83

Ескобар

преди 1 година

Тоя белонос, кървав клоун е човек на Путин и провежда много успешна денацификация на украйна унищожавайки мъжката част от населението. Трябва да му признаем, че прави това брилянтно и с много бързи темпове.

82

Анонимен

преди 1 година

Русия защитава 1300 км фронт в Ново Русия и 1000 км на границата със Стара Русия (Белгородска и Курска области). Кравария кога е защитавала фронт от 2300 км? Единствено германия е защитавала подобен фронт през втората световна война, но всички знаем до какво доведе това. Братушките за заели такава отбрана, че всички укри и нато да нападнат, не могат да пробият мощната отбрана.

81

Анонимен

преди 1 година

Напредъка е основно на медийния фронт. Пък може и във Fortnite да правят някакви викторита

80

Анонимен

преди 1 година

Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 70 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.

79

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН КОМИК НАПРАВИ ПУТИН ЗА СМЯХ

78

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще си върне, както върна Бахмут, Соледар, Мариупол...Разминаване с реалността.

77

Българин

преди 1 година

Починаха си украинците с по кофа пуканки да гледат цирк азиатски в действие, та сега със заредени сили как няма да напредват.

76

Анонимен

преди 1 година

Западняците включително и нашите нови министри като дават оръжия и боеприпаси на украинците да се замислят че тези неща убиват и убийците.

75

Анонимен

преди 1 година

Кравария, Западнала Геiропа и всички БГ русофоби искаха кървава баня в Русия. Всички са просто едни iZр0ди и безбожници, за да искат това. Бяхте ли приготвили пуканки а? Изядохте ли пуканките или изядохте нещо друго?

74

Анонимен

преди 1 година

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

73

Анонимен

преди 1 година

Щял да върне мечока обратно, тоя явно няма и представа какво се случва на територията му и че след някой друг месец няма и да има кой да излезе на терена.

72

Не на войната

преди 1 година

Кво няма да напредват, то частна армия, без държава, без складове и др. за малко да превземе Русия, та какво остана за истинска армия с държава зад гърба си! Нашия президент и другите бивши комунисти, трябвя да се засрамят, че така безсрамно лобират към толкова пропита от корупция държава, трябва да ги е срам от целя Български народ! Тия политици, трябва да се сетят и сега е видимо, защо всички бивши соц републики бягат с 200 към Европа! Пример-Северна и Южна Корея-едната е партньор на Русия!!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Той русофоба няма защо да си купува кон или магаре той си ги има в гетото.

70

Анонимен

преди 1 година

Западняците напълниха Рамперсите, защото за миг си помислиха, че Пригожин може да докопа ядреното оръжие. Тогава ни кравария, ни ес, ни уссрайна щяха да останат. Да се благодарят, че не стана това. С Путин доста им провървя. С тази техна агресия, ако беше някой друг, до сега да ги няма.

69

Българин

преди 1 година

Русофоб да се наричам - първа радост е за мене. И не ми говори за спонсориране, че трябва да си извадиш цялата покъщнина на улицата, коли, трябва да спреш да дишаш, за да не спонсорираш Запада.

68

Анонимен

преди 1 година

Медиите наричат СВО "пълномащабно с нищо не провокирано руско нападение над украйна", а пък Зеленски най спокойно ходил с влак от Киев до Донецк и обратно.

67

Анонимен

преди 1 година

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

66

Анонимен

преди 1 година

Холивудските филми омръзнаха на всички. Изтъркани сценарии и реплики. Сменете ги с нещо. Тези ги гледат единици.

65

Анонимен

преди 1 година

Днес краворобите са много въодушевени, с къв хъс само нападат, но скоро и тея напъни ще секнат, войната не свършва а инфлация и фалити продължават да растат, путлериста им го набива до сливиците всеки ден като застанат на касата, трудно им е на м,а,л,о,у,м,н,и,ц,и,т,е да разберат, че войната е срещу много по голям враг от укрия и диктаторчето и.

64

Българин

преди 1 година

Ти карта с актуалните военни данни виждал ли си? Осъзнаваш ли, че великата руска армия вече втора година контролира под 10% от територията на държава, която беше тръгнала да превзема за 3 дни.