53

Анонимен

преди 9 месеца

Под "пазарна цена" на тока, разбирайте "прекупвателна цена" на тока. Нали все пак и Чехите трябва да могат да забогатеят.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха и кво стана подлъгаха раята да купува климатици и сега секирата.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Това означава, в месеците в които има голямо търсене цената може да е 10 пъти по-голяма от сегашната, а при положение, че в момента ни управляват най-некадърните и алчни и корумпирани политици със сигурност ще има големи схеми. До 200-300 киловата на месец цената трябва да е символична, от там насетне да си правят каквото искат.

50

Анонимен

преди 9 месеца

да го д........у.. т бедните .Цитат от Асен Василев

49

Фед Красивия

преди 9 месеца

Има и друго,тръбяха ,че ще сме като бели хора,да имам възможност свободно демократически да избираме доставчик.Основен принцип на търговията е конкуренцията.Да ама в трънско да изберат EVn за доставчик, не могат.Значи за вдигането в пъти е либерализация,ама като за да *** монополиста си е по комунистически.Интересна либерализация имаме,без все още да избираш доставчик.Само да ти вдигат цените е либерално и демократично!!!

48

Корумпирана Държава

преди 9 месеца

Уволняват митничари хванати с подкуп назначават ги в Дай и там ги хващат с подкупи накрая се оказват невинни пак ги връщат в митницата после пак ги хващат с подкуп пак невинни а ние да се чудиме как да изкараме месеца с тази социална помощ наричана още заплата.Това е живота в Бе Гето.Срам и позор че си българин!

47

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Мариз могу ша има дигнете ли еликтрикътъ Тъй дъ си знайте .

46

Анонимен

преди 9 месеца

Те затова спряха 5 и 6 на Козлодуй, и затова затриват Белене! Ограбват ни под предлог, да не сме енергийно зависими от Русия, а самите те помпат невт заедно с Русия и ни продават скъпо и прескъпо. Същото е и с ядреното гориво. Дори и американците го купуват от Русия. Затова и спряха руските медии - За да лъжат без конкуренция.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Изпуснали са една нула.

44

Бачкер

преди 9 месеца

Ех дано и заплатата да скочи с 40% като компенсация че живееме в България

43

Фед Красивия

преди 9 месеца

Ми тогава разкарайте насилствено сложените дружества под формата на ограбване и абревиатура ЕРП и АЕЦ-а да си продава директно на нас.А Фотоволтаиците да отидат милите на свободната борса!!!

42

Трр

преди 9 месеца

Излизане от гейсъюза !!!

41

Ром

преди 9 месеца

ЕПА да скача аз и без това ни го плащам

40

Анонимен

преди 9 месеца

Видя се, че Украинското ни правителство съставено от национални предатели ПП, ДБ и доказани крадци ГЕРБ, СДС няма как да управлява. Украинското ни правителство е абдикирало от България и е заето изцяло с Украйна затова е време да си ходи.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Помните ли преди време по времето на Борисов за 20 стотинки увеличение (на тока) се самозапалваха хора пред НС? Сега при Киро тънката превръзка няма протести. Овцете си блеят, стадото си върви напред към пропастта.

38

ghgh

преди 9 месеца

Така, ще бъде като Кирчо и Кокорчо направиха така, че парите от енергетиката да минават през техни сметки. Сега ще си пълнят гушите яко.

37

българина

преди 9 месеца

цената ше скочи по административни причини, защото ППДБ са поели ангажимент, да ни вкарат на борсата, за да се усвоят смешните 1.2 млрд евро по плана за НЕРАЗВИТИЕ като условие. тази сума ще бъде иззета от всички само за 3 месеца, това не е кражба, това колониален грабеж, когато грабиш безнаказано и без последствия

36

Негласувал

преди 9 месеца

Хъ-хъ-хъ. Вие си ги избрахте и ми ги натресохте тия магарета!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Я да видим сега кое правителство ще пада. С това увеличение няма начин някой управляващ да оцелее.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Няма не искам, няма недей, щом си гласувал ставаш злодей!