69

Анонимен

преди 10 месеца

утре Динко ще реши, че вие сте за бой... Не може да раздава правосъдие, селянина.

68

Анонимен

преди 10 месеца

според НК просията е забранена,къде е полицията?

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Ние пак питаме. Кои "вие" ? Питай само от свое име.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм му фен,но да попитам,просията не е ли забранена?Полицията си затваря очите и пред тази мафия,също като джебчийството.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е човек на Бойко,гребаджия.Какво да коментираме повече?!Само насилници,убийци и рекетиращи мутри се оформиха по време на управлението на ГЕРБ!

64

Почти

преди 10 месеца

няма ром, който на е с трайна загуба на работоспособност, или придружител и асистент на лице с телк. И това на гърба на работещите българи. Отделно се правят на сакати по де що има туристическа атракция по градовете и курортите в България и вземат доста пари. Най-вече от чужденците. Ми като не са си на мястото официалните власти, ще има като Динко.

63

МИЛА

преди 10 месеца

РОДНА КАРТИНКА

62

Анонимен

преди 10 месеца

а просяка измамник,защо не е арестуван,какво прави Динко,да не ***,разкри един измамник ,а такива като този просяк, са пред всеки магазин.

61

Анонимен

преди 10 месеца

До !!!!!!!!!!!!!! За жалост няма да се случи. Тези като него стават все повече и повече. Простотията е навсякъде

60

Ние пак питаме

преди 10 месеца

1. Следствието ще се заеме ли с просяка, за да установи откога той унижава българските граждани, изнудвайки ги чрез измама да му дават пари; 2. Ще бъдат ли изтъкнати параграфите, предвиждащи санкции за онези, които осъществяват такъв вид психически тормоз над гражданите; 3. Настояваме да знаем какви помощи е получавал през годините този фалшив инвалид, докато ние сме работили, отглеждали сме деца и сме късали от залъка им, за да си платим данъците, та да има и за издръжка на фалшивите инвалиди.

59

българина

преди 10 месеца

нека помисля, държавата се задейства да наказва Динко за 2 шамара, но бездейства че Динко свърши работата на цялото бургаско рпу като хвана мошеник и измамник, който дефакто краде с измама на публично място пред очите на властта! и вместо награда за Динко ше има наказание НЕВЕРОЯТЕН ПРИМЕР ЗАШО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРАМЕ МОМЕНТАЛНО. съвет, НИКОГА НЕ ПРОДАВАЙТЕ СИГНАЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА

58

!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 месеца

Това същество Динко е типичен пример за ***. Същество без грам мозък, вилнеещо из обществото ни. Но по големия проблем е ,че има други същества които одобряват повезението му и съществуването му въобще в обществото ни. Тези същества са най долните и безмозъчни От.Репки сред нас. Дали ще ги наречете " патриоти ", националисти, тъпири, амеби, Де. Били, все тази. Такива трябва да се изчистват за да заживеем ние хората по добре и спокойно

57

Анонимен

преди 10 месеца

До Общество от .. Обществото загнива разбира се. Никой от нищо не се интересува, задоволено от беамислени играчки. По пътя се разхождат каци с мас и напомпани бидончета с бради. Повече го отнасят нетрансформиралите се ученички.

56

Ирландеца

преди 10 месеца

А онези....отгоре....

55

Ивелин Михайлов

преди 10 месеца

Тоя просяк на ден прави повече отколкото вие на седмица ;) за 1 час събрал 50 лева..

54

Исторически парк

преди 10 месеца

ДИНКО Е ГЕРОЙ В СЛУЧАЯ!

53

Жеко, евроатлантик

преди 10 месеца

Просякът ви *** с левче, но ако можеше, щеше и с милион, размерът няма значение, това е паразитизиращ на гърба на хората мошшеник. Този, динкото, ясно е на всички, че е проссстак и всякакъв, но в конкретния случай раздава някаква форма на житейска справедливост, така е в България, надяваме се на житейска справедливост, и на такава от господа, защото юридическата справедливост в санитарен полуден от дълго време насам и занапред.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Иначе хвърлят пари на измамници през балконите, а тоз рахит дето се прави на инвалид им пречел на пишман патриотчетата :))) Да се смееш ли, да плачеш ли, все по-зле стават нещата :))) А като Пеевски и Черепа ви гърбиха с пирамидите за милиони, що не ревахте, бати сме шните патриотчета :)))

51

Анонимен

преди 10 месеца

Просяшката мафия,ало измамниците и въобще всякакъв вид престъпници се отчитат регулярно на ушевите корумпета,за да не ги закачат. Един вид Динко разбутва на ушев далаверата,а когато това се случи ушев побеснява. Да не си мислите че шуробадженакорушветчийската банда живее и плаща кредити със смешната заплата от три бона. Само далаверки,а това по сметката си стои.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Пълна подкрепа за Динко!