152

Анонимен

преди 1 година

Изборът е бил Атанасов да учи или да подпише декларация за сътрудничество с Второ главно управление на ДС и да стане студент с квотата на БКП. Цял живот бояджия. Нелепият генерал Атанас Атанасов е прикрил между 250 и 300 агенти на ДС, като ги е реактивирал и по този начин е скрил тяхната самоличност. Врътката е станала по куц закон, действащ към 1998 г. Този е за разследване, съд и затвор до живот. Толкова много хора са пострадали от некадърника, че боят му е малко.Трябва да го лишат от пенсия.

151

Анонимен

преди 1 година

Бойко знае чужди езици. Кога преди 6 години му звъннали да му кажат че летеца Радев трябва да стане президент. Той отвърнал хорошо будет президент.

150

Анонимен

преди 1 година

за първи път съм съгласен с дебито...

149

Тагарев

преди 1 година

Предлагам заедно със стоте БТР-а да изпратим и изтъкнатия пълководец генерал Атанасов на фронта в Украйна,само при вида на този достоен генерал Русия ще обяви капитулация и ще се изтегли обратно в границите от 1991г

148

Анонимен

преди 1 година

Радев мачкай ги тия продажници. Само че и ти излезна стряхливец за референдума.

147

той

преди 1 година

Йода !

146

До 155

преди 1 година

Хахахахахаха полицайчето е помислило, че една мишka му дърпа оръжието и боооой, бооооой! Хахаха от тогава очите му са с базедов поглед.

145

Ужас

преди 1 година

Посолството активира свойте най верни га.до.ве за атака срещу президента.

144

Анонимен

преди 1 година

Лилипутьо смотан. Никой не в гласувал за коалиция между Герб и ПП. Избраха ви и двете партии понеже обещавахте,че сте против другата. И излъгахте най-нагло. А мен лично ме дразни,че излъгахте за промени в законите. По пътищата продължават да мачкат хора,а наказанията са домашен арест. Асфалта на бойковите магистрали мерехте и щеше да има затвор. И това забравихте. Всъщност единствено ви интересува какво да подарим на Украйна. Нищо друго не ви интересува. Искате господарите ви да ви се радват.

143

Да

преди 1 година

Радев е прав за всичко .

142

Анонимен

преди 1 година

Ам-гъл е подъл до мозъка на костите си.Бащата е бил сътрудник на ОУ на МВР-Русе-ДС управление II. Когато е Гнома е студент става сътрудник на ДС. След това става прокурор на комунистите.В Разград Атанасов опитва да провери заспал служител на МВР и да му вземе оръжието за назидание. Полицаят се буди и нанася побой над директора си, тъй като не го разпознава в тъмното. Случаят е потулен, пак с вездесъщата помощ на бившето Второ главно управление на ДС (вече НСС). Много бой ще яде скоро отново.

141

Анонимен

преди 1 година

Днес Радев още не е излязъл да каже няколко хубави думи за Русия. А вече стана обед.Странно. И Медведев тази седмица пропусна да хвърли две три ядрени бомби над Европа. Странно.

140

Срам и позор

преди 1 година

Е Радев за държава която уж е независима ! Вече дори не се крие че е руски агент !

139

Палячо

преди 1 година

А този пък кое за да говори така за президента?

138

Алооо 144

преди 1 година

Кой набор си устата гадино, да не би да си роден 2022 г. Плещиш ги едни тотално *** опорки. Бункерно джудже и тем подобни. Бегълци от Украйна и тем подобни. Ти устатнико имаш ли изобщо понятие какво и защо става там, защо руснаците тръгнаха с оръжие, кой и защо създаде 400 хилядна армия на Украйна. Виждал ли си тези бежанци, някаква яснота от кои части на Украйна са, колко от тях са наистина нуждаещи се, какво представляват като хора, какви ценности защитават.

137

Анонимен

преди 1 година

Глобалистите реват, значи Радев е прав!

136

Анонимен

преди 1 година

А теб кой да спре, Танасе? Педя човек, лакът лъжи.

135

Защитата

преди 1 година

Няма народ който да е идеален ,но според проаамериканските правителства укрите са герои идеални демократи ,агънца...да агънца ама във вълчи кожи още от 2014. Всеки коментар по медиите като стане дума за 2014 дето укри избиваха укри и българи ,всеки подкупен си замълчава угоднически на американската политика в момента . И това ако не е робска работа .Здраве да е .

134

Анонимен

преди 1 година

Свалете го, бре! Що не го свалите? Или само разкайвате кучетата заради американския посланик, да му се харесате? Джаф, джаф! Щото куче където само лае не хапе.

133

Анонимен

преди 1 година

За Радев не знам.Но вие прекалявате! Не съм длъжен,да подкрепям " англосаксонска симпатия"!!! И Никой Не може да ме задължи!!! АНАТЕМА Продажници Американофили!!!