394

Анонимен

преди 1 година

Не толерирам насилието, но този измамник не трябва да е там. Държавата е абдикирала - тотал щета сме..

393

Анонимен

преди 1 година

На тоя нещо му хлопа дъската. Пребил колошар и дал 50 лева на някакви деца? От една страна клошарите са доста досадни, смърдящи и т.н. Ама да се беше обадил в полицията вместо да се разправя сам. А пък и никой не е застрахован, че няма да стане и той клошар някой ден. Ами на мой приятел почина баща му. Тежко заболяване, лекарства. Беше се видял в чудо покрай разходите. И той си беше като клошар. Носихме му храна - всичко отиваше за лекарствата. Нямаше пари един хляб да си купи.

392

Todorov

преди 1 година

Двама селяни в едно видео. Единия лъже хората че е сакат, другия си е сакат в главата по рождение...

391

НЯКОЙ

преди 1 година

Само в България този който лъже е невинен, а този който разкрие лъжата е виновен.

390

Подкрепям Динко

преди 1 година

Ще раздава правосъдие дотогава, докато държавата не започне да го прави. Когато държавата изпълнява чужди поръчки и нехае за спокойствието на хората, то хората сами ще го установят и без мъртвата държава.

389

Клиент

преди 1 година

До Анонимен Съболезования по Човеки

388

Анонимен

преди 1 година

Ще раздава правосъдие докато държавата си поеме отговорностите.

387

Анонимен

преди 1 година

Прав е , с такива е пълно и даже правят бая пара от наивни хора.

386

Анонимен

преди 1 година

Много му здраве!

385

Манчев

преди 1 година

Браво на Динко !!! Добре, че е той, та да измива срамовете на правораздавателните органи. А не е ли по-добре ,докато нещата си дойдат на местото да има повечко такива като Динко ?!

384

Анонимен

преди 1 година

Вървя по улицата и гледам един с ТАТУАЖИ по ДЕСНАТА РЪКА И ХОДИ ПО УЛИЦАТА С РАЗСЪБУТИГАЩИРИЗОНИ. Викам си: Дай сега да видим каква ще му е реакцията като ми заговорят ЗЕДНИТЕУСТНИ към него и го запитат: "Защо се е ТАТУИРАЛ ГОРЕ , а не ДОЛУ НА ДЮДЮДКА СИ?" Мина покрай него моето тяло и ИЗДАДЕ СЪС ЗАДЕН ПОРОЙ ЗВУЦИ НАПРЪДНЯТА... ДИНКО отскочи и искайки да ме прасне по горната главаца, долната му главаца и тя ОТЗАДПРЪДНА. Питам го"Защо така ДИНКО? Отговор: Забравил съм да си ТАТУИРАМ ДОЛНАТАГЪЗАЦА

383

Ммм даааа

преди 1 година

много шарлатани за Динкова терапия се навъдиха

382

Дядо Стефчо

преди 1 година

Как полицията не е видяла този просяк? На доста оживено място е? Да не са наели слепи в полицията?

381

Анонимен

преди 1 година

Има един филм с Еди Мърфи Казва се смяна на местата !И там има подобна случка. Но ,се развива по различен начин :))))

380

Случаен минувач

преди 1 година

А, сега видях, че той бил в Равда... Че и в Равда ли има Кауфланд, бе? Егати...

379

Случаен минувач

преди 1 година

Това е пред Кауфланд. Явно и в Ямбол има Кауфланд. И тука пред Кауфланда на Овча Купел стои просяк в количка. Ами някои си търсят начини да оцеляват. Динко не е прав, колко хора ще бъдат измамени и на каква сума? Да скочи така на Асен Василев и да го набие - тогава ще го призная за герой! Ама вече за тази работа се искат топки!

378

Анонимен

преди 1 година

Ех Динко , а всички политици дето лъжат народа и се гаврят със него ? Искам Закон гласуван и публикуван във Държавен вестник : Политик който излъже своите избиратели -излъганите да имат Право да го целуват студен без да носят Наказателна Отговорност ! Народе не ви писна политици да ви лъжат ,мамят и манипулират да богатеят а вие да тънете в мизерия и да се чудите как да вържете двата края ?Към политиците да добавим и платени журналисти и социолози които лъжат и манипулират срещу грандове ???

377

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте, че моете да хвръкнете във въздуха: Този "Именник" би трябвало да е преди Книги Царства. Аспарух - това е Мойсей от Библията, а Тервел е Исус Навин. Останалите са СЪДИИТЕ НА ИЗРАИЛ до ИЛИЯ - Траян Деций, САМУИЛ - Валериан I, САУЛ - Галиен, ДАВИД - Клавдий II Готски и СОЛОМОН - Аврелий от Книги Царства. Библията това е Българска история! ИсТория - Истината за Тората с която ние Българите покриваме Земята!

376

Патриот

преди 1 година

Динко е по българин ,отколкото цялата парламентарна група на ДБ взети заедно!!!!!!

375

Анонимен

преди 1 година

"Бат Динко свърши нещо полено, вие го хулите ... мноо сте зле!". --- Пред камера само?