43

Анонимен

преди 1 година

Усещам, че зеленски скоро ще избяга на някой остров.

42

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на непобедимата червена армия! Слава на великия вожд Владимир Путин!

41

Анонимен

преди 1 година

За съжаление и това посещение няма да помогне на фашистката хунта да бъде унищожена докрай,лошото е ,че и този път, както и през всички останали национални катастрофи, е заела място от грешната страна на историята за което народа български ще страда...а те (управниците ни) ще избягат ,я в Канада,я в САЩ,я във Великобритания и оттам пак ще плетат коварни замисли под диктовката на техните началници...

40

сорошки гейове

преди 1 година

Козяк директива: всеки който иска надник да заминава на източния фронт ! Само за тpoлене няма надник вече !

39

aZ-ът

преди 1 година

Ехххххх, либерасти, либерасти ... Допреди два месеца говорехте как ще влезете в Москва , как ще ги изтикате обратно "окупаторите" ... сега важното било Харков да не падне ... Ми ... важно е ;)))) Само да кажа - контраофанзивата е атака , не отбрана.

38

Анонимен

преди 1 година

И двата блока сте длъжни да информирате военните окръжия за колективните си нагласи.Вече сте сглобен екип, та при нужда да знаят какви да взимат според конкретната необходимост. Ако ти трябва част от фили - хоп на този блок призовки. Ако е за подразделение фоби - на този. Братя по етажна собственост братя по оръжие. Разменете си адресите за да си утешавате родата на разменни начала:-)))

37

А

преди 1 година

А Пан Зеленский ИЗВИНИ ли се на харчовчани, че аплодира Нацистът Хунка в канадският парламент? И с което си действие оскверни паметта на дядовците и бабите на жителите на Харков, които ритаха нацистите чак до Берлин.

36

С Русия в сърцето

преди 1 година

Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

35

ЬЬЬ

преди 1 година

Всички български русофили,включително "възраждане",бсп и президента,са равнозначни на фащистката пап лач в кремъл.Тяхната майка е русия и само на думи са българи.България за тях е на второто незавидно място.Те са нашият срам и позор.

34

Анонимен

преди 1 година

В нашия блок всички сме русофоби. Само един с жълта книжка дето се мисли за Мел Гипсън и говори глупости и си вярва, но е без значение!

33

Анонимен

преди 1 година

Хипократ е въвел един принцип в медицината-като не можеш да помогнеш, не вреди. И това важи за всичко.

32

А

преди 1 година

А Аплодиращият Нацисти Как е бил Посрещнат от обикновените харковчани, извън режисираните сценки и без гавазите си?

31

Гиб Мелсън

преди 1 година

В нашия блок всички сме русофили. Имаме само един русофоб от Б вход, но той е освидетелстван и не му обръщаме внимание. Крещи от терасата всеки ден. От време на време крещи и "Слава на Украйна". Хората от съседния вход се опитаха да го изселят но не ставало. Били много сложни процедурите за изселване и го търпят. Те вече и му свикнаха.

30

Анонимен

преди 1 година

Русофилите би трябвало възторжено да подкрепят украинските бежанци, защото това са тяхни колеги руснаци русофили от Източна Украйна, избягали предатели! Затова повечето са руси, а не с тъмни коси, каквито са украинците, ама отде акъл!

29

Анонимен

преди 1 година

до 33 Путин праща руснаците от които по-голяма част не са и етнически руснаци да се бият в полза на Русия, докато Зеленски праща украинците да се бият в полза на демократите зад Океана, има разлика.

28

Анонимен

преди 1 година

Моята даскалица по физика казваше-мярка за тъпота 1 ом.

27

Анонимен

преди 1 година

От много злоба и пpocтoтия се умира рано, рано русофили продажни! Запомнете го! Ако на вас някой престъпник ви влезе в дома и почне да разрушава и убива наред близките ви, как ще реагирате...? И не ми излизайте с опорката за нацисти и бомбардировки в Донбас, защото нищо такова не е имало.... Пригожин няколко пъти го каза преди да тръгне към Москва с Вагнер... Вие сте съучастници на руските фашисти и варвари в Украйна като ги поддържате...

26

...

преди 1 година

Зеленски си пазел народа и държавата....Отдавна не бях чувал подобна смешка ;-)

25

Анонимен

преди 1 година

Тази наркоманска фиеста ще свърши трагично за Украйна....

24

Бай Иван

преди 1 година

Последните седмици по новините нищо за великата контраофанзива, що така ;) ???