114

Анонимен

преди 7 месеца

барби новата перука да си плати масрафчето и да го опандизят за 3 месеца за подстрекателство. футболът в дъжавата на страхливците като другите работи - пред закриване. га ви затваряха за водите и АЕЦите седяхте моцахте пръцуца и пръцкахте в опиканите си гащури, га продават дрога на децата ви и ги пимпват некви като слафчо мекио пак седите и цъкате. 35 години апатия - край на държавата. последният да гаси лампите

113

Анонимен

преди 7 месеца

Оправдават се като съгрешили ученички. Има достатъчно клипчета, че полицаите са били неадекватни и масово са си превишили правомощията. Също като онези комплексари, дето влачиха протестиращите зад колоните на МС да ги бият скришом.

112

ЗАЩО КОПЕЙКИН

преди 7 месеца

Не застане пред протестиращите да спре вандализма, Ами се скри като плъх

111

Теле зрител

преди 7 месеца

Айде да пишем у тефтера "Путин е виновен" и да закриваме казуса!Ама моделите пък няма как един месец да разтягат путиливизора поредната залъгалка и вечните всезнаещи говорещи глави да сипят тонове поучения и да ни обясняват колко ние сме пр,ости а те най умните!Хахха,!

110

До 121

преди 7 месеца

Стига бе...да не би Бойко, Боби, Нинова, Пеевски да изпотрошиха София....

109

Анонимен

преди 7 месеца

96- Ако помолиш гугъл ще ти изкара графика на демографията в БГ- от там ще разбереш колко хиляди са починали 1995/1997г- там върхът е най бързо растящ- та това е времето на Виденов- тогава хората умираха от глад- а червените терористи обраха държавата- опитаха се да ни спретнат нещо като гладомор в Украйна- 1933г и от части успяха.

108

ДО 118

преди 7 месеца

И тия с пиратките ше си кажат майчиното мляко в кауша....кой, кога, защо, какво....нема да има милост за тях

107

Анонимен

преди 7 месеца

До НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ Не трябва ли да платят тези щети тримата провокатори от БФС, техните защитници 12 години от трите кабинети на ББ, кметът на София, министрите на МВР и ММС, които със своето равнодушие и инертност доведоха до тази ситуация? Най-лесно е да хвърлиш вината на протестиращите, вместо да признаеш тази на довелите до този протест

106

ТАРТОРИТЕ НА

преди 7 месеца

Безредиците...в тухларните фабрики, да видят кон боб яде ли....

105

Анонимен

преди 7 месеца

Ако имаме наистина държава с компетентни служители на реда и сигурността , би трябвало да разкрият поръчителите на този вандализъм.Обаче виждаме едно немощно държавно ниво Което не е способно да разграничи ,,терористичен акт " от ,,пиратка".Камо ли по конспиративни прояви.

104

УЛИЧНИТЕ ГАВАЗИ

преди 7 месеца

Се усмиряват само с полицейски палки......да им държи влага поне за седмица....

103

Варна

преди 7 месеца

Полицаите масово се друсат, дрогират и деца, полицаите правят секс с малолетни масово!

102

ПОЛИЦИЯТА

преди 7 месеца

Е една от силовите структури на държавата....при нея няма трето пето....

101

хахаха

преди 7 месеца

До 100...да об"Е''снява ли, милиционерче неграмотно?

100

Анонимен

преди 7 месеца

Също така няма полиция в света, чиято служители са пияни, дрогирани престъпници.

99

Петров

преди 7 месеца

полицаите бяха брадясали и с некви огромни звезди по пагоните, все едно са маршали на някаква ислямска армия. при това гледаха страшно.

98

ДО 107

преди 7 месеца

Полицията е да бие и да усмирява, не да се обеснява

97

смях

преди 7 месеца

ама Стъки президента, и той ли е бил в месомелачката ?

96

ДО 102

преди 7 месеца

"ВЛАСТТА" не назначава и не уволнява шефове в БФС.

95

Коментар

преди 7 месеца

Задкулисието и разни тикви активираха побойници,наркомани,пияници,махленски бандитчета от Орландовци,овча купел,Люлин,Дружба,Подуене и другите крайъгълни махали на бомбайското гето Софето,разни Стъкита,Мъкита,каратистчета и т.н. да дестабилизират ситуацията!А както обикновено милицията се омеши с частните милиции делта гард да побият малко за освобождаване на напрежението!Театър!Никого не го интересува загубения мач!