30

преди 5 месеца

*** да купуват

29

Дедо

преди 5 месеца

Ако е от мека хартия ,ще го взема за външното ве-це на двора

28

Анонимен

преди 5 месеца

Предварителен списък на целите, поразени по време на днешния удар: - полигон "Яворовски"; - обект с критична инфраструктура в Лвов; - военен склад в Киев; - складове в Харков; - сграда на ракетно-космическото предприятие "Артем" в Киев (производство на ракети и БПЛА); - позиция на ПВО в района; - Академия на Сухопътните войски в Лвов.

27

Анонимен

преди 5 месеца

е те на русоpoбите това им е тавана за бизнес. Ше изкарат за месеца 1000 кинта, и затова после искат ниски цени. Нормалните хора са изкарали за същия период по 3-4к, а капиталистите по 50-100к и нагоре. Земете си го и си го туpете ся на централно място тоя календар та да ви се смеят.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Украински медии съобщават за експлозии в Киев. Днепропетровск, Запорожие, Харков, както и в редица други големи градове на страната. По-рано в цяла Украйна беше обявена въздушна тревога. Кметът на Киев Виталий Кличко потвърди информацията за експлозии в украинската столица.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 16 - като тези *** дето тиражират тоя "календар" - нали?! И не е вярно, че нищо не се е променило. Младите ще дишат по спокойно без заплашително вдигнатия над тях "Шпагин" - а това гарантира едно нещо - пътя на България към Европа, а не към Азия. А за теб, който си се вкопчил в "светлото минало" дето не се сбъдна, нищо не се променя!

24

2

преди 5 месеца

Киев по складове, което беше потвърдено от кмета Кличко; Староконстантинов, област Хмелницки, където се намира военното летище; Одеска област; Лвовска област; Запорожка област; Тернополска област; Днепропетровска област. Въпреки въздушната тревога в цялата страна, руските ракети безпрепятствено нанасят удари по необходимите обекти - освен складове, удари по пристанищни предприятия, складове за гориво и военни бази. ВС на РФ извърши локални атаки, унищожавайки критичната и военна инфраструктура на киевският наркокартел.

23

1

преди 5 месеца

Руската армия нанесе масиран предновогодишен ракетен удар по цялата територия на Украйна - повече от 100 прилитания в различни градове на незалежная. Последната такава мащабна весела сутрин в Украйна беше през пролетта, но днес ВКС на РФ все пак реши да каже "Честита Нова година" на Киев! и да започне масивна ракетна атака срещу военна и критична инфраструктура. Атаката започна с атаки срещу Харков, където след това възникнаха проблеми с електрозахранването, а след това ударите се преместиха на летище Мигород в района на Полтава. Освен това редица градове и региони бяха атакувани:

22

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро и с гАлоша ще има по случай че и той като мочччата е станал на 12 ПАРЧЕТА! !!

21

Анонимен

преди 5 месеца

*** на книжарница, един календар е 2,50-3 лева, защо лъжеш?

20

Сергей

преди 5 месеца

Альошо ми е

19

Анонимен

преди 5 месеца

До Баба Радка - заменям на бартер с Календар за 2024-ом годам с Тьотя Степанида - пардон, Нейно Превъзходителство Митрофановна с минижуп като Георгиевска лента! Ако те устройва - на лични!

18

Атанаска Попова

преди 5 месеца

Аз си купих два.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Смятайте какви *** има.

16

Пуснаха календари

преди 5 месеца

срещу 10 лева. И? Колко струва един обикновен календар? Тая година си купих един календар с фотографии от страната - 25 лева. Не разбирам какъв е проблема да има календар на паметника, който вече не съществува, за 10 лева?

15

НХЛ

преди 5 месеца

Биг бизнис хиър

14

Анонимен

преди 5 месеца

Да бутатат мочите в Пловдив, Варна и Бургас! В тези градове живеят нормални хора, не в Димитровград и Правец, там да си стоят! Съвременните герои за всеки българин са Левски и Ботев, не Альоша!

13

Тоалетна хартия

преди 5 месеца

Скоро ще има нещо по практично: 4 ролки тоалетна хартия: 1. мочча, 2. галоша 3. Знамето на сесесере и бонус: 4. ЛилиПутлерр

12

К

преди 5 месеца

Купих си един и вече пикая на него

11

Анонимен

преди 5 месеца

И сега като бутнаха паметникът какво?По-добри ли станаха по-умни ли по-богати ли? Пълна глупост е махането на монументи от историята.Добра или лоша историята е такава каквато е. Навремето болшевиките са взривявали паметници и църкви сега тия правят нещо подобно. Дори и древните египтяни не са бутали паметници на техни фараони а само са заличавали лицата им. Отново се показваме излишно наведени прекалени във всичко. Добре че малко българи всъщност са такива лyмпени.