50

Анонимен

преди 7 месеца

До 56 и ти си ориенталец

49

Икономист

преди 7 месеца

Ако сега плащате 60лв ток след 3 години ще плащате 240лв

48

Яжте

преди 7 месеца

Пачата Ориенталски гноми

47

Ами тва ни беше.

преди 7 месеца

Който живял - живял.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Ще търпите до гроб

45

Програмист

преди 7 месеца

До 35 аз ползвам китайска техника и китайски софтуер по качествени са от айшитовете на епал

44

Анонимен

преди 7 месеца

От 2026 г. електричеството няма да е за хора със слаби нерви. Добре ще бъде преди да си погледнете сметката да изпиете един валериан превантивно, особено силно важи за пенсионерите.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Трима наши съседи вече си инсталираха соларни панели. Единия вече си направи целия покрив на къщата със панели и това лято почна в двора да инсталира още. Нали се сещате че сметките за ток не са му проблем. Човека кара кола за 200 бона, и не е на лизинг. На един истински милионер защо мислите са му тия панели??? Има неща който бедняците не знаят! И както винаги богатите винаги са една стъпка напред и се подготвят за промените които предстоят. Бедните естествено пак ще са най прецакани.

42

Българин

преди 7 месеца

Емигрантите в Германия и Англия също са минималнозаплатници

41

Сифилиско

преди 7 месеца

Ще стане скъпо да се живее в панелките, а соларните панели най-накрая ще почнат бързо да се изплащат.

40

Интеренсо

преди 7 месеца

Интересно е как имаш централи за производство на най-евтината и чиста енергия, но се налага да ги спреш, за да може да купуваш най-скъпата енергия, която се произвежда за пъти по-висока цена и в пъти по-нерентабилни условия.

39

ПРЕМИЕРА ВИ ХИМИК

преди 7 месеца

ДА АМА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ САПУНА ЕВТИН.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Бизнесът каза, че цената на тока е поскъпване след либерализацията на пазара за тях. Дупедатите отново излъгаха, което е очакван резултат. Регулираната цена е по-ниска от пазарната и това е идеята. А няма как да не шоково поскъпването, когато ще се направи на 1.1.2026, тоест зимата.

37

Германец

преди 7 месеца

В игри на волята се видя,че обикновения българин е също толкова крадлив колкото и депутатите

36

мдаа

преди 7 месеца

Сглобката ще ни разглоби тотално! Нашите пишман политици все се оправдават с някакви директиви, планове и др. подобни неща спуснати ни от ЕС. Но какво правят те, за да защитят българите? Нищо! И къде в този план пише, че битовите потребители трябва да излязат на "свободния" пазар на ток? колко е свободен е друг въпрос. Просто ще вържат още едно звено, което ще пълни гуша за наша сметка. Разбира се, ще се отчита подобаващо на приелите закона. Ей, за какви пръчки сте. Докога ли ще ви търпим?!

35

Вчера Страйкъри

преди 7 месеца

Днес "либерализация" на енергийния пазар. Само победи за демокрацията и добрите сили. Ама така е - вижте в Германия, Франция и Великобритания, колко либерално високи са им сметките. Точно когато решиш, че не могат да ни превърнат в по-бананова република и те... Но важното е да "усвоим" парите по Плана за възстановяване и устойчивост, пък подопечните папуаси, пардон - електорат, кучета ги яли.

34

Депутат

преди 7 месеца

То и вие не сте по стока ;) същите крадци ама на дребно

33

Анонимен

преди 7 месеца

В световен мащаб има недостиг на енергия. Електричеството ще стане достъпно само за по-богатите.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Мръсни хора са нашите депутати.

31

Германец

преди 7 месеца

"когато зимата на 2026 сметките ви са с 400% по-скъпи от тази година!!!" -- ама защо така ситно? Давай с дебелата четка. Поне 800% ще са по-високи сметките. Все пак само заради Еврото ще се вдигнат цените два пъти. А сигурно и репарации ще трябва да плащаме на братушките задето сме ги предали... Мъка, мъка... :)