69

УМЕН

преди 8 месеца

Изреал е окупатор в Газа. Вън оттам гнусните ционисти!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Израел няма шанс, ако се включи арабската лига във войната дори с подкрепа на САЩ. Това е кутията на пандора. Трябва незабавно да бъде прекратена тази война и от двете страни

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 71 ""Фашиста"Путин 2007 в Мюнхен подаде ръка" Объркал си тропане с юмрук по масата с "подаване на ръка", но е нормално, путинофилите са свикнали така да разговаря с тях господаря им.

66

Алекс

преди 8 месеца

Мир ще се постигне,когато зверовете от "Хамас" бъдат ликвидирани.Започнаха да осъзнават какво сътвориха и да омекват,но пощада няма да има.Бруталните убийства на цивилни развързаха ръцете на Израел да приложи цялата мощ,с която разполага.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Има резолюция на ООН Израел да освободи окупираните палестински територии. Израел с години не го правят. Това ли е редът, основан на правила, който защитават съдружниците им във Вашингтон? Хамас направиха терористичен рейд, но Израел извършва геноцид над палестинците с години, подпомагани от Запада.

64

анонимен

преди 8 месеца

тия хамас си просят голям бой унижощете ги

63

Анонимен

преди 8 месеца

До 47 ЬЬЬ Я пак! "Фашиста"Путин 2007 в Мюнхен подаде ръка на "прогресивните сили". Те му се изсмяха в лицето. "Фашиста"Путин изпъняваше своята част от"Зърнената сделка". Докато неговите кораби бяха блокирани. Да не говорим, че на обрано към Украйна се товареше оръжие. И двата безпилотни катера ударили Кримския мост бяха пуснати от такъв кораб! Меркел сама призна, че Минските споразумния са били прах в очите на"фашиста"Путин. Та с кой празна работа да сядаш да преговаряш?

62

Анонимен

преди 8 месеца

До 67 Нормално е за путинофилите да подкрепят ислямски терористи ..... Те и на чеченците по същия начин се радваха ...

61

Анонимен

преди 8 месеца

<Ако и Хизбула нападне от север, с юдеите е съвършено.

60

Така е ..

преди 8 месеца

До Анонимен 49 Чърчил е виновен и за това че ни подари на Сталин 44-та година и Сталин съсипа хубавата ни държава.

59

Анонимен

преди 8 месеца

До Делфийският оракул "и чии го търсят там" Търсят да унищожат Хамас и нейните помагачи .... което е на практика цяла Газа.

58

Анонимен

преди 8 месеца

евреите цяло лято бомбардираха Газа и притиснаха палестинците до стената, а както знаем всяко живо тно притиснато в ъгъла минава в нападение, даже беззащитните ми шки нападат притиснати от хищник. Палестинците нямат какво да губят вече, израел иска да ги изтреби тотално, това си е истински фашизъм, като гледам как бомбардират на поразия в Газа, не подбират изобщо

57

Делфийският оракул

преди 8 месеца

Много интересно какво правят евреите в Газа и чии го търсят там. Това е като да отидеш в чужд дом и да започнеш да тероризираш домакините. Пък после Бибитко Натегняхмуго нека си разправя колко жестоко са били ебббанни юдесолдатите. Заслужено е Бибиииии, да те ебббаааат и тебе като Кадафи и да те ръгат с ножове в ивицата Гъзаааа

56

Анонимен

преди 8 месеца

<p Преди месеци предсказаха, че оръжията, продадени от Покрайна, ще се появят някъде в арабския свят! Познах!

55

Анонимен

преди 8 месеца

"Районът е под пълна блокада и са спрени всички доставки на храна, вода и горива" ...... Демек мошетата използват храната и водата като оръжие, ама никой не се впечатлява.. Докато при Русия всички ревяха...

54

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Ето до какво водят религиите.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас реши да подари на руския диктатор за рождения ден втори фронт срещу цивилизования свят. От ислямски терористи за руския фашист с дньом ражденя.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Убийците на Христос ще бъдат изклани.

51

Ако от Газа ...

преди 8 месеца

Ако от Газа са терористи, какви са ония от другата страна, които бомбят болници, цивилни и деца . . . Миротворци . . . . ? ? ?

50

Така е ..

преди 8 месеца

До Вьзмутен 28 Нямо "обикновени " палестинци , както и обикновени руснаци. Щом допуснаха войни и не се опряха на правителствата, и те са виновни.