27

Анонимен

преди 8 месеца

Русия спазва ли ...

26

Анонимен

преди 8 месеца

Няма правила където има терористи... Покрай сухото гори и мокрото. От Хамас чудесно са знаели какво ще последва. Цивилните палестинци да се сърдят на бандитите си.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население, престъпления против човечеството. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел и да заклеймава, къде е Хага?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Правила за водене на война?! Смях

23

Анонимен

преди 8 месеца

В Сирия беше ИД, а не Хамас, но иначе си прав.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Пълни измамници. Евреина Бен Шапиро оня ден пусна снимка на "изгорено дете в пелена в Израел" и на 20тата минута го разконспирираха, че снимката е изкуствено генерирана. Час по-късно излезе и оригиналната снимка, че всъщност е бебе куче в хавлия.

21

Вьзмутен

преди 8 месеца

Само днес са убили -230 цивилни палестинци к осакатили и ранили -1000 , докато сриват блокове , болници в палестинаЩо за смешен вьпросТехните ръководители са за трибунала в хага до един

20

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас не бяха ли добрите в Сирия а Башар Асад лошия? Русия дънеха Хамас, но бяха лошите. Някой помни ли, че Хамас бяха поддържани от запада?!? Всички ли изкукахте?!? Има ли някой с повече от 5минути памет?!? Имя ли някой способността да напише нещо в Гугъл и да види в Сирия кой беше добър според медиите и кой беше лошия?!?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Специализирана военна операция ли?

18

Правила ли?

преди 8 месеца

Разбира се, че не! Израел може прави каквото си иска, като се опира на мълчанието на медиите и на цензурата в социалните мрежи.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Няма такива прпвила, що за измислици?

16

една година в Буча

преди 8 месеца

А какво става с Буча, мина повече от година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава вече нищо за Буча! И холанци и французи правиха разследвания, повече от година - нищо! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, по продължение на целия път и никой не ги снимал, всеки има смартфон, а нито една снимка в мрежата, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Кой ги е застрелял? Защо бяха с бели ленти? Нищо! Пълно мълчание!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Xaмac, kakви npaвилa cnaзвa, nитaм caмo?

14

Че той

преди 8 месеца

Вече не ги спазва!

13

Анонимен

преди 8 месеца

И с'я краварите като доставят и касетъчни боеприпаси с обеднен уран, щото са много готини ...

12

стига бе

преди 8 месеца

Още заглавието е сгрешено, защото Израел НЕ спазва правилата.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите са световно известни мошеници. Всъщност думата МОШЕНИК идва от еврейското име МОШЕ.

10

Разбира се

преди 8 месеца

Че не! На бас че няма да има санкции от ЕС и САЩ, заповед за затвор на Натаняху от МНСъд в Хага, възмущуние в медиите итн.

9

Нане

преди 8 месеца

Е хайде, де хайде видим и войската, че прехвалените служби преживяват тотална некадърност и без отговорност... Едни харабески с коне и каруци ги напраиха за тотален смях в света.. ===))) там, ще затънат тотално в пясъка... Мъ то не можеш държиш 2 милиона души в тотална робия... Как се нарича тъй нящо юрохатлантици... ==)))

8

Анонимен

преди 8 месеца

Кво да спазват... Телеграм пуснаха клипове от Газа заливат деца с бял фосфор... Ако са късметлии им пада на главата и умират за 1 секунди... Ако им падне на крайник започва да им гори кръвта... В този случай преди фосфора да стигне сърцето кръвта минава през органите им - бъбреци, дробове и умират в адски мъки... Никакви правила не спазват... И манипулират обществото... Има клипове как ервеи лежат по земята, преструват се на умрели и ги снимат с камери... Евреите ми падат все по-ниско в очите...