ново за България.