123

Анонимен

преди 1 година

Македонците да внимават в картинката и да не се залъгват от юристите на ПП, правят се на аматьори, ама не съвсем, ето вчера пред цялото време се застъпваха за спиране на референдума защото чуждите посолства така са казали, а накрая гласуваха да не го спират и така българите ще ходят да гласуват на референдум уж заради техническа грешка, така вълка сит агнето в кошарата.Не мисля че македонците искат да се изправят срещу същите тези юристи, въпреки че изглеждат смешни.

122

Българин

преди 1 година

Защо Путин не даде Македония на България, а, нали уж сме били братски народи, а?

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 Измислената Украйна претрепа от бой руските мишки.

120

Анонимен

преди 1 година

Виж ги как бранят измишльотината за македонска раса както нашите бранят руския окупатор как да не сме един народ!!

119

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме вълнува дали ще си променят конституцията, трябва да ги използваме да ни приемат в Шенген, ама реално, не само на приказки, а после да ги пускаме да влизат където решат. С тях, без тях, все тая.

118

Синтетичните

преди 1 година

Държави са вредни за човешката цивилизация и европейска култура.Да живее България.

117

Анонимен

преди 1 година

Китай от 1 август въвежда ограничения върху износа на галий и германий, използвани за производството на чипове. Електрониката произвеждана на запад е около 2 пъти по скъпа от китайската. И сега ще стане още по скъпа. А има и други метали за производство на чипове които ги има само в Китай и Русия (но Русия не ги произвежда, внася ги), и Китай ако ги спре, ще съсипе икономиката на запада. Това е само предупреждение, ако не разберат ще има още санкции. Нито една кола няма да се движи, нито един самолет няма да излети без 95% редки елементи които ги има само в Китай и Русия.

116

Анонимен

преди 1 година

Македония и Украйна са най- измислените държави на земята .Създадени единствено на базата на омразата съответно срещу Българи и Русия.

115

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, БЕ

преди 1 година

не мога да чета всички глупости по света - ТОЯ ДА ГО ДУХА! Цветът на сръбската простотия и наглост сега процъфтява в македонси органи!

114

Анонимен

преди 1 година

Китай заявиха, че не признават ЕС за политически субект, Британия открито работи за развалянето му и си правят AUKUS със САЩ и Австралия. ЕС е беден като мишка, няма нищо, никакво ресурси, дори не може да се изхрани. Сега ще го отрежат от всички технологии, Австралия е изключително богата на ресурси. Технологии ще се развиват в Китай, Русия, САЩ, Австралия, Британия.

113

Анонимен

преди 1 година

За какво е изобщо целият спор. Като ги накараме да признаят нещо под натиск е все едно изтръгване на насилствено самопризнания. Пускайте ги да влизат в Европа надменните ни промити съседи. С времето ще успокоят нервата.

112

Анонимен

преди 1 година

Е от скопие са прави - няма как да отречем истината

111

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой се нарекъл Северна Македония по настояване на гърците, щото те ви нарекоха гадни българи, самите гърци ви нарекоха така макета :)))

110

Анонимен

преди 1 година

На ес му е преЗ чОрата без тва си взимате бг паспорти като докажете българския си произход следователно ес си има работната ръка .

109

Анонимен

преди 1 година

Защо братския Съветски съюз не даде братска Македония на България преди 70 години? Защото руснаците спазват принципа "Разделяй и владей ". Римската империя го е измислила.

108

Анонимен

преди 1 година

Политиката на България спрямо Македония е изцяло в подкрепа на руските и сръбските служби нашироко действащи там. Записването на българско малцинство в конституцията на РСМ е голям коз в ръцете на тези служби. Това означава че ние сами признаваме съществуването на македонска нация. Мисля че антибългарското искане от наша страна е измислено или в Москва или в Белград.

107

Слаб човек

преди 1 година

На мене не ми харасва идеят силните да диктуват на слабите, требе ние слабите да диктуваме на силните, така е правилно, но светът е устроен непралино, криво е направен, несправедливо.

106

Анонимен

преди 1 година

Според Македонистите бялата раса е Македонска тоест сте в ес даже сте създали ес сащ мащ и прочие. Пак с толкова доказателства за произхода ви пак сами си убихте фалшивата държава с това северна ..

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен114....човека е професионален комик и познава смешните държави. Затова не идва в Македония

104

Политиците във

преди 1 година

България са слаби и това го знаят и електората на най-изостаналото еничърско племе което се отглежда във България и ни съсипа държавата и това е причината да сме най бедни в света.За това чакаме и тук да прочистим територията си след Украйна.