205

До 229

преди 6 месеца

Първо не "принуден", а осъден! Второ: означава ли,че за да помним нацизма, всички паметници в прослава на нацизма трябваше да останат?

204

Анонимен

преди 6 месеца

Тук е България, не Русия.

203

Анонимен

преди 6 месеца

Хуните като превзели Рим първото нещо, което направили е да разрушат паметниците. По този начин унищожили и паметта на Рим. В момента България се управлява от хуни, които тухла върху тухла не са сложили, но могат само да рушат и да взривяват. С това ще останат в историята. Като Бъки Бомбата.

202

Нео

преди 6 месеца

Мястоно му е в музея, да се помни, че сме били роби!

201

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм фен на комунизма, но съм против махането на паметници. Който маха паметници и не познава историята си, е принуден да я повтори. Комунизмът пак ще дойде в България, защото забраненият плод е най-сладък. Явно не сме си научили урока в България и ще го повтаряме.

200

опорката долу

преди 6 месеца

и единствената страна в Европа с 500 лева заплата....

199

До Пак по опорката?

преди 6 месеца

хахахааахахахаахаахааххахахахаахаххаахаахахахахаххахаххахахахааахах русофилите отрано сте почнали с вицовете

198

Крах

преди 6 месеца

От няколко месеца наблюдавам, че простолюдието не се интересува от икономическите показатели на страната, от ръстта на доходите, от чуждестранните инвестиции. Най-голям интерес за простолюдието представлява защитата на някакъв паметник, който дори не му е там мястото. Това показна колко деградирало е нашето общество, но също така и показва, че СССР се е справил прекрасно за 45 години с промиването на мозъци и е създал доста полит. болен народ, който е развил тежка психоза да брани комунистите!

197

Анонимен

преди 6 месеца

Русия няма пари за канализация извън Москва ама всичките щели да ни купуват муахахаахааха. Големи мечтатели са тия русофилите, лунатици.

196

Пак по опорката?

преди 6 месеца

До да ама не: Незнанието не е аргумент драги. Русия изпреварва САЩ в много направления. Русия е първата страна която създава ядрен реактор, първата страна която изстрелва космически кораб с човек на борда, първата страна която създава обитаема орбитална станция. Допреди две години единственият начин за американските астронавти да стигнат там беше да се качат на руска ракета. А за постиженията на руската наука няма да пиша за да не ти затормозвам мисловният процес.

195

Анонимен

преди 6 месеца

Ми като не сме си махнали фигурантите назначени от Посолството да ни управляват, така ще е...

194

Събаряй

преди 6 месеца

Събаряй

193

О...йе

преди 6 месеца

Където е текло пак ще тече, ТУК ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО С КРАЖБИ, властта наркотик е и все ги влече, А КРАЖБАТА НАЙ СЕ УСЛАЖДА.

192

Анонимен

преди 6 месеца

Може и плочата на Пирогов от болницата да демонтирате,той е бил руснак Абе заличавайте всичко *** гнусни

191

оле боже

преди 6 месеца

Русия ще купува ЕС и САЩ. Оле, боже, оле майко! Това даже не е зи психиатър. Ама, интересува ме в рубли ли ще ги купува ?

190

lac

преди 6 месеца

На мястото на фигурките да направим бронзова отливка на ***, кокорчо, боко и дилянчо , ама наведени и отзад байгън ухилен до уши

189

до стига

преди 6 месеца

Само, че Ибрикс го измисли Голдън Сакс да има Америка да си инвестира в развиващи се пазари. Останалото е цирк за пред такива с липсващи хромозоми, пак сте излъгани, комунистите пак ви таковаха майката.

188

А на летците на САЩ?

преди 6 месеца

Пред посолството на САЩ в София (но отвън, на наша територия) има паметник на американските летци, които са бомбардирали София по време на Втората световна война. По официални данни при бомбардировките загиват 1243 жители на столицата, 1355 са ранени, а разрушените сгради са над 5300, главно в центъра на града. По същото време са бомбардирани и други селища на страната - Драгоман, Враца, Карлово и военното летище там. А за нас да има такъв паметник в столицата ни е позор.

187

да ама не

преди 6 месеца

Русия е била сила докато я хранеше Америка сега са бангладеш с атомни бомби .Всичко което могат да продадат е изкопано но не произведено .Живеят от изкопаеми и не могат да се мерят със страни които измислиха компютъра ,автомобила ,електричеството , казцнаха на луната и пр и пр. Войната не е надпиване със спирт.ако беше -да те са първи.

186

Анонимен

преди 6 месеца

На живо или са твърде мълчаливи или не съществуват русофили, защото аз не съм виждал или поне не смеят да си признаят тия джендари, щото знаят че някой ще им изкриви черепите. Такива са от едно време, страхливи плъхове, пазят си или животеца или държавната пенция.