348

Анонимен

преди 6 месеца

До До не може да бъде 395 ---- НЕ ЗАБРАВЯЙ И 12 МИЛИОНА ЛВ. ОТПУСНАТИ СКОРО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗДРЪЖКА НА НЕБЛАГОДАРНИТЕ И НАГЛИ ХРАНТУТНИЦИ. А нашите инвалиди, пенсионери, безработни и работещи бедни мизеруват

347

Анонимен

преди 6 месеца

Ще победи, ще победи ..... АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ

346

До не може да бъде

преди 6 месеца

ЕС вече реши да отпусне 50 Милиарда Евро на укропите!!!!!!! Ние вече сме в "Кюпа"!!!!! Част от "товара" на тези 50 Милиарда Евро вече са и на нашия гръб!!!!!

345

Деди

преди 6 месеца

Не използвай "ни", а само "ми" кохато говориш от името на БГ!

344

Рендету

преди 6 месеца

Марионетката на Посолството, Тагаренко открито Лъже!!!!!!!!! Русия въобще не е заплаха за Бг, освен ако ние пряко не се включим в конфликта на страната на Укропия!!! Щатите строят воени бази в Бг, искат да разположат Натовска ДИВИЗИЯ на територията на Бг - 12,000 души плюс воена техника и въоръжение! Превръщат Бг в Плацдарм при евентуална агресия на НАТО срещу Русия!!! Досещате ли се в какво ще се превърне този "Бг Плацдарм" ако вземем пряко участие във военен конфликт срещу РФ??? Ще ни сринат!!

343

не може да бъде

преди 6 месеца

Тагарев, приемам, че е в наш интерес Украйна да победи. Тогава няма да се налага да и плащаме дълговете. Хипопетично, ако победи, ще и плащат репапации руснаците.... А иначе ние, като страна наливаща оръжие, пари и изразяващи пълна подкрепа, особено като приемем еврото и станем съплатци на всички кредити на Евросаюза, ще си платим като попове и войната, ако Украйна загуби. Та имаме интерес да спечели. Но да те открехна за нещо: Украйна няма как да спечели бе, пич. Събуди се!!!

342

ТАГАРЕВ

преди 6 месеца

Баш НАТОВЕЦА,,,,, не цепи басма на путинистите.

341

ЕВАЛА ТАГАРЕВ

преди 6 месеца

Ти си нашата пътеводна звезда в НАТО.

340

БАШ НАТОВЕЦА

преди 6 месеца

КАЗА....

339

Само

преди 6 месеца

Тагаренко още не е разбрал че Украйна приключи!

338

Анонимен

преди 6 месеца

Децата на русофилите учат и живеят в САЩ.

337

Анонимен

преди 6 месеца

Жалък боклyк!!!

336

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите искат да сме част от Русия.

335

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Г-н Тагарев е прав. Пълна изолация на руснаците и малобройните им,но гласовити фенове в България.

334

Анонимен

преди 6 месеца

Този е толкова гнусен , даже е по- гнусен от Джаба Хътянина

333

Анонимен

преди 6 месеца

Тагаренко, ти и краварската шаайка сте най-голямата опасност за България!

332

Наблюдател

преди 6 месеца

Уважаеми г-н Тагарев, Вие не сте представител на Българския народ. В интерес на нашия народ е войната да спре за да не ни въвлечете в нея. Защото ние и нашите деца ще страдаме докато вие си броите парите дадени ви от вашите господари. Украйна няма как да победи, тя вече е загубила войната. Надявам се,че в последния самолет за USA за вас няма да има място и ,че ще разберете от първо лице какво мисли Българския народ за вас.Бъдете здрав и весело посрещане на новата 2024 година.

331

sa

преди 6 месеца

Не знам какво се върти в мозъка на този индивид но едно е сигурно че не е в час , не разбира какво става около него

330

веселин

преди 6 месеца

Русия е заплаха за тебе и шайката американски ибрехчии. За да си спасите кожата прецакахте държавата, но всичко е записано и се помни и за всяко натискане на бутона и за всяка мизерна душа пренебрегнала националните интереси в полза на други. По долни сте от крадците които крадат за себе си и децата си , а вие крадете за други срещу постове и мизерни суми.

329

Анонимен

преди 6 месеца

Докога ще обгрижваме техните хрантутници? Толкова са неблагодарни тези украинци, просто не е истина! Отвратително! Че и ни плюят в Ютюб - погледнете Ольга Папсуева - пенсионерка украинка с над 1 милион абонати - представя се за бедна "бежанка" , използва ни най-безсрамно и плюе по България. Живее на Слънчев бряг. Най-новото й видео е : " Замерзаю от ХОЛОДА в Квартире. Начала обклеивать стены тряпками!" ....Докога ще ги търпим ....ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!