169

Анонимен

преди 9 месеца

Полицая - за министър на МВР.Един полицай, който със сигурност си обича работата и иска да бори престъпността.

168

Анонимен

преди 9 месеца

До 175...Не , ти не си хомосексуалист...Ти си хомосексуалист от махалата...Има разлика ..

167

Анонимен

преди 9 месеца

С ПМ можеш да извършиш само екзекуция с изстрел в тила. 9/18 на 100 м изобщо не може да убие човек. Особено някъде в гърба. Докторите в Токуда са го довършили.

166

Анонимен

преди 9 месеца

вместо да му благодарят на полицая, че ще има един плъх по малко, сега ще го обвиняват

165

Анонимен

преди 9 месеца

Защо не са гръмнали и другите двама рецидивисти??? Какво ще ги подмятат сега по съдилищата и ще ги пуснат по живо по здраво да тероризират отново?

164

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 176 А бе то и огромен наказателен кодекс има, но спрямо индийците той е неприложим в 90% от случаите. Така че, полицаят е извършил едно полезно дело, без значение дали е нарушил устав или е действал съобразно с него.

163

Анонимен

преди 9 месеца

До Сата НАТО Докторът в Пловдив не уби човек, а плъх!

162

Анонимен

преди 9 месеца

До 166....За това , кога видиш полицай убиец...По добре лягай на земята.Да не те оплаква и тебе майката.Знам, ..леля ти те е родила.Вие в махалата сте тъй раждани...

161

Анонимен

преди 9 месеца

До Сата НАТО /167/ Дай Боже повече такива доктори като този от Пловдив. Само така ще бъде излекувано обществото ни от проказата, която ни струва по няколко милиарда годишно, за да я хрантутим и развъждаме!

160

Сата НАТО

преди 9 месеца

Това, че съм хомосексуалист, ми пречи да имам реална представа за събитията. Извинете ме.

159

сайга 12

преди 9 месеца

До Анонимен 155 ПМ пробива череп на прасе. Зависи обаче под какъв ъгъл е произведен изстрела. Иначе да, този пистолет трудно може да претендира за точност. Особено руското производство. Арсеналските са по-добри. То и като калибър - 9/18, не е нещо впечатляващо. Повечето поръчкови убийства в БГ обаче са извършени именно с ПМ. Предпочита се заради лесното намиране, лесно боравене и изключителна надежност. Вероятността от засечка с качествен боеприпас е минимална.

158

Чендов

преди 9 месеца

Полицаят заслужава само още една награда за изпълнен служебен дълг.И майката изобщо да не говори глупости,защото задочно тя е истинския убиец на сина си,тя не го е възпитала да бъде почтен човек а престъпник.Казвам го с пълна отговорност,защото съм възпитал две деца и те може да станат всичко друго но не и престъпници!

157

бащите на момичета

преди 9 месеца

Да се убият и останалите двама. Всички бащи на момичета да се обединят

156

Ромката да изчисли,

преди 9 месеца

ако може да смята и после да се изправи пред медиите и да каже колко пари е получила от държавата от момента, в който е придобила право на платено майчинство та чак до 18-ия рожден ден на убития пресъпник - пари за майчинство, за детски надбавки, за помощи и т.н., само защото е родила този и го е отхранила (с наши пари!) докато порасне достатъчно, за да тръгне по улиците нощем с цел да трепе и ограбва. До кой клас е ходил на училище и потърсил ли е работа, след като е престанал да учи?

155

Анонимен

преди 9 месеца

Добре са го гръмнали, БРАВО!!!

154

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютно истината е друга. Стреляла полицайка, после полицай, после с лично оръжие, после от 100 м с макаров. Тва и Дафовска сигурно няма да улучи с тоя пищов. Стреляно е вероятно е малък, лек и точен пистолет от типа на глог. Защо е стреляно и защо са ги следили толкова време без резултат..това няма да го разберем. Прокуратурата също не я интересува. Важното е, че резултата е един рецидивист по-малко. Тоя същия биеше и ограбваше вашите деца. Няма място за състрадание, но има много неясноти ...

153

Сата НАТО

преди 9 месеца

Докторът от Пловдив отърва съгражданите си от тормоз, -----////----- Докторът от Пловдив е най-обикновен иддийотин, психопат и хладнокръвен убиец. Гонил беше човека, за да го застреля в гръб, после го довлякъл в гаража и се самонаранил, за да симулира, че е бил нападнат, после си призна лъжата и рева като магаре за прошка. Със сълзи.

152

Анонимен

преди 9 месеца

Съвета ми е към крадците....Спрете да крадете бе....Знам , и ние гладуваме.Ама не ходим да обираме граждани.А на депутатите ще кажа....Знам, ..много ви е страх да не бъдете хванати в кражба За туй защитавате крадците.И държите законите в България на трупчета.

151

Питам

преди 9 месеца

И последно , имало ли е пистолет в раницата на престъпника , или не ?

150

Сата НАТО

преди 9 месеца

Не ми е ясно защо трябва да ги следиш цял месец, докато те си вършат грабежите. Разбира се, истината е съвсем друга.