7

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата ситуация е адски тъжна, погледнете на новото лъскаво жилище след 10-15 години. Тогава вече няма да е лъскаво, а същевременно населението ще е намаляло с още милион (разбира се, един етнос, ще се е размножил за сметка на друг). Да, жителите на София също ще са по-малко. След още едно десетилетие (към 2045) от панелките в Люлин и Младост ще изкачат дървеници директно през прозорците, дървената и пластмасовата дограма ще е отдавна изгорена, а на нейно място ще има найлон.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Иначе нямало балон. Че има скоро самоубийства с тия кредити.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбирам, тези апартаменти и за мавзолеи да се ползват, защо са му на човек повече от един?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък се отказах да продавам , защото само за последните две години парите в сметките ми са се стопили с над 30 процента. Това е реалната инфлация. Ако си имал 100 хиляди, за две години са се стопили като покупателна способност на под 70. При инфлация от десетки проценти , лихвите по депозитите са по 1-2%. Добре, ще взема 200К и какво ще ги правя, ще ги сложа в банката или ще си купя една електричка, която след 5 години няма да струва и на половината.

3

Лудото Кики

преди 6 месеца

***, явно има кинта. Аз, и моят човек Аса1н от Асково ще оправим това.

2

Коки

преди 6 месеца

Не високите доходи днес са причина 92% от българите да имат собствено жилище, а че са го придобили още по времето на социализма. А цените на имотите са просто безумни!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Така е защото хората разбраха, че хартийките не струват нищо. Вече дори не е нужно да пускат печатниците, а просто в пълнят картите с едни кухи цифрички, които нямат никакво покритие , но трябва да ви лъжат да им работите всеки ден от сутрин до вечер. Едно време и имало златно покритие на парите, а сега всичко е ала бала, шменти, капели.