52

Анонимен

преди 7 месеца

Политически със САЩ а икономически с Русия и като се скарат бг испада. Бг сами си виновни а не КГБ, планетата Нептун или нещо друго.

51

ВСИЧКО , по 2

преди 7 месеца

Годината е 2005 г. , в България имахме , два синода , двама Премиери , две съд. системи ,.. и всичко останало , ПО 2 !Сега е същото , започваме с 2 Премиера ,.. следва и всеки мъж с по 2 жени / според ЕС , може и мъж с 2 -*** мъже / ...

50

Анонимен

преди 7 месеца

Ако не печели Русия ще печели САЩ... без значение, важното е Българите да са добре. А в момента ставаме все по зле.

49

Баба

преди 7 месеца

Голям срам за тоя министър,ми той обиколи цял свят ,Гана,Израел, Русия, Румъния и много много държави в целия свят,за България нищо конкретно не каза.академик Денков ,аз живея в България,не в чужбина,речта ти е под всяка критика,срам,срам ,срам за теб и мен дето ще мислят,че съм п.р.о.сТа.

48

Молец,болен си!

преди 7 месеца

Сламеният човек пак ги плещи врели-некипели! Българите ВЪОБЩЕ не искат скапания ЕС,който ни причини толкова нещастия! Безработица,ниски доходи,висока престъпност,корупция,калпаво здравеопазване,обща сигЪнизасия на обществото,никакво образование,политически елит свързан с мафията,който вместо да е в затвора ни управлява и не на последно място подготовката ни към война с братска Русия! Никакъв Шенген беше,никакво евро!!!

47

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

РуZките копейки изпадат в неудържима паника и ужас от Академик Денков. Много ги е страх от него. И имат право да се страхъват. Академик Денков ще прочисти България от руZката зависимост и влияние!

46

Анонимен

преди 7 месеца

Не е признак на ум да повтаряш фрази, за да угодничиш на някого, А и от другата страна го разбрат, че не си особено умен. Страни, в които в народните им приказки е естествено майките да мразят децата си, децата да бъдат убивани, удавяни, смилани с месомелчка заради пакости, няма уважение към доброто.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно, пишат му речта в посолството той я взема да я прочете.*** за кво гласуваме? За безумните желания на един болен 90 годишен старец в Белият Дом?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Тайните служби на марсианците, както и на други извънземни раси от Алфа Кентавър също ...... :)

43

Апа Посолството

преди 7 месеца

На САЩ не се възползва от това че сме му Колония?

42

защитен вид

преди 7 месеца

Абе костенурката не можеш я виде от " природо защитници " с бръмбари в ушите наобиколили я .

41

Бръмбар

преди 7 месеца

Ние сме в демографска катастрофа вместо за това да се говори постоянно. Да се вземат крупни мерки, огромни помощи за деца и програми, ние говорим нон стоп за Русия и висшата ни цел била да сме в Шенген. Дотам се простирам амбициите ни.

40

Димитър

преди 7 месеца

Равноправен съюз е доста смело определение.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Хванах по-голямата част от речта му. Монотона, високопарна, укро-американско наведена. САЩ направиха мазалото в Сирия, Денков. Ислямка държава и Ал Кайда са създадени от САЩ "доценте". Кой е бяхал от руските войски в Сирия. Ааааа, джихадисти, получили топъл прием, естесвено в Украйна. Та, Хасан от Сирия му се наложило да бяга втори път от руския бутуш, Този път в Украйна. И другото. Дьо Гол е искал Европа от Атлантика до Урал. И да не е васал на САЩ!!! Та внимавай кой и за какво цитираш!

38

ОПЕРАТИВЕН ДАНС

преди 7 месеца

Неадекватен е както винаги, на какво е Денков!?

37

Чичко Сорос

преди 7 месеца

Е, бат Желю Философията от селу Веселинюво разби, Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин

36

Анонимен

преди 7 месеца

Равни ли ? Къде в Европа Начо кафяв гангстер на социал кара в насрещното с 200 убива човек и го пускат ? Къде в ЕС живеят по някакъв начин с 600 евро заплати.Винаги са ми странни бг политиците когато яхнат властта сякаш получават халюцинации..

35

денката

преди 7 месеца

След като откри сапуна и стана академик по темата , сега откри и Путин и стана и министър-председател .

34

Цирк

преди 7 месеца

Този и дума не каза за България,премиер на коя страна е?!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Мишокът Денков е напълно нелегитимен за премиер на България, излъчен е от партия със 7% влияние и то след поредица от изборни измами с машините