21

Аноним

преди 1 година

И какво като е съветник а другите българи като не са съветници да му дават път ли Промените вижте се колко падате Потрес

20

Анонимен

преди 1 година

До За ЕС и НАТО Никой не може да злепостави това правителство повече отколкото то се злепоставя самото себе си. Изпраха Борисов и продължават да изпълняват всичко от плана на посолството от изтеклия запис. Това е най-позорното правителство в цялата българска история.

19

До 14

преди 1 година

Ти определено не си добре с главата. А най-лошото е, че не се лекува. Тъпотията е много тъжно заболяване, което е епидемично за нашата страна. Най-често се разпространява сред политиците, а чрез слуховия апарат заболяват и от електората им на същите.

18

до 14

преди 1 година

Ти си за психиатрията !!!

17

Колчо

преди 1 година

Този на снимката е типичен руски гауляйтер.

16

...

преди 1 година

Не ме интересува какъв е шефа на болницата. Комунист, демократ, бял или черен. Браво за мъжеството и характера.

15

Анонимен

преди 1 година

Тагаренко и пуделът му Емин са за уволнение, а ДБ - за политическото гробище. Щом и след заседанието на етичната им комисия Емин не е изключен от партията, значи градската десница са сбирщина от психопати.

14

Анонимен

преди 1 година

махайте го този да се връща в село Рибново и дано не се чува повече за него

13

Анонимен

преди 1 година

Какъвто е Тагарев такива са и "съветниците" му в министерството. Аз откъде и да го гледам човек, който си разбира от работата не се нуждае от некомпетентен съветник. За това си има началници на отдели, които са най-добре осведомени да дават предложения и министъра да взима решения. Пародията Продължава!

12

ЗА ЕС и НАТО

преди 1 година

Напълно нормално е служителите в болница носеща името на РуZки касапин да изпалняват волята на Москва и да злеппоставят Българското правителство.

11

Караколев

преди 1 година

Аз пък имам въпрос, в Пирогов само едно дете ли могат да лекуват наведнъж?

10

До 7

преди 1 година

Ако без да вика, без да посяга, със спокоен тон някой те заплаши с......избери си- това агресия ли е? Прочети определението за агресия преди да пишеш:-)

9

Старо време

преди 1 година

Голям тлъст лъжец. Няма българин който да не потвърди че в държавните болници отношението е грубо, неглижиращо и надменно към пациентите, в почти всички случаи . В Пирогов се опъва търпението на пациента до скъсване. Цялата ситуация се използва за черен ПР .

8

Анонимен

преди 1 година

Цялото ръководство на Пирогов са дърти комунисти. И защо тази болница още е с руско име??

7

Понти

преди 1 година

Браво на доктора, истински българин, а не мръша като тия от ПП, ДБ и еничорите км!

6

Анонимен

преди 1 година

Цялото ръководство на Пирогов е от ГЕРБ. Вие какво друго очаквате.

5

Анонимен

преди 1 година

Е след като г-н Емин , не им е крещял, не ги е бил, за какво агресивно поведение говорим! В Пирогов всеки ден има подобни случаи със заплахи крясъци и дори телесна агресия, търси се намеса на охрана и полиция, но този случай се преекспонира! Ръководството на Пирогов е силно политизирано!

4

Понти

преди 1 година

Съвременните еничори от ДБ и ПП са нагли, мразят България и се продават на чужди интереси, само не и български. Обикновено работят за Посолството!

3

Анонимен

преди 1 година

така е, властимащите винаги се имат за по-специални от електората си, нищо ново под слънцето

2

Гербераст

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо бях против търкалянето Ви по "жълтите павета"? Внимавайте какво с какво сменяте!!!!! Че после всички заедно ще го ручаме.