560

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 702..........такава държава вече няма!

559

Анонимен

преди 10 месеца

Путин направи НАТО за смях,наиистина..

558

точно така.....

преди 10 месеца

До Анонимен..................Украйна е oкрайна na Руската империя

557

100%

преди 10 месеца

окрайна свърши

556

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на РУСИЯ!

555

Анонимен

преди 10 месеца

Дйате малко инфо и за какво се случва в Африка ... или чактае първо да не останат никакви френски войски и тогава да кажете, че Русия ги е "завладяла".

554

Путин лъже

преди 10 месеца

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

553

Анонимен

преди 10 месеца

Болни фантазии!

552

ЛилиПутин

преди 10 месеца

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

551

Анонимен

преди 10 месеца

Този си казва всичко в прав текст. По врече на ковида каза, че ваксините са да ни разболеят. После каза, пардон, да не се разболеете. Но вече си беше казал, каквото имаше да си казва.

550

Анонимен

преди 10 месеца

Жежък конфликт между Украйна и Полша. След Англия, и в Полша нараства негодуванието срещу надутия, чувстващ себе си безсмъртен и безнаказан украински държавен управляващ блок, което се изрази в официално изявление в Полша, че Украйна би трябвало да е повече благодарна. Украинците, разбира се, се врътнаха, обидиха се, привикаха полския посланик, в Полша привикаха украинския, изобщо да не стане така, че вместо умиротворяващи сили, по словоопределенията на евроатлантическата лексика, Полша направо да запляска украинците. Имат всички основания!

549

Анонимен

преди 10 месеца

Нещата в У s^райна отиват на разгром, да се знае! И това наше правителство, за което знаем, че е сформирано само, за да изпълнява задачите на източния фланг, още преди местните избори ще се окаже без почва под краката си. Казва се, че след местните избори ще падне, Пеевски ще го бутне. Но събитията в Уs^райна ще изпреварят Пеевски и тогава? У s^райна, като загуби тази война, какво ще стане у нас, не ми се мисли за евро атлантиците. То вече е на хоризонта, разбирате ли, четохте ли, във Вилнюс е ОБЯСНЕНО, че всичко там в Уs^райна приключва!

548

Zelenskiy

преди 10 месеца

Много скоро зеленият наркоман ще се моли на килимчето в Кремъл...............тия тъ***паци не разбраха ли, че няма как да победят най-голямата ядрена сила в света Русия...............дори Путин е доста мек напоследък, Медведев е по-твърд, така трябва.................не трябва да има милост лъм фашистите и терористите от киевската хунта!!

547

Анонимен

преди 10 месеца

Хубав ден!

546

Анонимен

преди 10 месеца

Смешведев говори като някой наркоман от Столипиново. Ама щом толкова иска НАТО ще го накара да пълзи и моли за милост

545

Анонимен

преди 10 месеца

Русия освобождава! Русия не започва войни! Русия завършва войните! Слава России!

544

Анонимен

преди 10 месеца

Обучени по стандартите на НАТО въоръжените сили на Украйна масово напускат позициите си и отказват да изпълняват заповеди. В мрежата изтече доклад за украински бойци от 32-ра бригада на Въоръжените сили на Украйна, който изясни ситуацията със заглавията на западните медии, че бойци от тази бригада са били изтеглени от фронта поради неспазване на субординацията.

543

Форумната VPN крава

преди 10 месеца

шапката е стяга и отново се натяга. Почна с тъпите клишета, лозунги и да си вади палци от г.за. Дори вече не са забавни... Прочели заглавието извадено от контекста от козяшките *** и разбрали всичко.Живи да ги ожалиш.

542

До Анонимен 673

преди 10 месеца

Русия си взе Крим,съвсем законно, с референдум, две републики са независими от киевската хунта...ДНР и ЛНР...............още няколко области са на път да обявят независимост от Киев.................за мен това си е доста добро постижение на руснаците!!Руснаците в Източна Украйна никога няма да са под контрол на фашистите от Киев!!

541

Анонимен

преди 10 месеца

100% е прав , така е но защо не слагате лайкове. Хората се ориентират по лайковете. Лайковете са по важни от писането... Сорросоидите си трракат.